Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.205
Καλημέρα,καλή εβδομάδακαλημερα Αγγελικουλα !!!!!!!!
Καλημέρα,καλή εβδομάδακαλημερα Αγγελικουλα !!!!!!!!
πάντα πρωινός και ευγενικός !!!!!!καλημερα Αγγελικουλα !!!!!!!!
ετσι πρεπει και ετσι ειναι το σωστο!!!!!!!!πάντα πρωινός και ευγενικός !!!!!!
Κι εσύ ετοιμάσου για πιο άγριο ξέσκισμα στην επόμενή μας συνάντηση. Και η δική μου χαρά είναι το ίδιο να γνωρίζω κοπέλες με πολύ καλό χαρακτήρα και εμφάνιση και συνάμα κορμάρες και πάρα πολύ καυλιάρες στο σεξ.....Εσυ να ετοιμαστείς για πολύ ξεζούμισμα στην επανάληψη,μεγαλη μου χαρά να γνωρίζω παλικάρια σαν και εσενα που ειναι και καλοι γαμιαδες,και καλοι χαρακτηρες,και με ωραιο σωμα ετσι ψηλοι και γεροδεμένοι.
Δες τα μνματα σου…Καλημέρα,καλή εβδομάδα
Να ετοιμαστώ και εγώ για κάτι τέτοιο;;Εσυ να ετοιμαστείς για πολύ ξεζούμισμα στην επανάληψη,μεγαλη μου χαρά να γνωρίζω παλικάρια σαν και εσενα που ειναι και καλοι γαμιαδες,και καλοι χαρακτηρες,και με ωραιο σωμα ετσι ψηλοι και γεροδεμένοι.
Ξέχασες να προσθέσεις για τις αντοχές που έχω και μπορούσα να βγάλω άνετα 2ωρο μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν θες (απάντηση στον άλλον που είπε για Ωνάσειο και μαλακίες στο χθεσινό του σχόλιο) και πάρα πολύ τυχερός μιας και κανονίσαμε πραγματικά τελευταία στιγμή χθες. Άμα μου λες ότι είμαι ο μοναδικός που το'χει καταφέρει πρέπει να μπω στο ρεκόρ Γκίνες του site
Σιγουρα πάντως εγιναν κωλογαμησια.
Τύπε έγραψες σεντόνι και δεν μας είπες το κυριότερο .
Έριξες σπέρμα στην κουφάλα του δοντιού ?
καλησπέρα και καλή εβδομάδα και σ' εσέναKαλημέρα,καλή εβδομάδα
Φίλε αυτό που λες για το ηλικιακό κομμάτι ισχύει αλλά είναι βέβαια και τι ζωή κάνει ο καθένας. Αν είσαι όλη μέρα ξάπλα και λιώνεις με το κινητό ή στον υπολογιστή σου χώρια ότι η διατροφή σου είναι για τον πούτσο να μην αναφέρω για το κάπνισμα και το αλκοόλ τότε ναι. Αν είσαι όμως στην αντίπερα όχθη και τρως σωστά, γυμνάζεσαι και γενικά προσέχεις τότε κάτι γίνεται. Και στα λέω αυτά γιατί έχω περιπτώσεις φίλων και γνωστών μου. Ότι υπάρχουν λύσεις νια υπάρχουν αλλά καλό είναι να μην καταφεύγουμε στη χημεία γιατί είναι και τα άσχημα επακόλουθα που μπορεί να συμβούν. Σαφώς όπως τη βρίσκει ο καθένας αλλά όπως έχουμε πει η υγεία πάνω απ'όλαΌπως την βρίσκει κανείς φίλος.
Όταν όταν είσαι 45+ πχ, λίγο δύσκολο να γαμας όπως στα 20.
Λύσεις υπάρχουν βέβαια, αλλά είπαμε, όπως την βρίσκει ο καθένας.
Φίλε αυτό που λες για το ηλικιακό κομμάτι ισχύει αλλά είναι βέβαια και τι ζωή κάνει ο καθένας. Αν είσαι όλη μέρα ξάπλα και λιώνεις με το κινητό ή στον υπολογιστή σου χώρια ότι η διατροφή σου είναι για τον πούτσο να μην αναφέρω για το κάπνισμα και το αλκοόλ τότε ναι. Αν είσαι όμως στην αντίπερα όχθη και τρως σωστά, γυμνάζεσαι και γενικά προσέχεις τότε κάτι γίνεται. Και στα λέω αυτά γιατί έχω περιπτώσεις φίλων και γνωστών μου. Ότι υπάρχουν λύσεις νια υπάρχουν αλλά καλό είναι να μην καταφεύγουμε στη χημεία γιατί είναι και τα άσχημα επακόλουθα που μπορεί να συμβούν. Σαφώς όπως τη βρίσκει ο καθένας αλλά όπως έχουμε πει η υγεία πάνω απ'όλα
Αγορίνα δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά με το β ενικό που χρησιμοποίησα απλά εν τη ρύμη του λόγου έγινε. Συμφωνούμε ότι άλλο τα 20 άλλο τα 45+ και ανάλογα με το τι ζωή κάνει ο καθένας αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως σου'γραψα και παραπάνωΠροσωπικά κάπνισμα μηδέν στην ζωή μου!
Αλκοόλ τα ίδια ακριβώς!
Αλλά είπαμε, άλλο 45+, άλλο 20.
Θυμάμαι δύο/δυόμιση δεκαετίες πριν, κι όποτε ξυπνούσα ήταν στο ταβάνι σχεδόν, κι 3-4 φορές να τον έπαιζα, ή 3-4 να γαμουσα, πάλι ντουρασελ.
Άλλο ΟΚ σίγουρα, αν είσαι μέσα στα ξυδια, τσιγάρα, ξενύχτια, ουσίες, κι ΔΕΝ γυμνάζεσαι ποτέ, αργά ή γρήγορα θα καταντήσεις ερείπιο.
Καλησπέρα Κοριτσάρα καλή εβδομάδα να έχεις.Δυστιχος δεν ξέρω πως να σού στείλω μύνημα εδώ για ραντεβού.Αν μπορείς στείλε μου τηλ η κάποιον άλλον τρόπο επικοινωνίας που σέ βολεύει να τά πούμε κ δεν θα χάσεις φιλουρεςΕσυ να ετοιμαστείς για πολύ ξεζούμισμα στην επανάληψη,μεγαλη μου χαρά να γνωρίζω παλικάρια σαν και εσενα που ειναι και καλοι γαμιαδες,και καλοι χαρακτηρες,και με ωραιο σωμα ετσι ψηλοι και γεροδεμένοι.
Ναι ,και κριμα π έπρεπε να φυγω γ το επόμενο ραντεβου,και νωριτερα απο εσενα κανενας αλλος δεν εχει κλεισειΚι εσύ ετοιμάσου για πιο άγριο ξέσκισμα στην επόμενή μας συνάντηση. Και η δική μου χαρά είναι το ίδιο να γνωρίζω κοπέλες με πολύ καλό χαρακτήρα και εμφάνιση και συνάμα κορμάρες και πάρα πολύ καυλιάρες στο σεξ.....
Ξέχασες να προσθέσεις για τις αντοχές που έχω και μπορούσα να βγάλω άνετα 2ωρο μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν θες (απάντηση στον άλλον που είπε για Ωνάσειο και μαλακίες στο χθεσινό του σχόλιο) και πάρα πολύ τυχερός μιας και κανονίσαμε πραγματικά τελευταία στιγμή χθες. Άμα μου λες ότι είμαι ο μοναδικός που το'χει καταφέρει πρέπει να μπω στο ρεκόρ Γκίνες του site
Ναι,και εσύΝα ετοιμαστώ και εγώ για κάτι τέτοιο;;
Και το κολπικο με τρελαινειΚοίτα εσύ ως γνωστόν, περισσότερο για τα κωλογαμησια πας, παρά για το κολπικό σεξ.
Γούστα είναι αυτά, ΔΕΝ κρίνω.
Φιλάκια στο όμορφο ΚΩΛΙ σου.
Δεν πειράζει το ότι έχεις δουλειά είναι πολύ θετικό. Να'σαι σίγουρη όμως ότι θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο στην επόμενη συνάντησή μας.....Ναι ,και κριμα π έπρεπε να φυγω γ το επόμενο ραντεβου,και νωριτερα απο εσενα κανενας αλλος δεν εχει κλεισει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι,και εσύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το κολπικο με τρελαινει
Ετσι,να μην βιάζονται,και να τα λέμε και αυτα,κάποιοι θα έχουν και μια προτεραιότητα,ξέρεις εσυΔεν πειράζει το ότι έχεις δουλειά είναι πολύ θετικό. Να'σαι σίγουρη όμως ότι θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο στην επόμενη συνάντησή μας.....