George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.889
- Πόντοι
- 1.056
Τι κερδιζω;To βρήκες
Τι κερδιζω;To βρήκες
Φιλε δεν εχω παει με την κοπελα (αν και το σκεφτομαι) και ουτε αγαπουλης ειμαι..Ασύμμετρο σωμα , κανένα ενδιαφέρον δε βρίσκω .
Από όπου κ αν το δεις παντού ατέλειες .
Ακριβώς,οποιος θέλει μου κλεινει ραντεβού,δεν υποχρέωσα κανένανΦιλε δεν εχω παει με την κοπελα (αν και το σκεφτομαι) και ουτε αγαπουλης ειμαι..
Αλλα καλο ειναι να εχουμε και λιγους τροπους και να μην προσβάλουμε την κοπελα..
Αν δεν σου αρεσει απλα μην πας μαζι της..
Τι αυτοκίνητο έχεις?Χιλιες φορές αυτοκινητο
Ειδικά τι σεξ μέσα στο αυτοκίνητο είναι όλα τα λεφτά.Χιλιες φορές αυτοκινητο
Οχι δεν μου αρεσει,στριμώχνεσαιΕιδικά τι σεξ μέσα στο αυτοκίνητο είναι όλα τα λεφτά.
Hyundai accentΤι αυτοκίνητο έχεις?
Εμ για στριμωγμα εισαιΟχι δεν μου αρεσει,στριμώχνεσαι
Εχει καλα αμορτισερ ειδικα οταν πεφτεις σε λακουβα βαθια κανουν καλη απορροφηση κραδασμουHyundai accent
Δεν βολεύει σε αμάξι πάντωςΕμ για στριμωγμα εισαι
Εχει καλα αμορτισερ ειδικα οταν πεφτεις σε λακουβα βαθια κανουν καλη απορροφηση κραδασμου
Αφου δε βολευει καμια φωτο η βιντεο σου θα δουμε;Δεν βολεύει σε αμάξι πάντως
Δεν έχω τωρα καινουριεςΑφου δε βολευει καμια φωτο η βιντεο σου θα δουμε;
Ε βγαλε καμια τωρα ευκολακιΔεν έχω τωρα καινουριες
Αυτή ξετρύπωσα τωραΕ βγαλε καμια τωρα ευκολακι
Hyundai accent
Να και ένας άνθρωπος που λέει ότι το σεξ στο αυτοκίνητο είναι ατελέσφορο! Αγγελική τα σέβη μου!Οχι δεν μου αρεσει,στριμώχνεσαι
Αυτός είναι ο σκοπός...... Στριμωγμα........ Έτσι μπαίνει πιο βαθειά αναγκάστηκα.........Οχι δεν μου αρεσει,στριμώχνεσαι
Και εγω που είμαι επίσης ψηληΤο χειρότερο γαμήσι που μπορείς να κάνεις είναι σε αυτοκίνητο. Άβολο τελείως. Και για εμάς τους άντρες που κάποιοι είμαστε ψηλοί
Γιατί, νομίζεις βολεύει εμάς που έχουμε τα κιλά μας;Το χειρότερο γαμήσι που μπορείς να κάνεις είναι σε αυτοκίνητο. Άβολο τελείως. Και για εμάς τους άντρες που κάποιοι είμαστε ψηλοί
Ωχ...... Πόσο ψιλή δλδ;Και εγω που είμαι επίσης ψηλη
Στο 1.70Γιατί, νομίζεις βολεύει εμάς που έχουμε τα κιλά μας;
Απλά παλιές νεανικές εμπειρίες.
Τώρα χοτελι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ...... Πόσο ψιλή δλδ;