Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.457
- Πόντοι
- 2.046
42 βαθμούς θα έχειΣάββατο 3μιση το έκλεισα ήδη με Αγγελική μη λυσατε.. Αγγελική ετοιμάσου να σε ανοιξω
42 βαθμούς θα έχειΣάββατο 3μιση το έκλεισα ήδη με Αγγελική μη λυσατε.. Αγγελική ετοιμάσου να σε ανοιξω
Μη βρίζεις μαν ηρεμαΜλκς τάπα πάει το Αγγελικάδικο .
Μπύρες , τσίπουρα , Πατρινές , κωλοτρυπίδες , αγαπουληδες, σαλιαρηδες, καυλαντες, έφτασε 234 σελίδες σε 3-4 μήνες ...
Στό έφτιαξα λίγο αν επιτρέπεις
στίγμα δεν έχει αφήσει ακόμα, όχι μόνο η συγκεκριμένη αλλά καμία που έχει ξεκινήσει τόσο σύντομα.Δεν χρειάζεται καρτέλα.. έχει αφήσει το στίγμα της.
Εντάξει μανΜη βρίζεις μαν ηρεμα
Ο άλλος που γυρνάει πάλι ο κωλομπαρας?Εντάξει μαν
Ψέματα λεει ,δεν έκλεισε τίποτα42 βαθμούς θα έχει
Δεν εξαρταται απο μένα,2 φορες εχω στείλει στον αντισθένη,τι αλλο να κάνω;Τι γίνεται βρε κορίτσι. Θα ανοίξεις καρτέλα ???
Μήπως να το κυνηγήσεις λίγο!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για σήμερα, πέρασα πολύ ομορφα,και εκτιμω που με τίμησες με την επιλογή σου,θα πεις εσύ γ τον αγωνα ή να πω εγω;Με την άδεια της.... Κουράστηκα αλλά τελικά τα κατάφερα να βγάλω την πρώτη φωτογραφία με ανοιγμένο κουλούρι. Δοξάστε με
Της άνοιξες την πατούρα δυνατά παίκτη!Με την άδεια της.... Κουράστηκα αλλά τελικά τα κατάφερα να βγάλω την πρώτη φωτογραφία με ανοιγμένο κουλούρι. Δοξάστε με
Ποτε Αγγελικουλα Εσυ.. ποτεΣε ευχαριστώ πολύ για σήμερα, πέρασα πολύ ομορφα,και εκτιμω που με τίμησες με την επιλογή σου,θα πεις εσύ γ τον αγωνα ή να πω εγω;
Με τις ευλογίες μου φυσικάΤης άνοιξες την πατούρα δυνατά παίκτη!
Με ρωτάτε στα μηνύματα κάποιοι αν με πειράζει η ηλικία 50+ που λενε κάποιοι οτι έχουν,παιδιά δεν έχω ούτε οριο ηλικίας,απο 18 μέχρι απειρο ελάτε,οι περισσοτεροι π μου εχουν ερθει είναι 45-50κατι .Δεν κανω επίσης διακριση ούτε σε κιλά ούτε σε καταγωγή,τι ελληνοολανδός μου εχει έρθει,τι ελληνοσέρβος,τι ελληνολιβανέζος.το μόνο που απαιτώ ομως είναι ευγένεια,σεβασμός και καθαριότητα και να κάνουμε οτι έχουμε συμφωνήσει εξαρχης.
Καλησπέρα Αγγελική πως σε βρίσκουμε εάν μπορείς στείλε τηλ pmΔεν μένει παρά να συνεννοηθουμε σε πμ γ τις ώρες
Ωραία φάση!Με τις ευλογίες μου φυσικά
στίγμα δεν έχει αφήσει ακόμα, όχι μόνο η συγκεκριμένη αλλά καμία που έχει ξεκινήσει τόσο σύντομα.
Το αν αφήνει κάποια στίγμα, κρίνεται μόνο σε βάθος χρόνου.
Ετσι το βλέπω και το κρίνω εγώ φίλε.
Λες να μην το ήθελε το κορίτσι???Της άνοιξες την πατούρα δυνατά
Το ήθελα,ετσι,να μου ερχονται ακουραστοι παικτεςΛες να μην το ήθελε το κορίτσι???
Το μόνο σίγουρο!Λες να μην το ήθελε το κορίτσι???