Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.971
- Πόντοι
- 1.436
Για κάνε ψηφοφορία να δούμε αν έχω δίκιοΑλλιώς να μπει ψηφοφορία . Μοιάζει το βυζι της αγγελας με ροξακια ?
Για κάνε ψηφοφορία να δούμε αν έχω δίκιοΑλλιώς να μπει ψηφοφορία . Μοιάζει το βυζι της αγγελας με ροξακια ?
Συμφωνώ ξεκάθαρα εσυ κ μόνοΕγω η ιδια το διαχειριζομαι και μόνο
Θα μπορούσα τότε να έχω το τηλέφωνο σου ;Έρχεσαι και απο εδώ
Και καλά κανείς.Εγω η ιδια το διαχειριζομαι και μόνο
Τι μου θύμισες ! Τα περίμενα πως κ πως παιδί τα Χριστούγεννα !Ρωγάρες σαν ρωξάκια!
Νομίζω πολύ γρήγορα θα γίνεις sold out όμορφη!!!Καλημέρα σας,είμαι αρκετα καλύτερα σημερα με το δοντι μου,και σίγουρα Κυριακή διαθέσιμη 12-6,σας περιμένω καυλωμένη και έτοιμη. Να δω πόσο γρήγορα θα γινω sold out με το βίντεο χαχαχα
Ωνσγ πρωι πρωιΚαλημέρα σας,είμαι αρκετα καλύτερα σημερα με το δοντι μου,και σίγουρα Κυριακή διαθέσιμη 12-6,σας περιμένω καυλωμένη και έτοιμη. Να δω πόσο γρήγορα θα γινω sold out με το βίντεο χαχαχα
Είναι να τρελένεσαι όμως. Απίστευτο το πόση αξία μπορεί έχει ένα αιδοίο.αλλωστε ολοι ξερουμε οτι αν θελουμε να δουμε καποια ολοι κανουν υπομονη....υπαρχουν λιστες αναμονης που φτανουν το τριμηνο....
Σπανε τα νυχια μου τωρα ευκολαενα μανικιουρ και μια αποτριχωση δε βλαπτει, λεφτα βγαζεις, ελεος
Παντως εμενα ακομα υπαρχουν ωρες διαθεσιμοτητας γ τις επομενες μερες,δεν θα περιμένουν τριμηνο καποιοιΕίναι να τρελένεσαι όμως. Απίστευτο το πόση αξία μπορεί έχει ένα αιδοίο.
(Εν συνεχεία της άποψής μου σε άλλο, άσχετο με αυτό νήμα, περί Ελληνίδων, και το ότι κάνουν ό,τι θέλουν και έχουν όποτε θέλουν γκόμενο...)
Δεν το λέω για εσένα προσωπικά και ούτε μέμφομαι αν ισχύει για κάποια - απλά το συνδυάζω ως σκέψη: Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να έχει αυτό που θέλει ενώ οι άνδρες στο πάλεμα συνέχεια.Παντως εμενα ακομα υπαρχουν ωρες διαθεσιμοτητας γ τις επομενες μερες,δεν θα περιμένουν τριμηνο καποιοι
.....εεεεετσι, βαρα το αλυπητα! Να μαθει να μην φτυνει τους "φιλοξενουμενους" που το περιποιουνταιΚαλημέρα σας,είμαι αρκετα καλύτερα σημερα με το δοντι μου,και σίγουρα Κυριακή διαθέσιμη 12-6,σας περιμένω καυλωμένη και έτοιμη. Να δω πόσο γρήγορα θα γινω sold out με το βίντεο χαχαχα
Μου αρεσει πολυ να του βαραω χαστουκια,ιδιως οταν ερχομαι σε οργασμο.....εεεεετσι, βαρα το αλυπητα! Να μαθει να μην φτυνει τους "φιλοξενουμενους" που το περιποιουνται
....ρε σαπισε το στο ξυλο, ειναι "μεγαλο μουνι" λεμεΜου αρεσει πολυ να του βαραω χαστουκια,ιδιως οταν ερχομαι σε οργασμο
Σας περιμένει....ρε σαπισε το στο ξυλο, ειναι "μεγαλο μουνι" λεμε