Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.379
- Πόντοι
- 456
Μακάρι νανέβεις βόρεια κάποια στιγμή ναπολαύσουμε κ μεις!Το ήθελα,ετσι,να μου ερχονται ακουραστοι παικτες
Μακάρι νανέβεις βόρεια κάποια στιγμή ναπολαύσουμε κ μεις!Το ήθελα,ετσι,να μου ερχονται ακουραστοι παικτες
Οταν λες βόρεια,πού ακριβως;Μακάρι νανέβεις βόρεια κάποια στιγμή ναπολαύσουμε κ μεις!
ΘεσσαλονίκηΟταν λες βόρεια,πού ακριβως;
Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματοςΘεσσαλονίκη
Πες εσύ πρώτα και όταν βρω χρόνο θα γράψω και κριτική για τους φίλους συναγωνιστέςΣε ευχαριστώ πολύ για σήμερα, πέρασα πολύ ομορφα,και εκτιμω που με τίμησες με την επιλογή σου,θα πεις εσύ γ τον αγωνα ή να πω εγω;
Το αφήνω σε σενα καλύτερα,γτ εσυ βασικά εκανες τη μάχηΠες εσύ πρώτα και όταν βρω χρόνο θα γράψω και κριτική για τους φίλους συναγωνιστές
...εδω αναστηθηκε το αλλο με τους μεγαλους πουτσους και δεν εχει και τσιπουρα μεσαΜλκς τάπα πάει το Αγγελικάδικο .
Μπύρες , τσίπουρα , Πατρινές , κωλοτρυπίδες , έφτασε 234 σελίδες σε 3-4 μήνες ...
Εκεί θα σε τρελάνουν στις μπουγάτσες και στα κασέρια Αγγελική μου .Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματος
Παρνηθα ;Οταν λες βόρεια,πού ακριβως;
Εσυ εισαι το αγορι.....εδω αναστηθηκε το αλλο με τους μεγαλους πουτσους και δεν εχει και τσιπουρα μεσα
Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματος
Η ερωτικη πολη,αν σας ερθω θα πάρω κ τριγωνα πανοραματος
Με τυρι η κρεμα ;Εκεί θα σε τρελάνουν στις μπουγάτσες και στα κασέρια Αγγελική μου .
Άστο
....ρε Πανο, γραψε μια ολοκληρη προταση να καταλαβουμε τι λες κ τι εννοεις!!!!Εσυ εισαι το αγορι..
Όλα μπουγάτσες είναι και όλα κασέρια Πανούλη μου γάμησε ταΜε τυρι η κρεμα ;
Δεν σε ειπε ο Τυπος στο προηγούνενο νημα με τα μεγαλα πουλια : αγορι....ρε Πανο, γραψε μια ολοκληρη προταση να καταλαβουμε τι λες κ τι εννοεις!!!!
Κατσε εξηγω στον odin..μισοΌλα μπουγάτσες είναι και όλα κασέρια Πανούλη μου γάμησε τα
Κασέρι gouda ,
κασέρι Edam ,
κασέρι emental ,
κασέρι κασέρι
OdinΥπάρχει κάποιος λόγος που ταγκάρεις το συγκεκριμένο αγόρι;;;;
...δεν βγαζουμε ακρη σημερα! Μια τυπισα(?) κανει παιχνιδι εκει και τους λεει ολους αγορια!Δεν σε ειπε ο Τυπος στο προηγούνενο νημα με τα μεγαλα πουλια : αγορι
Τυπισα ; οκ.. ποτε κατεβαίνεις Αθηνα ;...δεν βγαζουμε ακρη σημερα! Μια τυπισα(?) κανει παιχνιδι εκει και τους λεει ολους αγορια!
....ααααα οκ, ναι ρε καλα σε ρωτησε, τι γαμηθ΄κες στα tag?!?!?!?!!
...σε 20 μερες, εχεις τπτ καλο?!?!?Τυπισα ; οκ.. ποτε κατεβαίνεις Αθηνα ;
Βικυ απο your angels.. @Αγγελική .. θα έχει γυρίσει απο διακοπές.. και Νάγια απο greek girl.....σε 20 μερες, εχεις τπτ καλο?!?!?