ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 39.779
- Πόντοι
- 6.756
Μη βριζεις ηρεμα
Μη βριζεις ηρεμα
Α το συνεχίζεις. Οκ.Ενα κατάστημα ας πούμε εχει συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται. Δυστυχως κάποιοι θα μένουν και μακριά απ το συγκεκριμένο κατάστημα
Να γίνεις πολυκατάστημα ή franchiseΕνα κατάστημα ας πούμε εχει συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται. Δυστυχως κάποιοι θα μένουν και μακριά απ το συγκεκριμένο κατάστημα
Μουνι ή κωλο!!!!!!!Ελευθερία ή θάνατος που θα λέμε εκείνη την μέρα
Γαμαμε αδερφια!!!!!Θα νιώθεις κι εσύ μέσα σου τα σπαθιά να σε σκίζουν και τα καυτά βόλια να σε χύνουν και όλοι θα φωνάζουν νικάμε αδέρφια
Κανένα απολύτωςΑγγελικούλα..
50 λεπτά συνεχόμενου σεξ ;
Έχεις Πρόβλημα ;
![]()
Μην τη λυπάστε γαμάμε!!!Γαμαμε αδερφια!!!!!
Αγγελικούλα..
50 λεπτά συνεχόμενου σεξ ;
Έχεις Πρόβλημα ;
![]()
Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλήΚλεφτή ματιά και κοκκαλακι στα μαλλιά
Παντρεμένη μου μυρίζει αδερφέ![]()
Θα σου ρθω εγώ ο αραβωνιαρης σου που όλα τα ξέρεις μπουμπου ακόμα δε βγήκες από το αυγό (bill)Λες και δεν μου έχουν ερθει δεσμευμενοι-παντρεμενοι
Όλο σέ πειράζουν γιατί;;Λες και δεν μου έχουν ερθει δεσμευμενοι-παντρεμενοι
Γιατι πολύ απλά δεν έχουν τι να κάνουνΌλο σέ πειράζουν γιατί;;
Εγώ νομίζω ότι σε θεωρούμε φίλη μας και σε πειραζουμεΓιατι πολύ απλά δεν έχουν τι να κάνουν
Και τι τυχαίο,τα λένε αυτοι που δεν με έχουν συναντησειΕγώ νομίζω ότι σε θεωρούμε φίλη μας και σε πειραζουμε
Σου έχω στείλει Viber.Γιατι πολύ απλά δεν έχουν τι να κάνουν
Και πόσες φορες ακόμα θα το γράψεις; Γιατι απ οτι βλέπω και σε άλλο νήμα το εχεις γράψει πολλές φορες αυτο,μπορώ να φανταστώ ομως τι έχει συμβειΣου έχω στείλει Viber.