dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 32.791
- Πόντοι
- 22.936
ΓαμιόλαΌ γάμος σέ ποια εκκλησία γίνεται;
ΓαμιόλαΌ γάμος σέ ποια εκκλησία γίνεται;
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Τηλέφωνο ή chat επικοινωνίας?γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Έχω ζητήσει για αύριο βράδυ μανΜε τόν @Panos 1978 έχουμε μια απορία ....
Τό ραντεβού θά γίνει τελικά ή όχι ;
31 -7 ;Έχω ζητήσει για αύριο βράδυ μαν
Αυτά είναι!!!!!Έχω ζητήσει για αύριο βράδυ μαν
Ρεβεγιόν δυνατόΑυτά είναι!!!!!
Μάλλον σέ βλέπω για χυλοπίτα
Ένα ραντεβού είπες νά κανείς καί εσύ.Ρεβεγιόν δυνατό
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ιερόδουλη η οποία θα αρνηθεί ραντεβού με τρισμέγιστο μύστη @dimigoallΑυτά είναι!!!!!
...κεραστηκε ηδηΑυτά είναι!!!!!
ποιος ειναι αυτοςΔεν έχει γεννηθεί ακόμα ιερόδουλη η οποία θα αρνηθεί ραντεβού με τρισμέγιστο μύστη @dimigoall
Η Αγγέλα θα μας πει μετά το ραντεβού!!! Στην αλλαγή του χρόνου!!!ποιος ειναι αυτος
δεν μπορει εχει υποχρεωσεις εχει κανονισει να γινει σαντα κλαουςΗ Αγγέλα θα μας πει μετά το ραντεβού!!! Στην αλλαγή του χρόνου!!!
Γαμιόλα και εσύ...κεραστηκε ηδη
Είδα οτι δεν μου αρέσει,για αυτοΜεγάλη μαλακια αυτό, αν σκεφτείς ότι όχι μόνο έκανε CIM, αλλά τα ρουφαγε μέχρι τελευταίας σταγόνας.
ΥΓ. Ωραία βίντεο. Καλή Χρονιά.
Άμα φάω 10 ανανάδες αλλάζει;;;Είδα οτι δεν μου αρέσει,για αυτο
Θα είμαι εκτός Αθηνώνδεν μπορει εχει υποχρεωσεις εχει κανονισει να γινει σαντα κλαους
Πάει,τώρα το εβγαλα απ το πρόγραμμα,πιστεύω οτι και οι 2 πρέπει να αισθάνονται άνεταΆμα φάω 10 ανανάδες αλλάζει;;;
Άμα φάω 10 ανανάδες αλλάζει;;;
Εγω θα πω οτι όποιος θέλει ας έρθει,όποιος δεν θέλει,έχει και αλλεςΔεν έχει γεννηθεί ακόμα ιερόδουλη η οποία θα αρνηθεί ραντεβού με τρισμέγιστο μύστη @dimigoall