καλο απογευμα σε ολους Ιδιαιτερα στην μεγαλη αγαπη μου (Μαρουλακι) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Παρομοίως θεά και δασκάλα της υποκριτικής και μαγειρικής τέχνης, παντοτινή μου αγάπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλο απογευμα σε ολους Ιδιαιτερα στην μεγαλη αγαπη μου (Μαρουλακι) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαριαννακι ρηξε μια ματια εδω.καλο απογευμα σε ολους Ιδιαιτερα στην μεγαλη αγαπη μου (Μαρουλακι) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ψευτη ολκης!!!Παρομοίως θεά και δασκάλα της υποκριτικής και μαγειρικής τέχνης, παντοτινή μου αγάπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλό απόγευμα Καρφάρα!!! Κάτω από το άβατάρ σου θα 'πρεπε να γράφει: Βλέπε, άκου, κάρφωνε!!!! Ρε χουντικό κνώδαλο δε βάζεις μυαλό με τίποτε, αμετανόητος μια ζωή θά 'σαι.
Αφού εμένα και την Εύα έχουν προτείνει, ποιούς θα΄'πρεπε να ζητήσω να ψηφίσουν εσένα και την Πάολα; Παλιό καρφί και μισοριξιά!!!
Να ζητησεις αλλαγη ονοματος ρε!!! Αλλα σου αρεσουν και σενα τα ξηνα. Το Μαριαννακι να τα βλεπει που κοιμαται ορθια και πιστευει οτι της εισαι πιστος. Αρχιαπιστε του site!!!
Γυναικαρα μου μεσα εισαι? Καλησπερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αχ να αγιαση το στομα σου γλυκε μου ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Γυναικαρα μου μεσα εισαι? Καλησπερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βλεπεις που σε πηρα χαμπαρι. Καλα ειμαι κοπελαρα μου. Δεν εχει βολτιτσα πουθενα αποψε?Καλησπερα μωρο μου .... μεσα κι εγω
Καλα εισαι ??????
Βλεπεις που σε πηρα χαμπαρι. Καλα ειμαι κοπελαρα μου. Δεν εχει βολτιτσα πουθενα αποψε?
Καλημερα Μαριαννακι........... γιατι εκει γνωρισα τον ερωτα της ζωης μουΚαλε γιατι ολο στην Λ.Β κολυμπας ε ?
Ε λοιπον εγω θα την παιξω με πολυ δακρυ
Ευακι.......... καλημερα κοριτσαρε μου..........
εμαθα οτι εχεις τη συνταγη για το μαντολατο κοπελα μου.
Γλυκειά μου Μαριάννα
Καλημέρα :-*
καλή δουλειά
...και καλή διασκέδαση με τους συναγωνιστές στο θρεντ
αν και εκτιμώ ότι σήμερα θα αργήσουν να δηλώσουν την παρουσία τους ;)
Παρε και κανενα κιλο κρεμμυδια γλυκια μου θα τα χρειαστεις
Βουγιουκλακη της κακιας ωρας
Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Το μαντολατο να παρω επανω απο το κορμακι σου την ωρα που θα το φτιαχνης
και τι στον κοσμο..........
Τωρα οσο για το παλικαρι που δεν μπορει να το μασηση τον τροπο τον βρηκε.......
εφτιαξε εχθες τα δοντακια του το ρεμαλι............