professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.140
- Πόντοι
- 11.096
ΚαλόΈχει Viper η Αγγελική τύπε;
ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;
Γράψε λάθος τυπε
ΚαλόΈχει Viper η Αγγελική τύπε;
ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;
δεν απαντας ομως!Mία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
Χαχα τι έγραψες; Τόσοι που μου γράφετε. Πολλοί μου μαζευτήκατε,ουρά μεγάληδεν απαντας ομως!
Ναι, αλλά τι αμάξι τύπε.ViPer είπε ο τύπος.. εννοούσε το 30ετιας αμάξι που ρουφάει σαν τρελό... βενζίνη.
Και εμείς το κωλαρακι.... Πρέπει να σε δω να κάτσεις όπως στη φωτό να σε σκίσω με βρωμολογα και πολύ ξεφτιλισμα!Mία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
και πως θα γινει να βρεθουμε;Χαχα τι έγραψες; Τόσοι που μου γράφετε. Πολλοί μου μαζευτήκατε,ουρά μεγάλη
Ε μη γαμιεσαι ετσι βραδιατικα να πουμεMία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
ε πως να γαμηθει δηλαδη?????Ε μη γαμιεσαι ετσι βραδιατικα να πουμε
Ε ειναι αναγκη να μας ανεβαζει τα καταρτια με το φωτορεπορταζ ρε συναδελφε;ε πως να γαμηθει δηλαδη?????
ε τι να κανει η κοπελα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαΕ ειναι αναγκη να μας ανεβαζει τα καταρτια με το φωτορεπορταζ ρε συναδελφε;
Ενταξει, θα κοιμηθουμε ανασκελα και το κριμα στο λαιμο της.ε τι να κανει η κοπελα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
Έργο τέχνης!!Mία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
...κοιτα μν γινει το μοιραιο στον υπνο σου και δεν κλεινει το καπακι μεταΕνταξει, θα κοιμηθουμε ανασκελα και το κριμα στο λαιμο της.
Τιμητικος θανατος!!...κοιτα μν γινει το μοιραιο στον υπνο σου και δεν κλεινει το καπακι μετα
Ωραίο το κανταΐφιMία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
...θα σου βγει κατι παραπανω αλλα θα κλεισει τελικαΤιμητικος θανατος!!
Πώς θα σε βρούμε για να έρθουμε και εμείς οι νέοι;Mία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια
Τυπε αρχικά ξεκίνα να γράφεις ποστ και μόλις εγκριθούν και περάσεις το όριο,τότε θα μάθεις να στέλνεις και πμ.Πώς θα σε βρούμε για να έρθουμε και εμείς οι νέοι;
Τηλέφωνο είδα δεν γράφεις στο προφίλ και δεν ξέρω πως στέλνεις προσωπικό μύνημα
Άνετα πράγματα και χειλάκια έτοιμα για φάγωμα...Mία που κατάφερα και βρήκα απο μήνυμα που την είχα στείλει,να ξέρετε οσοι δεν μου έχετε έρθει πώς θα σας ανοιξω τα ποδαράκια