fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.050
- Πόντοι
- 456
Κι εμείς απατεώνες είμαστεoχι δεν ημουν ειρωνικη,τι να πω,οι παρερμηνείες του γραπτού λόγου που δεν βλέπεις εκφραση προσωπου και τόνο φωνής
Κι εμείς απατεώνες είμαστεoχι δεν ημουν ειρωνικη,τι να πω,οι παρερμηνείες του γραπτού λόγου που δεν βλέπεις εκφραση προσωπου και τόνο φωνής
Λέμε τώρα ρε παιδί μου.λες κ υπάρχει λογος γ κράξιμο και αντιπαράθεση
Ε...ναί νομίζω είναι γνωστό αυτό, ότι θέλεις σεξουαλικά βοηθήματα γιά νά κάνεις κάτι!!Αυτό μοιάζει με μεντοριλίκι.
Πληροφορίες
για mentoring (παροχές, όχι λεφτά) : kalogero
για sponsoring (παροχές και λεφτά) : @Balkan cowboy
για σεξουαλικά βοηθήματα : @Ακροατής_
Σέξι πάντως η γραμμή μπικίνι,και ας φαίνονται ελάχιστα οι τριχούλες.Διατήρησε τις.λες κ υπάρχει λογος γ κράξιμο και αντιπαράθεση
ναι έτσι αρέσει και σε εμέναΣέξι πάντως η γραμμή μπικίνι,και ας φαίνονται ελάχιστα οι τριχούλες.Διατήρησε τις.
Άμυνα τώρα ?λες κ υπάρχει λογος γ κράξιμο και αντιπαράθεση
Σέξι δεν θα πει τίποτα.Σέξι πάντως η γραμμή μπικίνι,και ας φαίνονται ελάχιστα οι τριχούλες.Διατήρησε τις.
Αυτό ούτε εγώ το καταλαβαίνω.Σέξι δεν θα πει τίποτα.
Αλλά βλέπουμε φωτογραφίες για κάτι που μπορεί να γίνει σε 4 μήνες.
Η γιατί δεν το γράφεις σε 4 μήνες.Αυτό ούτε εγώ το καταλαβαίνω.
Σε 4 μήνες θα γίνω ιερόδουλη
Γιατί όχι από τώρα δειλά δειλά
Άμα δεν την ενδιαφέρει μπορείς να απευθυνθείς στην Κατίνα που τα γουστάρει αυτά και τους λεφταδεςΑγγελική μού είπε ο Κακόγερος ότι θέλει νά τόν συνοδέψεις σέ ένα Event στήν Γαλλική Ριβιέρα!!
Ok κάτι γριές καί γέροι θά είναι αλλά τί σέ νοιάζει...εκδρομή θά κάνεις!!
Ολα τά έξοδα θά τά κάνει αυτός!!
Λοιπόν...λέγε...είσαι Ok ?
Περιμένει ο λεφτάς...
Οχι αυτός μού είπε ότι μόνο τήν Αγγέλα θέλει!!Άμα δεν την ενδιαφέρει μπορείς να απευθυνθείς στην Κατίνα που τα γουστάρει αυτά και τους λεφταδες
Η Κατερίνα20 που τελικά μας βγήκε Κατίνα30+Οχι αυτός μού είπε ότι μόνο τήν Αγγέλα θέλει!!
Τώρα είναι καί συνταξιούχος...καί είναι ακίνδυνος γιά Sex!!
Παρεμπιπτώντος ποιά είναι η Κατίνα ?
Αλλά άν η Αγγέλα τό παίζει δύσκολη...νά δούμε τί θά κάνουμε μέ τήν Κατίνα!!
-Βέβαια στήν περίπτωση τού Κακόγερου θά πρέπει νά ξέρουν τά κορίτσια ότι είναι ραμολιμέντο-
malkotto94 είναι χρόνια τώρα το nick της.Η Κατερίνα20 που τελικά μας βγήκε Κατίνα30+
Πέρα από την πλάκα, νομίζω οι αναλογίες είναι τουλάχιστον ιδανικές.γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Σωστότατος! Να προσθέσω και τα βυζια στην φωτό προφίλ .Έλα βρε παιδιά...Οι φωτό που ανεβαίνουν είναι από δύο (τουλάχιστον) διαφορετικές κοπέλες. Λίγο να το παρατηρήσει κανείς, αρκεί. Δεν είναι ούτε τα ίδια μαλλιά (και δεν εννοώ χρώμα και μήκος που είναι διαφορετικά), ούτε ο ίδιος σωματότυπος (και δεν εννοώ κιλά που χάνονται) αλλά π.χ. η λεκάνη της στη μία φωτογραφία είναι ανοιχτή και στην άλλη, 5 μήνες μετά, είναι στενή, όπως επίσης και ο φωτότυπος δεν είναι ίδιος. Και μη μου πει κανείς ότι στη μία είναι μαυρισμένη. Ο φωτότυπος είναι άλλο πράγμα. Ακόμα και οι ρώγες είναι διαφορετικές. Μπαμ κάνει.
Επίσης, οι φωτό ή τα print screen (γιατί άραγε;) που ανεβαίνουν είναι από το 2022 και έχουμε 2024. Τέλος, η επιμονή να μην ανεβάζει φωτό με το site του bou ενώ έχει ζητηθεί πολλάκις, επίσης ύποπτη...
Εντάξει, ο καθένας ό,τι θέλει κάνει. Και ο άλλος είναι τρανς και δηλώνει ότι έχει μουνάρα. Κάνουμε χαβαλέ, όχι να παραμυθιαζόμαστε, όμως.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, Αγγελική, είναι ότι, όπως και να είσαι, εδώ, θα βρεις κάποιο κοινό να σε στηρίξει. Πολλοί οι άνθρωποι, πολλά τα γούστα. Για αυτό, σου προτείνω να είσαι ο εαυτός σου.
Και το μπουρδέλο στο Αγρίνιο, που έχουν πέσει οι δουλειές, να θες να διαφημίσεις, καν'το. ΟΛΑ είναι αποδεκτά εδώ.
Η κοροϊδία, όμως, μακροχρόνια, δεν είναι.