kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Ηρωική πόλη, το σύμβολο της ελληνικης επανάστασης.α καλα,τι εχουμε τραβήξει από κουνουπια,τώρα ευτυχως εχουν λιγοστέψει
Ηρωική πόλη, το σύμβολο της ελληνικης επανάστασης.α καλα,τι εχουμε τραβήξει από κουνουπια,τώρα ευτυχως εχουν λιγοστέψει
Εισαι και γλυκοαιματη και σε βαζουν στόχο...α καλα,τι εχουμε τραβήξει από κουνουπια,τώρα ευτυχως εχουν λιγοστέψει
Σωστός αλλά δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τα «τέρατα» που διαβάζωΑν έχεις όπως λες, ΉΔΗ τοποθετηθεί αρκετά στο θέμα και δεν έχεις και καμιά πρόθεση, να βρεθείς με την εν λόγω κοπέλα, ΔΕΝ έχει και κανένα νόημα, η συχνή παραμονή σου σε αυτό το νήμα.
Φιλικά πάντα.
ΥΓ1. Οι υπόλοιποι θα καβλαντιζουν και θα γαμησουν, όποια/ες γουστάρει ο καθένας (με βάση και τις αντοχές του κάθε πορτοφολιου).
ΥΓ2. Ούτε εγώ την έχω δει και δεν είναι στην target list μου.
επίσης,και σε σέναΚαλημερα μικρο καυλακι ...Μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα ..
τέρατα για σένα και για μερικούς,για αλλους όμως οχι,είναι υποκειμενικά αυτά,καλή σου μέραΣωστός αλλά δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τα «τέρατα» που διαβάζω
Πότε θα με πας Αλατιέρα;μεσολογγιτισα είμαι
α θα εχεις βρεθεί Μεσολογγι για να ξέρεις την Αλατιέρα, οποτε θέλεις αν είμαι και εγω εκεί. σε περιμένω είτε Αθήνα είτε Μεσολόγγι,πολλά φιλιά και καλά να περνάςΠότε θα με πας Αλατιέρα;
το ειδα,και εγινε και το εξης,εχουν λιγοστεψει τωρα τα μηνυματα,προφανως θα διαβασανε την σχετική ενημερωση γ το κινητο.και τώρα μου είναι πιο εύκολο να τα απαντήσω. αλλα ας μην το ματιασω χαχαχα,θα δω πάλι οταν θα βαλω φωτο με κορδονι και ωρες διαθεσιμοτηταςΚαλησπέρα Αγγελική, σου έχω στείλει p.m.
Με τα μουνόχειλα απ έξω θέλουμε φωτογραφία...!!!το ειδα,και εγινε και το εξης,εχουν λιγοστεψει τωρα τα μηνυματα,προφανως θα διαβασανε την σχετική ενημερωση γ το κινητο.και τώρα μου είναι πιο εύκολο να τα απαντήσω. αλλα ας μην το ματιασω χαχαχα,θα δω πάλι οταν θα βαλω φωτο με κορδονι και ωρες διαθεσιμοτητας
Ποτε φευγεις απο Μεσολόγγι?α θα εχεις βρεθεί Μεσολογγι για να ξέρεις την Αλατιέρα, οποτε θέλεις αν είμαι και εγω εκεί. σε περιμένω είτε Αθήνα είτε Μεσολόγγι,πολλά φιλιά και καλά να περνάς
α θα εχεις βρεθεί Μεσολογγι για να ξέρεις την Αλατιέρα, οποτε θέλεις αν είμαι και εγω εκεί. σε περιμένω είτε Αθήνα είτε Μεσολόγγι,πολλά φιλιά και καλά να περνάς
ποτέ.και δεν πρόκειταιΑγγελική, έχεις "τσιμπηθει" πότε με κανέναν πελάτη.
Αθήνα μενω μονιμα,δεν είμαι τωρα καν εκείΠοτε φευγεις απο Μεσολόγγι?