pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.893
- Πόντοι
- 4.546
τυπου...φυγε απο 'δω μωρη χαμουρα μη σε πλακωσω στις αναποδες η μικρη μου θα σε κανω δικη μου???βογγητα και βρωμολογα,παει ο οποιος οροφος ημουν
τυπου...φυγε απο 'δω μωρη χαμουρα μη σε πλακωσω στις αναποδες η μικρη μου θα σε κανω δικη μου???βογγητα και βρωμολογα,παει ο οποιος οροφος ημουν
χαχα καμία σχέσητυπου...φυγε απο 'δω μωρη χαμουρα μη σε πλακωσω στις αναποδες η μικρη μου θα σε κανω δικη μου???
Αγγελική καλησπέρα! Επαρχία όταν λες από που;ε ελάτε επαρχία τότε άμα θέλετε τόσο πολύ,αλλιώς δοξα το θεο ,έχετε απειρες επιλογες στην Αθήνα
μεσολογγιτισα είμαιΑγγελική καλησπέρα! Επαρχία όταν λες από που;
Ααα μάλιστα!!μεσολογγιτισα είμαι
Πωπωωω αυτα τα μερη βγαζουν γκόμενες που ξερουν να πηδιουνταιμεσολογγιτισα είμαι
μία απ αυτές είμαι και εγώΠωπωωω αυτα τα μερη βγαζουν γκόμενες που ξερουν να πηδιουνται
Ηρωικο Μεσολόγγιμία απ αυτές είμαι και εγώ
α κοντοχωριανοί είμαστε δηλαδήΗρωικο Μεσολόγγι
40 χλμ μας χωρίζουν
Λες να ερθω για πρόταση
Μαυροσκυλε ακους....
δηλαδη εν κατακλειδι θελεις ενα συνδιασμο τρυφερου-βαναυσου.....βαναυσου- τρυφερου????χαχα καμία σχέση
ειναι κ εκείνη την ώρα πώς θα σου βγειδηλαδη εν κατακλειδι θελεις ενα συνδιασμο τρυφερου-βαναυσου.....βαναυσου- τρυφερου????
Γιατι ξερουν;Πωπωωω αυτα τα μερη βγαζουν γκόμενες που ξερουν να πηδιουνται
Μεχρι το αμφιλοχια βορείως ανατολικος απο Ναύπακτο και δυτικως μέχρι Αιτωλικό
Ναι όντως.Εχει ζουμι το νημα..
Ακριβως και υγρασίας.Γιατι ξερουν;
Λογω λιμνοθάλασσας;
Και το Λεοντιο Αχαΐας για τους μαλακες του.Ακριβως και υγρασίας.
Το Μεσολόγγι φημίζεται για τα κουνουπια
Καλα καταλαβα οτι εισαι απο το λεοντιοΚαι το Λεοντιο Αχαΐας για τους μαλακες του.
Ζανουλη, θα ξαναπάει η φάπα σύννεφο.Καλα καταλαβα οτι εισαι απο το λεοντιο
Ποιο ζανουλη λες ρε τυπακι?Ζανουλη, θα ξαναπάει η φάπα σύννεφο.
α καλα,τι εχουμε τραβήξει από κουνουπια,τώρα ευτυχως εχουν λιγοστέψειΑκριβως και υγρασίας.
Το Μεσολόγγι φημίζεται για τα κουνουπια