Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.267
Ναι ,εσυ τα ξέρεις ολα,τωρα ναι,επεσες μεσαεγώ στα είπα … δεν τα είπα ότι θα έχουμε δράματα ??
Ναι ,εσυ τα ξέρεις ολα,τωρα ναι,επεσες μεσαεγώ στα είπα … δεν τα είπα ότι θα έχουμε δράματα ??
Πηγες 4 μερες στη Θεσσαλονικη και καταφερες να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που σχολιαζει «δε λεει και πολλα»;Δεν λεει και πολλά
Γ ολα υπάρχει πρωτη φοραΠηγες 4 μερες στη Θεσσαλονικη και καταφερες να εισαι ο πρωτος ανθρωπος που σχολιαζει «δε λεει και πολλα»;
διακρινω μια πικρα αλλα δεν το συνεχιζω. Ολη η επαρχια γλυκια μου ετσι ειναι, μονο η Αθηνα ειναι τεραστια.Μπα,σιγα,δεν είναι και κατι,απλα επειδη εχω παρεες και φίλους θα ξαναερχομουν,οχι για κάτι αλλο
Το κανεις ακομα καλυτερο. Περασες 12 ωρες στη Θεσσαλονικη και εβγαλες το συμπερασμα οτι δε λεει πολλα και οτι η Αθηνα μαλιστα ειναι καλυτερη.Γ ολα υπάρχει πρωτη φορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σημερα πηγα,δεν εχω 4 μερες
Ναι,ραντεβου παντως δεν κάνω αλλα γ οσο βρισκομαι εδω,ακυρωθηκαν ολαδιακρινω μια πικρα αλλα δεν το συνεχιζω. Ολη η επαρχια γλυκια μου ετσι ειναι, μονο η Αθηνα ειναι τεραστια.
.....εεεεμ σου ειπα εγω τραβα Δομοκο, δεν με ακουσες
Γύρνα πίσω στα μερη σου πως κ πως σε περιμένουμεΧαλια πολη κιολας εδω
Απλά ενιωσα οτι δεν ανηκω εδω ,κ οτι δεν ταιριαζω
Για να κανω μια βολτα αλλά μεχρι εκει καλά ειναι. Μονιμα δεν θα έμεναΤο κανεις ακομα καλυτερο. Περασες 12 ωρες στη Θεσσαλονικη και εβγαλες το συμπερασμα οτι δε λεει πολλα και οτι η Αθηνα μαλιστα ειναι καλυτερη.
πρεπει να σου παιξανε χοντρες μαλακιες.......Για να κανω μια βολτα αλλά μεχρι εκει καλά ειναι. Μονιμα δεν θα έμενα
Αρα η Θεσσαλονικη ειναι χαλια επειδη σε κακογαμησε καποιος ή επειδη τα εκανες μανταρα με τα ραντεβου σου.Ναι,ραντεβου παντως δεν κάνω αλλα γ οσο βρισκομαι εδω,ακυρωθηκαν ολα
ποσα εκανες για πρωτη μερα;Ναι,ραντεβου παντως δεν κάνω αλλα γ οσο βρισκομαι εδω,ακυρωθηκαν ολα
Γενικά δεν είναι γ μένα η συμπρωτευουσα,και οχι σημερα δεν τα εκανα μανταρα,τα ειχαν επιβεβαιωσειΑρα η Θεσσαλονικη ειναι χαλια επειδη σε κακογαμησε καποιος ή επειδη τα εκανες μανταρα με τα ραντεβου σου.
3ποσα εκανες για πρωτη μερα;
Το πιθανοτερο ειναι πως εκλεισε σε φτηνο και μετριο ξενοδοχειο, εγινε μπαχαλο με τα ραντεβου γιατι ενα τετραδιο και ενα μολυβι κοστιζουν 2,5-3 ευρω και τελικα «η Θεσσαλονικη ειναι χαλια, η Αθηνα ειναι καλυτερη». Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.πρεπει να σου παιξανε χοντρες μαλακιες.......
ολα παιζουνΤο πιθανοτερο ειναι πως εκλεισε σε φτηνο και μετριο ξενοδοχειο, εγινε μπαχαλο με τα ραντεβου γιατι ενα τετραδιο και ενα μολυβι κοστιζουν 2,5-3 ευρω και τελικα «η Θεσσαλονικη ειναι χαλια, η Αθηνα ειναι καλυτερη». Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.
barock μη το κουραζεις αδερφε, προφανως εγινε καποια χοντραδα και η κοπελα δεν θελει να πει και απανταει ευγενικαΤο πιθανοτερο ειναι πως εκλεισε σε φτηνο και μετριο ξενοδοχειο, εγινε μπαχαλο με τα ραντεβου γιατι ενα τετραδιο και ενα μολυβι κοστιζουν 2,5-3 ευρω και τελικα «η Θεσσαλονικη ειναι χαλια, η Αθηνα ειναι καλυτερη». Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.
Σημασία εχει οτι δεν πηγε καλα το τουρ,γ αυτο διακόπτεταιΤο πιθανοτερο ειναι πως εκλεισε σε φτηνο και μετριο ξενοδοχειο, εγινε μπαχαλο με τα ραντεβου γιατι ενα τετραδιο και ενα μολυβι κοστιζουν 2,5-3 ευρω και τελικα «η Θεσσαλονικη ειναι χαλια, η Αθηνα ειναι καλυτερη». Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.
και εγω αυτο καταλαβα καποιος-καποιοι εκαναν παπατζαbarock μη το κουραζεις αδερφε, προφανως εγινε καποια χοντραδα και η κοπελα δεν θελει να πει και απανταει ευγενικα
δώσε χρόνο είναι ωραία πόλη. τώρα για τις μπουγατσες με πόδια και πουτσες, τι να πω… αν σε έστησαν , η δεν είναι τόσο γαμηκουλες όσο εμείς εδώ κάτω , τα έχουμε πει … κανείς το ψυχικό μαζεύεις το μαρούλι και έλα πίσω στα πάτρια εδάφη.Δεν μου αρεσε καθολου
αθηνα με χιλια υπερισχυει της Θεσσαλονικης
Σωστά καταλαβεςκαι εγω αυτο καταλαβα καποιος-καποιοι εκαναν παπατζα
Οχι,δεν θελω να πηγαινω με κατεβασμενη διαθεσηδώσε χρόνο είναι ωραία πόλη. τώρα για τις μπουγατσες με πόδια και πουτσες, τι να πω… αν σε έστησαν , η δεν είναι τόσο γαμηκουλες όσο εμείς εδώ κάτω , τα έχουμε πει … κανείς το ψυχικό μαζεύεις το μαρούλι και έλα πίσω στα πάτρια εδάφη.
μην μασας..σεβαστο που δε θες να τους κρεμασεις μανταλακια-κακως για μενα-προχωραμε παρακατωΣωστά καταλαβες
Οχι,δεν θελω να πηγαινω με κατεβασμενη διαθεση