petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.753
- Πόντοι
- 41.813
κι ετσι ξαφνικα το νημα γινεται 223 σελιδεςΑ γειά σού ή καλύτερη λύση.
κι ετσι ξαφνικα το νημα γινεται 223 σελιδεςΑ γειά σού ή καλύτερη λύση.
Χαζούλη επειδή την έχω πάρει ήδη τα λέω όλα αυτά...... Και δεν γίνεσαι καθόλου πειστικός ξέροντας και πως είναι η κοπέλα αλλά και πως είναι στο δωμάτιο... Τις μαλακιες σου σε άλλη παραλιαΑν σπάζεσαι στ'αρχίδια μου σε γράφω ρε συ. Μην την πάρεις ποτέ σου αλλά μάλλον ένας ακόμη που έφαγε άκυρο είσαι καλοχώνευτο λοιπόν. Και αν κουράστηκες μην διαβάζεις το νήμα της. Όσον αφορά για τη μαλακία που πέταξες ας βγει η ίδια να τα πει. Δε σ'ενόχλησα μη μ'ενοχλείς λοιπόν απευθύνοντάς μου το λόγο
....εχει η κουτση Μαρια μουστακι??!!??Αλλα εχεις δαγκωσει τη λαμαρινα γιατι εισαι αγαμητος και δεν σε κοιταει ουτε η κουτση μαρια με μουστάκι και έπεσες με τα μουτρα στην Αγγελική η οποία σε χρησιμοποιεί εδω μέσα να εισαι ολημερις και να την επεφημεις.
Γελανε και οι πέτρες κακομοιρη μαζι σου
Μαριγώ λέγεται και έχει μουστάκι....εχει η κουτση Μαρια μουστακι??!!??
Είχα πάει γ υπνο εκεινη την ωραΜα Καλα Δε κοιμασαι ΕΣΥ ? , Μεχρι Ποτε Κανεις Ραντεβου ?.........
Και ομως έχει τυχει να εχουν παλιά φωτο στο βαιμπερ,με μαυρα μαλλια ή καστανα,και απο κοντα να δω γκρίζα ή ασπραΔυστυχώς εμείς δεν είναι σίγουρο με τόσο fotoshop τι θα συναντήσουμε αντίθετα με εσάς που ξερετε τι θα συναντήσετε. (150€)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε συ κουράσεις.. Τι σου έταξε και μας τα έχεις ζαλίσει και παίρνεις και άλλο κόσμο στον λαιμό σου?
Βρε τι μπορεί να πάθει κάποιος!!!!Και ομως έχει τυχει να εχουν παλιά φωτο στο βαιμπερ,με μαυρα μαλλια ή καστανα,και απο κοντα να δω γκρίζα ή ασπρα
Με μαυρο οχι,δεν εχω πάει ποτέ,γιατι με φοβίζει το πάχος και το μέγεθος,και είμαι στενή εγωΗ Αγγελική ξερει ας μας πει....
Ισως??παντως πρεπει να βγει η λιστα με ποιους δεν παει να ξέρουμε
Δεν το λεω γ κακο,απλά επειδη καποιος έγραψε οτι ξερουμε τι θα συναντησουμε,αλλα οχι κ 100% παντα,οχι οτι είναι σημαντικό αυτο.Το θέμα είναι να πάει καλά η συναντησηΒρε τι μπορεί να πάθει κάποιος!!!!
Ο καθένας έχει τα γούστα του και τη γνώμη του,κάθε συνάντηση επίσης δεν βγαίνει το ίδιο. Με το παλικάρι απλά ετυχε να μας βγει,ετσι πάει,αλλος θα περάσει καλά,άλλος μέτρια,άλλος χάλια.Χαζούλη επειδή την έχω πάρει ήδη τα λέω όλα αυτά...... Και δεν γίνεσαι καθόλου πειστικός ξέροντας και πως είναι η κοπέλα αλλά και πως είναι στο δωμάτιο... Τις μαλακιες σου σε άλλη παραλια
Σιγα,ο φρονιμίτης ειναι άχρηστο δοντιΦαντάσου να είχε και όλα τα δόντια η Αγγέλω τι θα γινοταν
Γιατι να τον πάρει στο λαιμο του; Την γνωμη του λεει απλά,θέλει να τη μοιραστει. Και ο καθενας λογικά θα σκεφτει οτι δεν έπεται οτι θα έχει την ίδια εμπειρία με το παλικάριΔυστυχώς εμείς δεν είναι σίγουρο με τόσο fotoshop τι θα συναντήσουμε αντίθετα με εσάς που ξερετε τι θα συναντήσετε. (150€)
Ρε συ κουράσεις.. Τι σου έταξε και μας τα έχεις ζαλίσει και παίρνεις και άλλο κόσμο στον λαιμό σου?
Αν σου πω οτι μου έχει ερθει και με αναπηρία καποιος; Οχι σε αμαξιδιο,άλλου ειδους. Και χαρά μου που τον εξυπηρετησα και τον εκανα να περάσει καλα(εγω πάντως πέρασα ευχαριστα γτ είχε και σεβασμο),και καθολου δεν έθιξα το προβλημα του. Σαν να ήταν αρτιμελης τον αντιμετωπισα.Οποτε μιλήστε μου τωρα γ διακρισειςΔεν εχεις καταλαβει οτι εχεις καταντήσει αηδίας και προμοταρεις την ταδε....
Μας διαφημισες εδω οτι εισαι γαμιας ωραιος κλπ λες καιβτα μελη τα νοιαζει τι εισαι.
Εδω να μας πει η αγγελικη γιατι κανει διακρίσεις στους πελατες ειτε ηλικιακες ειτε διαφορες αλλες που κατα καιρούς λεει.
Επίσης να μας πει οτι με τόσα ακαποτα μπουκια που κανει αν εχει κανει ποτε εξετάσεις?
Εσυ εισαι προμοτορας της και τι ξέρουμε
Δεν παντρευόμαστε μεσα απ αυτο το σαιτ χαχαΔεν θα φάμε κουφέτα??
Τι κάθεσαι ρε κορίτσι μου και απαντάς και απολογείσαι στον κάθε μη έχοντας τρόπους χαλιαμπάλια που κοιτάνε να βρίσκονται σε καυγάδες συνεχώς; Απ΄το πουθενά και χωρίς λόγο πέσανε να με φάνε χωρίς να'χω ασχοληθεί καν μαζί τους. Γράφ'τους εκεί που δεν πιάνει μελάνιΓιατι να τον πάρει στο λαιμο του; Την γνωμη του λεει απλά,θέλει να τη μοιραστει. Και ο καθενας λογικά θα σκεφτει οτι δεν έπεται οτι θα έχει την ίδια εμπειρία με το παλικάρι
Και αυτος π εγραψες "μην την παρεις ποτε",όντως με εχει συναντησει,αλήθεια λεειΤι κάθεσαι ρε κορίτσι μου και απαντάς και απολογείσαι στον κάθε μη έχοντας τρόπους χαλιαμπάλια που κοιτάνε να βρίσκονται σε καυγάδες συνεχώς; Απ΄το πουθενά και χωρίς λόγο πέσανε να με φάνε χωρίς να'χω ασχοληθεί καν μαζί τους. Γράφ'τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι
Καλη είμαι παντως και στο δωματιο ειμαι με σεβασμο,εχω ανεχτει κ συμπεριφορές που εγω φταίω που δεν αποχωρησαΚοιτα μη πας να το παιξεις καλη...
Εδω μεσα εχεις κανει καυστικες δηλωσεις και να βγαζεις στην απεξω μαζα ανθρώπων.
Μη ψάξω τωρα να βρω παλια μηνύματα.
Εχεις κανει λαθος δηλωσεις και οφειλεις να το παραδεχτείς
Δεν ξέρω και δε μ'απασχολεί αν σ'έχει πάρει ή όχι. Όταν δεν ενοχλώ απαιτώ να μη μ'ενοχλούν. Ειλικρινά εδώ δεν είμαι για να δημιουργώ έχθρες αλλά όταν με διαολίζουν ενοχλώντας με θ'ακούν τα σχολιανά τους. Εφόσον τα βρήκαμε εμείς χέστηκα για τους υπόλοιπουςΚαι αυτος π εγραψες "μην την παρεις ποτε",όντως με εχει συναντησει,αλήθεια λεει
Ακριβως,και επισης παρατηρησα το εξης,αν καποιος δεν περασει καλα,ντε και καλα να συμφωνησουν μαζί του και οι υπολοιποι,μα τι απαιτήσεις εχουνΔεν ξέρω και δε μ'απασχολεί αν σ'έχει πάρει ή όχι. Όταν δεν ενοχλώ απαιτώ να μη μ'ενοχλούν. Ειλικρινά εδώ δεν είμαι για να δημιουργώ έχθρες αλλά όταν με διαολίζουν ενοχλώντας με θ'ακούν τα σχολιανά τους. Εφόσον τα βρήκαμε εμείς χέστηκα για τους υπόλοιπους
Και εμένα μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο αλλά την είχε το call girl. Και δεν την έδιωξα.Αν σου πω οτι μου έχει ερθει και με αναπηρία καποιος; Οχι σε αμαξιδιο,άλλου ειδους
Λυπάμαι που απογοητεύτηκεςΚαι εμένα μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο αλλά την είχε το call girl. Και δεν την έδιωξα.