Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.091
Χαλια μαύρα εδωμην μασας..σεβαστο που δε θες να τους κρεμασεις μανταλακια-κακως για μενα-προχωραμε παρακατω
Χαλια μαύρα εδωμην μασας..σεβαστο που δε θες να τους κρεμασεις μανταλακια-κακως για μενα-προχωραμε παρακατω
Δηλαδη δεν σε γαμησε καλα καποιος και εβγαλες συμπερασμα οτι η πολη ειναι χαλια?Ρε τι ακουμε στο bou...Χαλια μαύρα εδω
Αρα ξεκινας και γραφεις στο ποσταρισμα «βρεθηκαν 2-3-5 μαλακες στη Θεσσαλονικη, μου γαμησαν τη διαθεση και ακυρωνω τα παντα». Αυτο ναι, εχει καποια λογικη.Κριμα ,κ το περίμενα πώς και τι το τουρ
Οχι,αλλο το ενα και αλλο το αλλο,τελειως διαφορετικα πραγματαΔηλαδη δεν σε γαμησε καλα καποιος και εβγαλες συμπερασμα οτι η πολη ειναι χαλια?Ρε τι ακουμε στο bou...
Δεν εννοουσα αυτο,δεν εχει να κάνει αυτο με την ομορφια μιας ποληςΔηλαδη δεν σε γαμησε καλα καποιος και εβγαλες συμπερασμα οτι η πολη ειναι χαλια?Ρε τι ακουμε στο bou...
....η αρχισαν πεσιματα κ νταβατζιλικια γιατι θα επεφτε η δουλεια τους κ θα χανανε το μαρουλι!και εγω αυτο καταλαβα καποιος-καποιοι εκαναν παπατζα
Γύρνα πίσω στα μερη σου πως κ πως σε περιμένουμε
Μην χαλιέσαι. Άστο κ κατέβα να σου φτιάξουμε την διαθεσηΚριμα ,κ το περίμενα πώς και τι το τουρ
το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο....η αρχισαν πεσιματα κ νταβατζιλικια γιατι θα επεφτε η δουλεια τους κ θα χανανε το μαρουλι!
Το χαλια μαυρα που το στηριζεις κοπελα μου?Χαλια μαύρα εδω
Ουτε καν τοσες κοπελες εχουν ερθει μονες και καποιες ερχονται ακομα και δεν ειχαν ουτε εχουν θεματα ολοι σ αυτην πανω πεσανε....η αρχισαν πεσιματα κ νταβατζιλικια γιατι θα επεφτε η δουλεια τους κ θα χανανε το μαρουλι!
.....εεεεμ σου ειπα εγω τραβα Δομοκο, δεν με ακουσες
πρεπει να σου παιξανε χοντρες μαλακιες.......
Ναι δυστυχως γ αυτο να τα ξεχασουν εδω τα ραντεβου,να επιστρεψω Αθηνα και βλέπουμεΚαι εγώ αυτό φοβάμαι.
Κριμα ,κ το περίμενα πώς και τι το τουρ
Δεν κάνεις κ την πιο εύκολη δουλειά. Θα συμβαίνουν κ αυτάΝαι δυστυχως γ αυτο να τα ξεχασουν εδω τα ραντεβου,να επιστρεψω Αθηνα και βλέπουμε
Οχι,δεν μου αρεσε κ σαν ποληΑρα η Θεσσαλονικη ειναι χαλια επειδη σε κακογαμησε καποιος ή επειδη τα εκανες μανταρα με τα ραντεβου σου.
Ναι,Αθηνα με διαφορά!Μην χαλιέσαι. Άστο κ κατέβα να σου φτιάξουμε την διαθεση
Μπα,καλύτερα κανενα ραντεβουΑγγελική εγώ σου προτείνω μιας και είσαι Θεσσαλονικη, να συναντηθείς μονο με κάποιον αθηναιο που τυχαίνει να βρίσκεται εκεί και κατάγεται από τα μέρη σου
Αδερφέ μου σορρυ αλλά ο Πάρης την είχε κλέψειΘα έρθω να σε κλέψω από την Αθήνα σαν τον Αγαμέμνονα