fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.050
- Πόντοι
- 456
Πουτσα μου μυρίζει η Λούτσα …Σε καλώ να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο 3ήμερο στη Λούτσα!
Πουτσα μου μυρίζει η Λούτσα …Σε καλώ να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο 3ήμερο στη Λούτσα!
Πήγανε στη ΛούτσαΣε καλώ να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο 3ήμερο στη Λούτσα!
Πες μας ότι όντως πιστεύεις ότι μιλάς για γυναίκα, να καταλάβουμε και εμείς τι επίπεδο IQ έχεις.Σε καλώ να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο 3ήμερο στη Λούτσα!
Με βάση τις πιθανότητες .... όντως το πιο πιθανό είναι να είναι κάποιος χοντρός τριχωτός.Πες μας ότι όντως πιστεύεις ότι μιλάς για γυναίκα, να καταλάβουμε και εμείς τι επίπεδο IQ έχεις.
Όλο το σαιτ γνωρίζει ότι είσαι εγκεφαλικά καθυστερημένος, συνεπώς δε θα μπω καν στον κόπο για αντιπαράθεση μαζί σου.Πες μας ότι όντως πιστεύεις ότι μιλάς για γυναίκα, να καταλάβουμε και εμείς τι επίπεδο IQ έχεις.
Κάτι σε τσούζει εσένα, θες να μας πεις τι έχει σφηνωθεί στη σουφρα σου και σε καίει τόσο;Όλο το σαιτ γνωρίζει ότι είσαι εγκεφαλικά καθυστερημένος, συνεπώς δε θα μπω καν στον κόπο για αντιπαράθεση μαζί σου.
να σαι καλάΑγγελική, είσαι μια χαρά από εμφάνιση.
Να μείνεις έτσι ακριβώς.
Έλα καμιά βόλτα Αθήνα να σε γνωρίσουμε Αγγελικήνα σαι καλά
μα Αθηνα μένω μόνιμαΈλα καμιά βόλτα Αθήνα να σε γνωρίσουμε Αγγελική
Κι εγώ υπέθεσα μένεις επαρχία.μα Αθηνα μένω μόνιμα
Εργατικότητα ονομάζεται η ροπή για σκλαβιά. Αραλίκι κι Άγιος ο θεόςΚαμία γυναίκα δε θέλει ο άντρας της να είναι τεμπέλης.Ολες οι γυναίκες θέλουν οι άντρες να εργάζονται κάπου και όχι να παίρνουν τα έτοιμα της μαμάς και του μπαμπά γιατί αυτό όλοι μπορούν να το κάνουν δε είναι κατόρθωμα οπότε για μένα λογικό που δε τον θέλουν.
Δεν το ήξερα. Είσαι διαθέσιμη για γνωριμία?μα Αθηνα μένω μόνιμα
οταν λες γεματουλη;Κι εγώ υπέθεσα μένεις επαρχία.
Για συνάντηση γουστάρεις με εναν γεματούλη 35αρη;
10 κιλά παραπάνω του κανονικού άντε 15 αν σου αρέσουν οι κοκαλιάρηδεςοταν λες γεματουλη;
Γουστάρεις με 40αρη με καλο κορμί?οταν λες γεματουλη;
νορμαλ να ειναι,απλά τα άκρα δεν μου αρεσουν,ουτε πολυ αδυνατος,ουτε πολύ χοντρος10 κιλά παραπάνω του κανονικού άντε 15 αν σου αρέσουν οι κοκαλιάρηδες
Κρίμα γιατί ήδη έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον σε πολλούς !!ναι και στιγμή δεν θέλω να νιωσει κάποιος οτι είμαι μαζι του γ τα λεφτα,ενω στο στούντιο ξέρουν ευθέως ποιος είναι ο σκοπός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μα αυτό λεω,οτι δεν θέλω μονη μου ως ανεξαρτητη εσκορτ
μπορούμε να δούμε αν ταιριάζουμε διά ζώσηςνορμαλ να ειναι,απλά τα άκρα δεν μου αρεσουν,ουτε πολυ αδυνατος,ουτε πολύ χοντρος