ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 456
Πες έγινε αυτό και χαλάστηκα. Να ξέρουμε τι δεν σ' άρεσε.Nαι ,εγω δεν λέω τίποτα χωρις λογο
Πες έγινε αυτό και χαλάστηκα. Να ξέρουμε τι δεν σ' άρεσε.Nαι ,εγω δεν λέω τίποτα χωρις λογο
Έγραψα οτι δεν ταιριαξα σε ολη τη συνεδρια,δημοσια ας μη μπω σε λεπτομερειεςΠες έγινε αυτό και χαλάστηκα. Να ξέρουμε τι δεν σ' άρεσε.
Κοιτα σε γενικές γραμμές εισαι μαλακας. Αλλα σε αυτό που γράφεις έχεις δίκιο.Πες έγινε αυτό και χαλάστηκα. Να ξέρουμε τι δεν σ' άρεσε.
Επίσης και οσοι μου ηρθανε στο Μεσολογγι πέρασα τέλεια!!! Με τους κοντοχωριανους μου τα βρήκα πολύ καλυτερα. Στερεά Ελλάδα μου ταιριαζει!Κάνανε τους αγαπουληδες του βορρά, γεμίσανε όλο το σύμπαν σάλια και φάγανε και μαύρο από το νινί. Η απόλαυση του χαμουτζή είναι τούτο το νήμα.
Ναι,δεν είναι γ μενα η Βορεια ΕλλάδαΚάνανε τους αγαπουληδες του βορρά, γεμίσανε όλο το σύμπαν σάλια και φάγανε και μαύρο από το νινί. Η απόλαυση του χαμουτζή είναι τούτο το νήμα
Αγγελική μην τσιμπας και εσύ βρε κοριτσαρε και τους απαντάς... Έγραψες πιο πίσω για ποιο λόγο απλά λυτά και κατανοητά...Έγραψα οτι δεν ταιριαξα σε ολη τη συνεδρια,δημοσια ας μη μπω σε λεπτομερειες
Δυστυχως εχω μονο λευκο Πυργο να σας δείξω,είπα να τον βγαλω φωτο μιας κ ειχα να ερθω εδω απο το 2014 ως φοιτητρια,τουλαχιστον άλλαξα παραστάσειςΑγγελική μην τσιμπας και εσύ βρε κοριτσαρε και τους απαντάς... Έγραψες πιο πίσω για ποιο λόγο απλά λυτά και κατανοητά...
Προφανώς δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι...
Βάλε καμία φωτό να μας τουρμπίσεις λίγο νυχτιατικα !!!!
Δεν με πειράζει κανένας εδω,τωρα βολτες με καλή παρέα και αυριο να πάρω κ κανα τριγωνο να μου φτιάξει η διάθεσηΆσε που θα βραχυκυκλωσουν κάποιοι στον βορρά αχαχαχα
Ήσουν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη;Δυστυχως εχω μονο λευκο Πυργο να σας δείξω,είπα να τον βγαλω φωτο μιας κ ειχα να ερθω εδω απο το 2014 ως φοιτητρια,τουλαχιστον άλλαξα παραστάσεις
Οχι,απλα εκδρομη είχα κανειΉσουν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη;
Πεμπτη πρωι,άντε να φεύγω απο εδωΠοτέ με το καλό επιστρέφεις;
Αν ήταν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη υπάρχει περίπτωση να έγραφε αυτές τις μαλακιες ρε τύπε;Ήσουν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη;
Ελα! Κι εγώ Πέμπτη πρωί θα φύγωΟχι,απλα εκδρομη είχα κανει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πεμπτη πρωι,άντε να φεύγω απο εδω
Ξέρεις,εσενα σε εχω συμπαθησει,και μου αρέσουν τα γραφόμενά σου,και σου εχω εκφράσει και σε μηνυμα την εκτιμηση μου,αλλά δεν γινεται να μην εκφράσω οτι δεν πέρασα καλα σημεραΗ οικονομική κρίση που μάστισε και την Ελλάδα, τα επακόλουθα της, καθώς και το ξέσπασμα του κορονοϊού με την κλεισούρα και όλα τα παρεπόμενα τραντάξαν ψυχές πολύ βαθιά.
Θα σου προτείνω για μια ακόμα φορά να μη γράφεις αυθόρμητα και εν βρασμώ, εσύ χάνεις, κανένας άλλος.Ξέρεις,εσενα σε εχω συμπαθησει,και μου αρέσουν τα γραφόμενά σου,και σου εχω εκφράσει και σε μηνυμα την εκτιμηση μου,αλλά δεν γινεται να μην εκφράσω οτι δεν πέρασα καλα σημερα
Και θα είσαι διαθέσιμη από????Οχι,απλα εκδρομη είχα κανει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πεμπτη πρωι,άντε να φεύγω απο εδω
Και εξακολουθω να σε εκτιμω,γτ τοσο ωραία εχουμε μιλησει κ προσωπικα,και σε ολα σε εχω βρει συμφωνοΘα σου προτείνω για μια ακόμα φορά να μη γράφεις αυθόρμητα και εν βρασμώ, εσύ χάνεις, κανένας άλλος.