Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.271
ειμαι απο υπολογιστη οπως ειπαΒρε Αγγελικουλα ανέβασε μια τη μουναρα σου γιατί σκουριασε το νήμα με μαλακίες τόσες σελίδες πλέον!
ειμαι απο υπολογιστη οπως ειπαΒρε Αγγελικουλα ανέβασε μια τη μουναρα σου γιατί σκουριασε το νήμα με μαλακίες τόσες σελίδες πλέον!
και οτι λεω μονο κεντρο,μου εχουν ζητησει παγκρατι,πριαμο μοσχατο,ηλιουπολη,και εχω πει οχι,γτ αν το ενα μου ραντεβου ειναι μοσχατο κ το αλλο μπιλ,ξερω οτι δεν θα ειμαι συνεπης,κοιταω μονο μπιλ παραδειγμα,ωστε να παω επιτοπου στο επομενο ραντεβου,και οποιος θέλει ερχεταιΤο καλο με εσενα ειναι οτι δε βαζεις περιορισμους και αναζητας σκληρο πηδημα
οπως οι μελισσουλες δηλαδη που πετανε απο λουλουδακι σε λουλουδακι η Αγγελικουλα μας πεταει απο πουτσα σε πουτσα!!!!!!!!! φτου σου μη σε ματιασω κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!!και οτι λεω μονο κεντρο,μου εχουν ζητησει παγκρατι,πριαμο μοσχατο,ηλιουπολη,και εχω πει οχι,γτ αν το ενα μου ραντεβου ειναι μοσχατο κ το αλλο μπιλ,ξερω οτι δεν θα ειμαι συνεπης,κοιταω μονο μπιλ παραδειγμα,ωστε να παω επιτοπου στο επομενο ραντεβου,και οποιος θέλει ερχεται
χαχαχα ναι,εχει τυχει πχ να ειμαι στο 37 δωματιο και το επομενο ραντεβου να ειναι στο δωματιο 35,πιο γρηγορα δεν γινεται να φτασω αν εχω ελαχιστα βηματα να κανω ή να ανεβοκατεβω εναν οροφοοπως οι μελισσουλες δηλαδη που πετανε απο λουλουδακι σε λουλουδακι η Αγγελικουλα μας πεταει απο πουτσα σε πουτσα!!!!!!!!! φτου σου μη σε ματιασω κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!!
Πήρα από μπαλκόνι σε μπαλκόνιχαχαχα ναι,εχει τυχει πχ να ειμαι στο 37 δωματιο και το επομενο ραντεβου να ειναι στο δωματιο 35,πιο γρηγορα δεν γινεται να φτασω αν εχω ελαχιστα βηματα να κανω ή να ανεβοκατεβω εναν οροφο
και συνεχιζω!!!!!...οπως οι μελισσουλες τραβανε την γυρη απο τα ανθη ετσι και εσυ τραβας τα χυσια απο τις ψωλες!!!!!!.....φανταστικη παρομοιωση!!!!!!!!!...πρεπει να μου παρουνε μια πιπα να φυγουν τα χοντρα....δεν ειμαι καλα!!!!!!!!χαχαχα ναι,εχει τυχει πχ να ειμαι στο 37 δωματιο και το επομενο ραντεβου να ειναι στο δωματιο 35,πιο γρηγορα δεν γινεται να φτασω αν εχω ελαχιστα βηματα να κανω ή να ανεβοκατεβω εναν οροφο
Έσφιξαν η ζεστές φίλε μου !και συνεχιζω!!!!!...οπως οι μελισσουλες τραβανε την γυρη απο τα ανθη ετσι και εσυ τραβας τα χυσια απο τις ψωλες!!!!!!.....φανταστικη παρομοιωση!!!!!!!!!...πρεπει να μου παρουνε μια πιπα να φυγουν τα χοντρα....δεν ειμαι καλα!!!!!!!!
να τους λες να σε βαζουν στον ιδιο οροφο!!!!!!!!!!χαχαχα ναι,εχει τυχει πχ να ειμαι στο 37 δωματιο και το επομενο ραντεβου να ειναι στο δωματιο 35,πιο γρηγορα δεν γινεται να φτασω αν εχω ελαχιστα βηματα να κανω ή να ανεβοκατεβω εναν οροφο
γαματα φιλε γαματα με κεφαλαια γραμματα...!!!!!!!!Έσφιξαν η ζεστές φίλε μου !
ΓΑΜΑΤΑ; Έτσιγαματα φιλε γαματα με κεφαλαια γραμματα...!!!!!!!!
εχει τυχει και αυτό,και διπλα διπλα τα δωματια,και να με εχει ακουσει ο επομενος απ το προηγουμενο ραντεβου,γτ εγω κανω φασαρία στο σεξνα τους λες να σε βαζουν στον ιδιο οροφο!!!!!!!!!!
το νοημα το επιασες ομως......αυτο μετραει!!!!!ΓΑΜΑΤΑ; Έτσι
Κάνε καμιά βόλτα στα σπιτάκια να ηρεμήσεις άμα μπορείςτο νοημα το επιασες ομως......αυτο μετραει!!!!!
Προλαβες να ντυθεις η πηγες φορωντας το μπουρνουζι οπως κανει και μια συναδελφος σου;χαχαχα ναι,εχει τυχει πχ να ειμαι στο 37 δωματιο και το επομενο ραντεβου να ειναι στο δωματιο 35,πιο γρηγορα δεν γινεται να φτασω αν εχω ελαχιστα βηματα να κανω ή να ανεβοκατεβω εναν οροφο
και βαφτηκα κιολας και φρεσκαριστηκα,με σωστο προγραμμα ολα τα κανειςΠρολαβες να ντυθεις η πηγες φορωντας το μπουρνουζι οπως κανει και μια συναδελφος σου;
Το ειπα για να μη χανεις χρονοκαι βαφτηκα κιολας και φρεσκαριστηκα,με σωστο προγραμμα ολα τα κανεις
εκανα 29 του μαη......Κάνε καμιά βόλτα στα σπιτάκια να ηρεμήσεις άμα μπορείς
εκανα 29 του Μαη......
Δηλαδη αγριαδες και σπασιματα???εχει τυχει και αυτό,και διπλα διπλα τα δωματια,και να με εχει ακουσει ο επομενος απ το προηγουμενο ραντεβου,γτ εγω κανω φασαρία στο σεξ
βογγητα και βρωμολογα,παει ο οποιος οροφος ημουνΔηλαδη αγριαδες και σπασιματα???
Ρε μαλεα Ζανουλη, παλι τα ιδια;Ενταξει ρε καψουροσκυλο δεν στην παίρνω την αγγελικη μην φοβασε.
Ετοιμάσου να σου φορέσει τωρα το λουρι να σε παει ατα για πιπι