Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.983
Και το βασικότερο οτι ξέρεις τι να περιμένεις στον αγώνα απ το βίντεο που είδεςΛατρευω τη φωνουλα της οταν την σκιζουνε
Και το βασικότερο οτι ξέρεις τι να περιμένεις στον αγώνα απ το βίντεο που είδεςΛατρευω τη φωνουλα της οταν την σκιζουνε
Έτσι,να μαθαίνουν και άλλοιΆλλωστε το γράφει και στις πληροφορίες της - υπογραφή της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που να το ζήσεις και live. Εκεί να δεις
Πραγματικά σ'αυτή τη στάση έδωσες ρέστα. Το ζούσες και το ευχαριστιόσουν στην κυριολεξία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που είναι το μεγάλο σου ατούΝα διευκρινήσω επίσης οτι το δεύτερο βίντεο είναι κωλογαμήσι! Εξου και αυτές οι κραυγες,γιατι είμαι και στενη και ταυτόχρονα και πονάω και μου αρέσει. Βίντεο δεν θέλανε; Το έχουνε
Αμα είναι καλός και ο παρτενέρ...Πραγματικά σ'αυτή τη στάση έδωσες ρέστα. Το ζούσες και το ευχαριστιόσουν στην κυριολεξία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που είναι το μεγάλο σου ατού
Να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί ένα πράγμα δηλαδήΈτσι,να μαθαίνουν και άλλοι
Καταλήγουμε σ'αυτό που λες ότι παίζει ρόλο η χημεία. Χαίρομαι που μας βγήκε και έπεται και συνέχεια....Αμα είναι καλός και ο παρτενέρ...
Συνέχεια ακόμα πιο δυνατήΚαταλήγουμε σ'αυτό που λες ότι παίζει ρόλο η χημεία. Χαίρομαι που μας βγήκε και έπεται και συνέχεια....
Αν και δε συνηθίζω να ομιλώ τοιουτοτρόπως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο τύπος Εναδύοτρίαμεγαλογιώργης σου όργωσε το κωλάντερο!!!Να διευκρινήσω επίσης οτι το δεύτερο βίντεο είναι κωλογαμήσι! Εξου και αυτές οι κραυγες,γιατι είμαι και στενη και ταυτόχρονα και πονάω και μου αρέσει. Βίντεο δεν θέλανε; Το έχουνε
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Κάποιο τηλ. Επικοινωνίας? Αν είσαι διαθέσιμη για σήμερα το μεσημέριγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Εφόσον δε δέχεται cim τι να γίνει. Αλλά εσύ ρε τύπε σ'αυτό βρήκες να σταθείς?
Κάποιος θα είχε φάει κρεμμύδια φαίνεται και της χάλασε τη γεύση!Μεγάλη μαλακια αυτό, αν σκεφτείς ότι όχι μόνο έκανε CIM, αλλά τα ρουφαγε μέχρι τελευταίας σταγόνας.
ΥΓ. Ωραία βίντεο. Καλή Χρονιά.
Καλημέρα ένα τηλ. σου σε ευχαριστώ πολύΝα διευκρινήσω επίσης οτι το δεύτερο βίντεο είναι κωλογαμήσι! Εξου και αυτές οι κραυγες,γιατι είμαι και στενη και ταυτόχρονα και πονάω και μου αρέσει. Βίντεο δεν θέλανε; Το έχουνε
@dimigoallΑν θέλει ας έρθει,δεν είναι να πεις οτι μου είπε και δεν τον δέχτηκα.
αστον τωρα κανει προετοιμασια για αυριο το βραδυ
ΓαμιόλαΌ γάμος σέ ποια εκκλησία γίνεται;
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Τηλέφωνο ή chat επικοινωνίας?γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.