professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.817
- Πόντοι
- 11.096
Ριξτου μπινελικια κάργαΒρε αντε γαμησου
Ριξτου μπινελικια κάργαΒρε αντε γαμησου
κουλούρι λαχταριστό....Και άλλη παρόμοια απο τη σημερινή μάχη που έγινε σήμερα με τον συναγωνιστή που ανέβασε και αυτός τέτοια φωτο,για να σας κρατάω ζεστους,έχει που έχει ζέστη
Μπορεις κ εσυ να το φαςκουλούρι λαχταριστό....
Εγω μονο κουλουρι θελω και καταποση.Μπορεις κ εσυ να το φας
Από εχθές έως σήμερα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Μπορεί να έχουν γίνει τα πάντα και να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Για αυτό καλό είναι μια επιβεβαίωση μια δυο ώρες πριν το ραντεβού αμφοτερων πλευρών. Εγώ αυτό κάνω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Καλημέρα σας,είχα σημερα ενα ραντεβου 12-1 ,το ειχαμε πει κ χτες,αλλά σημερα το πρωι δεν βλέπω καμια επιβεβαιωση,και λεω δεν πειράζει,απλά δεν θα ξεκινήσω καν απ το σπιτι μου,θα παω στις 1 στο επόμενο π το έχω επιβεβαιώσει. Και 40 λεπτά πριν,βλεπω μηνυμα σε περιμενω στο δωματιο ταδε,και του λεω δεν μπορούσες να μου το πεις νωριτερα,κ οτι εβαλα άλλο ραντεβου,κ τελικά ειπαμε να παω σε αυτο που έβαλα τωρα,και οτι αλλη φορά θα κανονισουμε. Ε λοιπον εγω πού να ξερω οτι δεν του ετυχε κατι εκτακτο και δεν μπορουσε να ερθει; Τι; Να πηγαινα τζαμπα μες στη ζεστη,και ειπε οτι το ειχαμε πει απο χτες,ε λοιπον οχι,θελω κ λιγες ωρες πριν να μου το λετε,γιατι δεν μπορω να ξερω αν σας ετυχε κατι απροοπτο,και να υπαρχει περιπτωση να κανω κ τζαμπα περα δωθε. πες το καλε μου ανθρωπε μια ωρα πριν τουλαχιστον
Συμφωνώ. Ενα απλο μνμ λιγες ωρες πριν για επιβεβαιωση και ολα καλα.Από εχθές έως σήμερα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Μπορεί να έχουν γίνει τα πάντα και να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Για αυτό καλό είναι μια επιβεβαίωση μια δυο ώρες πριν το ραντεβού αμφοτερων πλευρών. Εγώ αυτό κάνω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Μα ναι,κ πού ξερω εγω αν ο αλλος εχει παιδιά,σκυλια γατια κ εγινε κατι οικογενειακο ή κατι με τη δουλεια τουΑπό εχθές έως σήμερα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Μπορεί να έχουν γίνει τα πάντα και να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Για αυτό καλό είναι μια επιβεβαίωση μια δυο ώρες πριν το ραντεβού αμφοτερων πλευρών. Εγώ αυτό κάνω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Θελουμε βιντεάκι ν στον ανοίγουν να γουστάρουμε τρΕΛΑΑΑΚαι άλλη παρόμοια απο τη σημερινή μάχη που έγινε σήμερα με τον συναγωνιστή που ανέβασε και αυτός τέτοια φωτο,για να σας κρατάω ζεστους,έχει που έχει ζέστη
καλά κάνεις και θες επιβεβαίωση, αλλά εφόσον τη θες δεν πρέπει να ενημερώσεις και τον άλλο? Γιατί από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν του το είχες πει.Καλημέρα σας,είχα σημερα ενα ραντεβου 12-1 ,το ειχαμε πει κ χτες,αλλά σημερα το πρωι δεν βλέπω καμια επιβεβαιωση,και λεω δεν πειράζει,απλά δεν θα ξεκινήσω καν απ το σπιτι μου,θα παω στις 1 στο επόμενο π το έχω επιβεβαιώσει. Και 40 λεπτά πριν,βλεπω μηνυμα σε περιμενω στο δωματιο ταδε,και του λεω δεν μπορούσες να μου το πεις νωριτερα,κ οτι εβαλα άλλο ραντεβου,κ τελικά ειπαμε να παω σε αυτο που έβαλα τωρα,και οτι αλλη φορά θα κανονισουμε. Ε λοιπον εγω πού να ξερω οτι δεν του ετυχε κατι εκτακτο και δεν μπορουσε να ερθει; Τι; Να πηγαινα τζαμπα μες στη ζεστη,και ειπε οτι το ειχαμε πει απο χτες,ε λοιπον οχι,θελω κ λιγες ωρες πριν να μου το λετε,γιατι δεν μπορω να ξερω αν σας ετυχε κατι απροοπτο,και να υπαρχει περιπτωση να κανω κ τζαμπα περα δωθε. πες το καλε μου ανθρωπε μια ωρα πριν τουλαχιστον
@Αγγελική ελα Θεσσαλονίκη ρε καβλαΕίσαι καύλα.
Σοβαρή ερώτηση.
Άμα πληρώσω εισιτήρια.
Έρχεσαι Θεσσαλονίκη ;
Ναι αλλά μεσολαβησαν κάποιες ωρες,και εχω γραψει κ στο νημα εδω να μου τα λέτε κ την ιδια μερα τα ραντεβου,και να ρισκαρω να κάνω τζαμπα διαδρομη μες στη ζεστη,και πρωτο μηνυμα να βλεπω 35-40 λεπτα πριν είμαι στο δωματιο τάδε;καλά κάνεις και θες επιβεβαίωση, αλλά εφόσον τη θες δεν πρέπει να ενημερώσεις και τον άλλο? Γιατί από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν του το είχες πει.
Οπότε δεν θεωρώ παράλογη τη συμπεριφορά του αν έχετε κανονίσει τη προηγούμενη τις λεπτομέρειες (ώρα και ξενοδοχείο) να θεωρήσει ότι είναι κλεισμένο το ραντεβού.
Θα ηθελα να κάνω κ εκει ενα τουρΕίσαι καύλα.
Σοβαρή ερώτηση.
Άμα πληρώσω εισιτήρια.
Έρχεσαι Θεσσαλονίκη ;
Δεν μπορώ ομως εγώ να ξερω το προγραμμα του αλλου κ αν του ετυχε κατι,και να πηγαινοερχομαι μες στον καυσωνα χωρις να εχει γινει επιβεβαίωση τουλαχιστον μία ωρα πριν;καλά κάνεις και θες επιβεβαίωση, αλλά εφόσον τη θες δεν πρέπει να ενημερώσεις και τον άλλο? Γιατί από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν του το είχες πει.
Οπότε δεν θεωρώ παράλογη τη συμπεριφορά του αν έχετε κανονίσει τη προηγούμενη τις λεπτομέρειες (ώρα και ξενοδοχείο) να θεωρήσει ότι είναι κλεισμένο το ραντεβού.
σου εχω στειλει 4 μηνυματα για επιβεβαιωση και δεν εχεις απαντησειΔεν μπορώ ομως εγώ να ξερω το προγραμμα του αλλου κ αν του ετυχε κατι,και να πηγαινοερχομαι μες στον καυσωνα χωρις να εχει γινει επιβεβαίωση τουλαχιστον μία ωρα πριν;
σου εχω στειλει 4 μηνυματα για επιβεβαιωση και δεν εχεις απαντησει
σου εχω γραψει ΩΡΑ για δες καλα και περιμενα απαντησηΚαι επίσης ποιος μου το λεει εμένα οτι ηταν ψευτικο ραντεβου οπως εχουμε δει να λένε καποιες φορες,γ αυτο πες το χριστιανέ μου οτι ετοιμάζεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμεις ακομα καταρχην να βρουμε ωρα,και σαν πολυ να με ζαλισες,δεν εχω χρόνο γ χασιμο
σου εχω γραψει ΩΡΑ για δες καλα και περιμενα απαντηση
μην γραφεις οτι θες
Απλά σε εκανα αγνοηση,γτ δεν εχω χρονο γ χασιμοσου εχω γραψει ΩΡΑ για δες καλα και περιμενα απαντηση
μην γραφεις οτι θες