Παίχτη, κάπου έχεις χάσει το μέτρημα!!!
Δε φτάνει που κάποια κορίτσια κάνουν διασταύρωση nickname με τηλεφωνικό αριθμό, δε φτάνει που έχουν φτάσει να κάνουν κριτικές στους πελάτες και να χαρακτηρίζουν κάποιους "μικρούς" ή "ανεπαρκείς" για τις ίδιες, τώρα τους λες να ζητάνε και φωτογραφίες του πελάτη;;;;;;;;
Πάμε καθόλου καλά;;;;;;
Το παιχνίδι της επί χρήμασι σεξουαλικής συνεύρεσης έχει αυτούς τους όρους από τότε που ξεκίνησε η πορνεία, από τότε που υπάρχει ο άνθρωπος δηλαδή!!!
Ο πελάτης διαλέγει!!!!
Μη διαβάσω τίποτα μαλακίες κλπ... Και βέβαια η κοπέλα έχει δικαίωμα να αρνηθεί αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!!! Γι αυτό και μιλάμε για ανοχή
όσο αφορά στην πορνεία!!!
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε στο τέλος!!!
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο . Στο τέλος θα διαλέγουν αυτές και όχι εμείς …
Και θα το ξαναπώ.
Εγώ μπορεί για χίλιους δυο λόγους να θέλω να κάθομαι να την χαζεύω και να μην ακουμπήσω γιατί είμαι «εγκεφαλικός» τύπος. Μπορεί να θέλω απλά να θέλω να τον παίξω ή να μου τον παίξει. Μπορεί να χύσω στο δίλεπτο και να μην μου σηκώνεται πάλι .
Μπορεί να θέλω να τη γλύφω χαϊδεύω και να ευχαριστιέμαι έτσι .
Μπορεί να θέλω να μου τον πάρει πίπα και να κάτσω να ευχαριστηθώ το χρόνο μου με την παρέα της .
Ποιος θα κρίνει αν πέρασα καλά ή όχι.
Εκείνη θα πει αν την γαμησα καλά και μια ώρα συνεχόμενα για να ευχαριστηθεί εκείνη ?
Τα ραντεβού γίνονται για την εκτόνωση του πελάτη , σε λογικά πάντα πλαίσια χωρίς βία και με καλό τρόπο πάντα . Όχι για να μετράνε τα κορίτσια τις επιδόσεις και τα μεγέθη μας .
Έλεος πια