Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3.085
- Πόντοι
- 1.436
Αυτές είναι τρύπες...Καλό βράδυ να έχετε
Μουνοχειλα για γλύψιμο κωλοτρυπιδα για όργωμα...
Αντε και να δούμε...!!!
Αυτές είναι τρύπες...Καλό βράδυ να έχετε
Ωραίες οι προτάσεις σου...!!!
Καί λίγα λές.Αυτές είναι τρύπες...
Αντε και να δούμε...!!!
Μουνι ή κωλος θα λέμε μαναμ... θα σε κλείσω απο το άλλο κινητό το καλό θα γίνει Κούγκι.Ελευθερία ή θάνατος που θα λέμε εκείνη την μέρα
Φαντάζεσαι μερικοί και να σε έχουμε δει και να ξέρουμε ότι είσαι εσυ ; Μη σου πω ότι κάποιοι ξέρουν κ τι χρώμα στρινγκ φοράς .Φαντάζεστε μερικοι απο εδώ που είστε στο νημα μου να με έχετε δει στο λομπι στο μπιλ-πριβε,και απλά να μην ξέρετε οτι είμαι εγω;
Φαντάζεσαι μερικοί και να σε έχουμε δει και να ξέρουμε ότι είσαι εσυ ; Μη σου πω ότι κάποιοι ξέρουν κ τι χρώμα στρινγκ φοράς .![]()
ασε τα αγαπητε κλπ παπατζες καπου πηρε το ματι μου οτι το εφαγες το γλυκο![]()
![]()
Καλημέρα αγαπητέ![]()
Φαντάζεστε μερικοι απο εδώ που είστε στο νημα μου να με έχετε δει στο λομπι στο μπιλ-πριβε,και απλά να μην ξέρετε οτι είμαι εγω;
@Αγγελική μη σου πω οτι και καποιοι σ εχουν κανει και κολονοσκοπηση κιολας αλλα δεν το γραφουν, ουτε στο λενεΦαντάζεσαι μερικοί και να σε έχουμε δει και να ξέρουμε ότι είσαι εσυ ; Μη σου πω ότι κάποιοι ξέρουν κ τι χρώμα στρινγκ φοράς .![]()
Έσφιξες εσύ μαν ?....καλη ωρα![]()
...ειπαμε ΟΧΙ!!!! (κ ουτε προκειται, για το μασ'λατι μπαινω)Έσφιξες εσύ μαν ?![]()
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειεςΑυτές είναι τρύπες...
Αντε και να δούμε...!!!
Έσφιξες εσύ μαν ?![]()
.....Ξύπνησα προβληματισμένος.
Άραγε την έχω δει τη γειτόνισσα η οχι; τι προβλήματα σου βγάζει το bou!
Αφου δεν με ξέρουν πώς ειμαι στο προσωπο,και τωρα που ντυνομαστε χειμωνιάτικα πού να με καταλάβουν; Αν ειναι ετσι κ ξερουν,ας μου μιλήσουν,δεν δαγκώνωΦαντάζεσαι μερικοί και να σε έχουμε δει και να ξέρουμε ότι είσαι εσυ ; Μη σου πω ότι κάποιοι ξέρουν κ τι χρώμα στρινγκ φοράς .![]()
Αν εχεις πάει μπιλ μπορεί και να με έχεις δειΞύπνησα προβληματισμένος.
Άραγε την έχω δει τη γειτόνισσα η οχι; τι προβλήματα σου βγάζει το bou!
Ηλπιζα να ησουν εσυ αλλα ειπες οχι (εχω αμφιβολιες) χαχαχαΦαντάζεστε μερικοι απο εδώ που είστε στο νημα μου να με έχετε δει στο λομπι στο μπιλ-πριβε,και απλά να μην ξέρετε οτι είμαι εγω;
Η μπορεί και να σε εχω δει , χωρίς να πηγαίνω εκεί.Αν εχεις πάει μπιλ μπορεί και να με έχεις δει
Aντε όμως να με καταλάβαινεςΗ μπορεί και να σε εχω δει , χωρίς να πηγαίνω εκεί.
Ας ρώταγες τοτε την οποια κοπελα που ειδες,μιλήστε μου αν με δείτε και κάτι σας θυμιζωΗλπιζα να ησουν εσυ αλλα ειπες οχι (εχω αμφιβολιες) χαχαχα