b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.775
- Πόντοι
- 216
Αύριο μεσημέρι θα δουλέψεις?Δυστυχώς για κάποιους θα λείπω από την Αθήνα 31-7
Αύριο μεσημέρι θα δουλέψεις?Δυστυχώς για κάποιους θα λείπω από την Αθήνα 31-7
Eγώ; Ποτέ δεν του έδωσα χυλοπιτα του συγκεκριμενου,αν ήθελε ας μου ερχόταν,αυτος είχε πει οτι δεν θέλει να με συναντήσει,και δικαίωμά του,δεν αρεσουμε όλοι σε όλους....κοριτσ' χυλοπιτα κερασες στον @dimigoall παραπανω, οχι μουσακα
Το καρύδι,οπως το έχει πει κάποιος εδώ μέσατου μουνιού σου το γλωσσίδι
Αχχ...του μουνιού σου το γλωσσίδι!!!!
Ναι μόνο το μεσημέριΑύριο μεσημέρι θα δουλέψεις?
Καταπληκτική κωλαρα, τέλειο στήσιμο! Ανέβασε και κανένα βίντεο αν θες!Για καληνύχτα
Θα έρθει κάποια στιγμή και άλλο βίντεοΚαταπληκτική κωλαρα, τέλειο στήσιμο! Ανέβασε και κανένα βίντεο αν θες!
Σήμερα και αύριο είναι οι τελευταίες μέρες Αθήνα. Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας ?Θα έρθει κάποια στιγμή και άλλο βίντεο
Γεννημένη πρωταγωνιστριαΘα έρθει κάποια στιγμή και άλλο βίντεο
Bill hotel βρίσκεσαι;Για καληνύχτα
Ναι,τώρα στο λόμπιBill hotel βρίσκεσαι;
Πως να ερθουμαι αν δεν εχουμαι το τηλεφωνο σου.....Χαιρομαι να βλέπω οτι έχω και αρκετούς φαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω έχω να ανεβάσω πολλές φωτο ακομα,και όποιος θέλει έρχεται
θα κάνεις ραντεβού στο Μεσολόγγι;Καλημέρα σας, 31-7 θα λείπω απο Αθήνα ,πάω Μεσολόγγι
τι έχετε πάθει όλοι,με τα χυσια στον κωλο??????Μετά από συναίνεση της κοπέλας κάτι απ'τον σημερινό αγώνα. Ακολουθεί και κριτική την οποία την αξίζει!!!
Εφόσον δε δέχεται cim τι να γίνει. Αλλά εσύ ρε τύπε σ'αυτό βρήκες να σταθείς;τι έχετε πάθει όλοι,με τα χυσια στον κωλο??????
δεν δέχεται??...οκΕφόσον δε δέχεται cim τι να γίνει. Αλλά εσύ ρε τύπε σ'αυτό βρήκες να σταθείς;
Εκεί του ήρθε εκεί τα πέταξε…τι έχετε πάθει όλοι,με τα χυσια στον κωλο??????
Μετά από συναίνεση της κοπέλας κάτι απ'τον σημερινό αγώνα. Ακολουθεί και κριτική την οποία την αξίζει!!!
Άλλωστε το γράφει και στις πληροφορίες της - υπογραφή τηςδεν δέχεται??...οκ
Που να το ζήσεις και live. Εκεί να δειςΛατρευω τη φωνουλα της οταν την σκιζουνε