Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.634
- Πόντοι
- 6.536
Μαν σαν πολλοί δεν είμαστε?@dimigoall ... @pastelios .. @Km7699 ... @papaphilips .. @Maximilien @Odin_ @Xaramofais .. @ΚΩΣΤΑΣ 42 .
Μαν σαν πολλοί δεν είμαστε?@dimigoall ... @pastelios .. @Km7699 ... @papaphilips .. @Maximilien @Odin_ @Xaramofais .. @ΚΩΣΤΑΣ 42 .
...κρυβε λογια, κρυβε λογιαααααααα! Θα παρει γραμμη ο ερωτας σου απο το διπλανο νημα τις ματσαραγκιες σου κ δεν θα σε σωνει τπτ μετα![]()
...εγω αποχωρω, δν το εχω με την πολυκοσμιαΜαν σαν πολλοί δεν είμαστε?
![]()
ΔΕΝ ξερω τι θα κανετε ...12 ιουλιου φευγω...επισης αν χωραει και τριτος ...γαματε εσεις και εγω πιπαρα!!!!!!!!!!!!!!!γιατί τοσα ταγκ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παιξτην παιξτην
δεν πειραζει,οσο πιο πολλούς πάρω τόσο καλύτεραΜαν σαν πολλοί δεν είμαστε?
![]()
Ούτε εγώ......εγω αποχωρω, δν το εχω με την πολυκοσμια![]()
δεν μασαει η μωρακλα η Αγγελικαρα!!!!!!!!!ναι ρε σεις,περιμενω 3 εβδομαδες να μου βρει ωρα και θα μου την κατσιασετε πρωτοι εσεις....![]()
Κοπέλα είσαι?Τι γίνεται ρε πστ μου?ΔΕΝ ξερω τι θα κανετε ...12 ιουλιου φευγω...επισης αν χωραει και τριτος ...γαματε εσεις και εγω πιπαρα!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ρε φίλε 500 ευρώ σε σουβλάκια θα έτρωγα...@dimigoall ... @pastelios .. @Km7699 ... @papaphilips .. @Maximilien @Odin_ @Xaramofais .. @ΚΩΣΤΑΣ 42 .
....αμ αυτο που το πας!!! Θα καταληξουμε πουτσομαχιεςΟύτε εγώ...
Σκιάζομαι λίγο,θα μπερδευτούν οι ψωλές μας...
![]()
καλα λες...ξεχασα το ''θα δινω''...Κοπέλα είσαι?Τι γίνεται ρε πστ μου?
Λαίλαπα
![]()
Χάρηκα που σας γνώρισα.....αμ αυτο που το πας!!! Θα καταληξουμε πουτσομαχιες![]()
Οκ,ανησυχήσαμε λίγο η αλήθεια αν είσαι κοπέλα ή μπούστης....καλα λες...ξεχασα το ''θα δινω''...![]()
νομιζω ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μήπως γνωρίζετε αν τα καταπίνει ;
...θα μας πουν το τελος του εργου οι εναπομειναντες συμμετεχοντεςΧάρηκα που σας γνώρισα.
Την κανά
![]()
Και κάπου εκεί θα εμφανιστεί στην αναμπουμπούλα ο τύπος χύσεμέσα......θα μας πουν το τελος του εργου οι εναπομειναντες συμμετεχοντες![]()
Και κάπου εκεί θα εμφανιστεί στην αναμπουμπούλα τύπος χύσεμέσα...
![]()