Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
οχι δεν ημουν εγώ,μαλλον με μπέρδεψες,και να της ελεγες σιγα,θα σ έλεγε δεν είμαι εγώαρα δεν ησουν εσυ??....και παραλιγο να πω στην κοπελα γεια σου Αγγελικη!!!!!!!!!!
οχι δεν ημουν εγώ,μαλλον με μπέρδεψες,και να της ελεγες σιγα,θα σ έλεγε δεν είμαι εγώαρα δεν ησουν εσυ??....και παραλιγο να πω στην κοπελα γεια σου Αγγελικη!!!!!!!!!!
Μπορείς να μ στείλεις το τηλ της?Αγγελικη η ανωμαλιαρα
Εδω βρηκαμε Αννα πιπινακι με κωλο.
Εμφανιση υποκειμενικα, εμενα μου αρεσε .Αντικειμενικα οσο γινεται ,εξι σωμα με πεντε για ορισμενα μελη που θελουν το κατι παραπανω,εφτα προσωπο αντε με εξι με την ιδια λογικη , ενα καθημερινο γλυκο κοριτσι οπως η ΠιπινακΙ ειναι αδυνατη αφρατουλα, δηλαδη δεν εχει σφιχτο σωμα εμενα δεν με χαλαει ξερω στο κρεβατι εξαφανιζονται η οποιες ατελειες .Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν ακριβέστατες.
.Παμε τωρα επικοινωνια δεκα εχει χιουμορ και μια ωραια τρελα που την βγαλαμε και πανω στο σεξ .Συμμετοχη ,διαθεση δεκα περασε η ωρα χωρις να το καταλαβουμε .Γενική συμπεριφορά δεκα δημιουργει ωραια ατμοσφαιρα με τον τροπο της .Σχέση αξίας/κόστους δεκα η τιμη με ολο το πακετο ειναι τελειο για οποιον θελει να περασει καλα χωρις να τον ενδιαφερει η εμφανιση μοντελου.
Θα την ξανα συναντουσα σιγουρα .Συμπερασμα οποιος προλαβει .
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7
Εμφάνιση (σώμα)
6
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μη ξεχάσεις και μενα....40 χλμ απο το Μεσολόγγι ειμαι...Αυγουστο θα είμαι εκεί γ λίγες μερες,οταν έρθει η ωρα το συζητάμε
Φιλε τα 16 εκ ειναι τοσοδουλικα για την αγγελικαρα...Δίνεις κώλο ανεξαρτήτως μεγέθους;
Φιλε τωρα εχει περιοδο οποτε και το κινητο να εφτιαξε δεν θα μπορεί...Έχασες, και χάνεις ,10 +μέρες δουλειάς δλδ 40 ραντεβού επειδή λυπήθηκες να δώσεις 100-120€ να πάρεις μια συσκευή μέχρι να φτιαχτεί (εάν φτιαχτεί) η δική σου.
Λογικό μερικοί να είναι δύσπιστοι...
Ραντεβού πως κλείνουμε ;
Φιλε δυσεύρετη αυτη η πλακέτα των xiaomi...Καλά ρε τύποι εδώ και δέκα μέρες έχετε φάει το δούλεμα τής αρκούδας και ακόμα ελπίζετε πότε θα φτιάξει το κινητό για να κλείσετε ραντεβού, πραγματικά κλαίω μαζί σάς από τα γέλια , έχετε μεγάλη και απίστευτη πλάκα
Αυτήν την περίοδο μόνο με ταχυδρομικό περιστέρι κάθε άλλου είδους τεχνολογίας απορρίπτεται.Ραντεβού πως κλείνουμε ;
Δουλεύει η παπάτζα σύννεφο και εδώ ...Αυτήν την περίοδο μόνο με ταχυδρομικό περιστέρι κάθε άλλου είδους τεχνολογίας απορρίπτεται.
Όπως Καί άλλου εκεί που φαντάζομαι; Νά υποθέσω;Δουλεύει η παπάτζα σύννεφο και εδώ ...
στην κατασκηνωση ειχαμε μαθει και σηματα καπνουΑυτήν την περίοδο μόνο με ταχυδρομικό περιστέρι κάθε άλλου είδους τεχνολογίας απορρίπτεται.
Σήματα καπνού είναι μία λύση αλλά θά υπάρχει πρόβλημα στου Βασίλη νά ανέβουν στην ταράτσαστην κατασκηνωση ειχαμε μαθει και σηματα καπνου
στο στρατο και σηματα Μορς
βοηθανε λες?
δεν θα γαμησω αμεσα Αγγελικη μου φαινεταιΣήματα καπνού είναι μία λύση αλλά θά υπάρχει πρόβλημα στου Βασίλη νά ανέβουν στην ταράτσα
Σήματα Μορς επικίνδυνο θά γίνει λάθος στον αριθμό δωματίου καί θά μπλέξουν τά μπούτια τούς
Περιστέρι ή σίγουρη επιλογή
δεν θα γαμησω αμεσα Αγγελικη μου φαινεται
πρεπει να παρω περιστερια,να τα εκπαιδευσω και μετα ισως να...
οχι δεν ημουν εγώ,μαλλον με μπέρδεψες,και να της ελεγες σιγα,θα σ έλεγε δεν είμαι εγώ
και αν μου ελεγε οτι εισαι εσυ????οχι δεν ημουν εγώ,μαλλον με μπέρδεψες,και να της ελεγες σιγα,θα σ έλεγε δεν είμαι εγώ
εσεις κυριε που πατε?
Στην σειρά σάς κύριε στην σειρά σάς.
Μου ήρθαν τα μαντάτα .Όπως Καί άλλου εκεί που φαντάζομαι; Νά υποθέσω;