georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 736
Έχει και υγρασία στην βόρεια Ελλάδα επίσης.
Παίζει κ αυτο.
Παίζει κ αυτο.
Παντως οχι γ οσο θα βρίσκομαι στη ΘεσσαλονικηΚαι θα είσαι διαθέσιμη από????
Δεν κανω ραντεβου με βαση τον καιρο,μονο αν ειχε 40+ βαθμους ή πολλη βροχή ή χιονιΈχει και υγρασία στην βόρεια Ελλάδα επίσης.
Παίζει κ αυτο.
Ούτε ξερω ακομαΑγγελικούλα όταν επιστρέψεις Πέμπτη που λες από πότε θα είσαι διαθέσιμη αυτό ρωταω
Μα και 'γώ δε γράφω κάτι άσχημο η΄ κακοπροαίρετο, απλά προσπάθησε να μη χαρακτηρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις όσο είσαι σε κακή διάθεση.Και εξακολουθω να σε εκτιμω,γτ τοσο ωραία εχουμε μιλησει κ προσωπικα,και σε ολα σε εχω βρει συμφωνο
Θα θελα να είμαι το πρώτο σου ραντεβού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχχΟύτε ξερω ακομα
Α δεν θα τα παρω πισω αυτα π ειπα,κ δεν θα κανω αλλα ραντεβου τουλαχιστον οσο ειμαι εδω,γτ δεν μου φταίνε οι αλλοι να με βλέπουν κακοδιαθετηΜα και 'γώ δε γράφω κάτι άσχημο η΄ κακοπροαίρετο, απλά προσπάθησε να μη χαρακτηρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις όσο είσαι σε κακή διάθεση.
Δικαίωμα σου, γούστο σου και μαγκιά σου. Αλλά γράφοντας εξ αρχής, "μάγκες, εμφανίστηκαν 3 μλκς και μου γαμησαν τη διάθεση, επίσης το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι απαράδεκτο, δε θα κάνω αλλά ραντεβού" θα ήταν μια ωραία και λογική εξήγηση.Α δεν θα τα παρω πισω αυτα π ειπα,κ δεν θα κανω αλλα ραντεβου τουλαχιστον οσο ειμαι εδω,γτ δεν μου φταίνε οι αλλοι να με βλέπουν κακοδιαθετη
Ναι κ δεν τα παίρνω πισω αυτα π ειπα,και απο το να τα έκανα τα ραντεβου κ να εμφανιζομουν με χαλια διαθεση; Γ αυτο κ τα ακύρωσα,και βρήκα κ καλύτερα πραγματα να κανω,απο το να συναντάω τον καθε καμμενο,αλλα να ναι καλα,χάρη στα λεφτά ολων εδω π έχω παει,μπορεσα και έκανα τις εκδρομές μου και τα ψωνια μου,το μονο ωραίο π ειχαν καποιοι,είναι τα λεφτά τους. Τους ευχαριστώ γ αυτόΔικαίωμα σου, γούστο σου και μαγκιά σου. Αλλά γράφοντας εξ αρχής, "μάγκες, εμφανίστηκαν 3 μλκς και μου γαμησαν τη διάθεση, επίσης το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι απαράδεκτο, δε θα κάνω αλλά ραντεβού" θα ήταν μια ωραία και λογική εξήγηση.
Ακόμα να το σβήσεις μωρή πουτανιτσα κομμώτρια;Οκ πλεον σιγουρευτηκα οτι εχεις προβλημα
Αγγελικη ειμαι Θεσσαλονικη.. Θες να βρεθουμε ;Kαλημέρα σας,σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Και αύριο διαθέσιμες καποιες μεσημεριανες ωρες στη συμπρωτευουσα. Θα αργήσουν να απαντηθουν τα μηνυματα,γιατί και πάρα πολλά και αυτες τις 2 μερες πηγα εκδρομη με παρεα. Τα λέμε στην Νυμφη του θερμαικου
Μου κανεις πλάκα έτσι;Αγγελικη ειμαι Θεσσαλονικη.. Θες να βρεθουμε ;
η θεσ/κη χαλια πολη.
Οχι ρε.. δεν εχω μπει στο νημα .. δεν εχω προλαβει να διαβασωΜου κανεις πλάκα έτσι;
Ο Πάρης έκλεψε την ωραία Ελένη. Τον Αγαμέμνονα τον σκότωσε η ΚλυταιμνήστραΘα έρθω να σε κλέψω από την Αθήνα σαν τον Αγαμέμνονα
Πόσο πισω με πηγες,μου θυμησες σχολικά χρονιαΟ Πάρης έκλεψε την ωραία Ελένη. Τον Αγαμέμνονα τον σκότωσε η Κλυταιμνήστρα
Ο Μενέλαος ο αδερφός του Αγαμέμνονα.Από την Τροία ποιός πήγε να την πάρει πίσω; Είσαι μία ραψωδία πίσω.
Αγαπημένα μου μαθήματα η Οδύσσεια και η Ιλιάδα. 20αρια είχαΠόσο πισω με πηγες,μου θυμησες σχολικά χρονια
Σου προτείνω να ταξιδέψεις λίγο και στο εξωτερικό για να ανοίξει ο νους σου.Μετά θα σταματήσεις να βάζεις ταμπέλες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής.Θα καταλάβεις ότι παντού υπάρχουν μαλάκες και παντού εξαιρετικά άτομα.Επίσης και οσοι μου ηρθανε στο Μεσολογγι πέρασα τέλεια!!! Με τους κοντοχωριανους μου τα βρήκα πολύ καλυτερα. Στερεά Ελλάδα μου ταιριαζει!
Εγω δεν εβαλα ταμπελα,αλλα δεν γινεται να εχω και σερι ατυχιεςΣου προτείνω να ταξιδέψεις λίγο και στο εξωτερικό για να ανοίξει ο νους σου.Μετά θα σταματήσεις να βάζεις ταμπέλες ανάλογα με τον τόπο καταγωγής.Θα καταλάβεις ότι παντού υπάρχουν μαλάκες και παντού εξαιρετικά άτομα.