kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 456
πως επικοινωνουμε μαζι σας ? με π.μ ?
Καυλιαρα εισαι κι εσυ...Καλημέρα σας,είμαι αρκετα καλύτερα σημερα με το δοντι μου,και σίγουρα Κυριακή διαθέσιμη 12-6,σας περιμένω καυλωμένη και έτοιμη. Να δω πόσο γρήγορα θα γινω sold out με το βίντεο χαχαχα
Nαιπως επικοινωνουμε μαζι σας ? με π.μ ?
Και τα τσιμπουκια με καποτα πλέον για ενα 4μηνο, αν ενδιαφέρεσαι για την υγεία σου.
δεν ξέρω αν το περνάς στο ντουκου...αλλά αυτό που λέει ο καπετάνιος είναι πολύ σοβαρό!!!Βέβαια κ ενδιαφέρομαι,υγεία πανω απ ολα
Οχι απολυτα,στα μηνυματα τελείως τυχαια ποιος θα κλεισει ραντεβου,αναλογα αν θα ταιριαξουν τα ωράριαΜια ανθυπομέτρια ( επιεικώς) εκδιδόμενη κάνει επιλογή πελατών !!! Σημεία των καιρών ...
Και μετά μιλάμε για σεβασμό…ενα μανικιουρ και μια αποτριχωση δε βλαπτει, λεφτα βγαζεις, ελεος
εχε χαρη που δεν ερχεσαι βορεια αθηναΚαλημέρα σας,είμαι αρκετα καλύτερα σημερα με το δοντι μου,και σίγουρα Κυριακή διαθέσιμη 12-6,σας περιμένω καυλωμένη και έτοιμη. Να δω πόσο γρήγορα θα γινω sold out με το βίντεο χαχαχα
Ότι και να πει κανείς είναι λίγο...Καλημέρα σας,είμαι αρκετα καλύτερα σημερα με το δοντι μου,και σίγουρα Κυριακή διαθέσιμη 12-6,σας περιμένω καυλωμένη και έτοιμη. Να δω πόσο γρήγορα θα γινω sold out με το βίντεο χαχαχα
Σωστά είπας. Το 4μηνο το ανέφερα γιατί είναι ένας μέσος επαρκής χρόνος επούλωσης για χειρουργικού τύπου επεμβάσεις στα δόντια (εμφυτεύματα, ακροριζεκτομές κλπ). Ακόμα και το χέρι στο στόμα μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. Ας ρωτήσει το γιατρό της καλύτερα.δεν ξέρω αν το περνάς στο ντουκου...αλλά αυτό που λέει ο καπετάνιος είναι πολύ σοβαρό!!!
Έχεις μια ανοιχτή πληγή στο στόμα που κλείνει με φυσικό τρόπο και αργεί πολύ (δεν ξέρω αν είναι 4 ή 14 μήνες, ο γιατρός θα σου πει). Συνεπώς κολλάς τα πάντα (τα πάντα όμως, όλα όσα κολλάνε μόνο με σεξουαλική επαφή) και πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική, για την υγεία σου αλλά και όσων σε συναντήσουν! Ούτε ακάποτες πίπες, ούτε φυσικά εκσπερματίσεις στο στόμα! Μην πεις σε 1 μήνα.... "έλα μωρέ, καλά είμαι, έκλεισε η πληγή...ας πάρω μια ακάποτη....ας τα πάρω στο στόμα, καθαρός φαίνεται (ο πελάτης)"....θα είναι τεράστιο λάθος σου!!
Δεν είναι μόνο το HIV...οι ηπατίτιδες θερίζουν, η σύφιλη έκανε την επανεμφάνιση της σε πολλά κράτη του κόσμου!!
Το νου σου...
Και αυτό ισχύει για ολα τα κορίτσια βέβαια.....Σωστά είπας. Το 4μηνο το ανέφερα γιατί είναι ένας μέσος επαρκής χρόνος επούλωσης για χειρουργικού τύπου επεμβάσεις στα δόντια (εμφυτεύματα, ακροριζεκτομές κλπ). Ακόμα και το χέρι στο στόμα μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. Ας ρωτήσει το γιατρό της καλύτερα.
το κριτιριο της κοπελας ειναι η συμπεριφορα του ενδιαφερομενου, δηλαδη το πως γραφει και μιλαει εδω οπως επισης οταν της στειλει μηνυμα για να κανονισουν να βρεθουν να μην της σπαμαρει ακαταπαυστα. το εχει πει απειρες φορες η κοπελα και οσοι παρακολουθουμε το νημα της το ξερουμεΔεν πείθεις ρε Αγγέλα
Εδω επιλέγεις για να πηδηθεις ενω οι αλλοι πληρώνουν
Βαλε λιστα με τα στάνταρ σου να φυγει η πλεμπα κατα τα προτυπα σου
Στειλε φωτο το μουνακι σου να μας τρελανεις..Σας περιμένει
Πες τα,ετσι ακριβώςτο κριτιριο της κοπελας ειναι η συμπεριφορα του ενδιαφερομενου, δηλαδη το πως γραφει και μιλαει εδω οπως επισης οταν της στειλει μηνυμα για να κανονισουν να βρεθουν να μην της σπαμαρει ακαταπαυστα. το εχει πει απειρες φορες η κοπελα και οσοι παρακολουθουμε το νημα της το ξερουμε
Το ανεβασα πριν λίγες ωρεςΣτειλε φωτο το μουνακι σου να μας τρελανεις..
Και τι κατάλαβες; Είχες δεν είχες μας καύλωσες πάλι σατανάΠες τα,ετσι ακριβώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ανεβασα πριν λίγες ωρες
Χαχα οπως ειδες πάλι αρχισαν να με κανιβαλίζουν διαφοροιΚαι τι κατάλαβες; Είχες δεν είχες μας καύλωσες πάλι σατανά
Θα σε τιμήσω οπωσδήποτε εσένα κάποια στιγμή.....
γιατι μονο στη γκομενα σου μιλας σαν ανθρωπος και οχι σαν ζωο?Φίλε γκόμενά θα τη πιάσουμε?
Οχι,δεν θα με πιασεις γκομενα,αλλά μιλάμε γενικα γ καθε επαγγελμα,οπως κ στη σερβιτορα π θα σου φτιαξει καφεΦίλε γκόμενά θα τη πιάσουμε?