Nickselection
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2024
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Έρχομαι και εγώ αν θέλειςΝαι ευχαρίστως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έρχομαι και εγώ αν θέλειςΝαι ευχαρίστως
Ευχαριστούμε θα τον ειδοποιήσουμε πες του μετά την αναρωση σου …Ευχαριστώ πολύ!
εξαγωγη φρονιμιτη εχει κανει η κοπελα και δεν τρωει πολυ......δεν βασανιζει τον εαυτο της με τον υποσιτισμο για να χασει βαροςΟκ, καλά κάνει η κοπέλα αν δεν νιώθει καλά με το σώμα της
Ρωγάρες σαν ρωξάκια!Έκπληξη!
Σαν τι ????Ρωγάρες σαν ρωξάκια!
Ειχαμε περασει στο επεισόδιο λιποαναρρόφησης αλλα δε γαμιεται όλα οκεξαγωγη φρονιμιτη εχει κανει η κοπελα και δεν τρωει πολυ......δεν βασανιζει τον εαυτο της με τον υποσιτισμο για να χασει βαρος
Γλυκά δεν τρώτε καθόλου κύριε;Σαν τι ????
Σαν τι ????
Ναι γτ εσυ δεν έχεις προσωπικη ζωη;Λοιπόν και να σας θυμίσω ότι η Αγγελική έχει κ προσωπική ζωή κ θέλει να βγει κ μια βολτα για καφέ με παρέα κ δεν είναι σούπερ μάρκετ η φαρμακείο η βενζινάδικο ότι ώρα γουστάρετε να ζητάτε ραντεβού.
Πήρατε θάρρος πάλι .
Τώρα γιατί τα βάζεις μαζί μου ? Το ίδιο λεμε .Ναι γτ εσυ δεν έχεις προσωπικη ζωη;
Υπάρχουν αλκα θέματα περιμένετε κύριε , ευχαριστώ .Αγγελικη ενας φιλος μου την εχει 10.5 εκ
Θα τον αναλαβεις?
Χαχα Κινεζος λες κ είναι,δεν ξερω,απο κοντα αλλιως είναι απ οτι να το συζητάω απο εδωΑγγελικη ενας φιλος μου την εχει 10.5 εκ
Θα τον αναλαβεις?
Για να το λεει ομως,δεν μπορεί να το είπε ετσιΤώρα γιατί τα βάζεις μαζί μου ? Το ίδιο λεμε .
Ο άλλος είπε τα βυζια σου ότι μοιάζουν με ροξακια.
Δες τα βυζια σου κ πες αλήθεια όμως .
Μοιάζουν με ροξακια Αγγελική ?
Μοιάζουν Αγγελική ναι η όχι ?
Ναι,πολυ μικρα,δεν πιστευω να ευχαριστιουμουν,ακομα και εγω π ειμαι στενη,μολις μ μπαινουν τέτοια, λεω καλά ,πηγάδι έγινα;Απο κοντα γιατί?
Ξέρεις ποσο ειναι τα 10 εκ
Πιο κατω θα είναι λες κ πηγαίνω με παιδι δημοτικου,ετσι θα νιωθωΟποτε ακυρώνεις απο 10 εκ και κατω η ο πηχης παει πιο ψηλα?
ΕΣΥ να μας πεις αν μοιάζουν . Εσυ τα χειςΧαχα Κινεζος λες κ είναι,δεν ξερω,απο κοντα αλλιως είναι απ οτι να το συζητάω απο εδω
Για να το λεει ομως,δεν μπορεί να το είπε ετσι
Ε φερνουν λιγοΕΣΥ να μας πεις αν μοιάζουν . Εσυ τα χεις
Εγω η ιδια το διαχειριζομαι και μόνοΓελαω που πολλοι πιστεύουν οτι το προφιλ αυτο της αγγελας το διαχειριζεται γυναίκα.
Ενας νταβας ειναι απο πισω και γραφει φτιάχνει το σοσιαλαιζινγκ μιας περσονας η οποία θα πηδηθει επιλεκτικά με κάποιους οταν σφυξει το ζωνάρι