Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.271
Οχι οχι καταλαβαίνω εγω απο τέτοια....always και ελπιζω οχι προσβλητικα!
Οχι οχι καταλαβαίνω εγω απο τέτοια....always και ελπιζω οχι προσβλητικα!
Ναι,να μην το ξεχάσωτην επόμενη κάνε και μια κολονοσκόπηση και στείλε μας τις φωτό να δούμε
Εχει πος απο κατω....κωλοΑΤΜ!!! Την καρτα την βαζεις απο κατω υποθετω
Σαν αρπακτικο τον γραπωσες το πουτσοΣτον αγώνα
Ναι έτσι κάνω σε ολους στα ραντεβού μουΣαν αρπακτικο τον γραπωσες το πουτσο
...ρε Τρυφωνα, ρε Τρυφωνα!!!! Η καθετη "σχισμη" που εχει απο κατω ειναι για την υποδοχη της καρτας, οχι POSΕχει πος απο κατω
Τον σφυγγεις δυνατα να μη σου φυγειΣτον αγώνα
Πιπ....ρε Τρυφωνα, ρε Τρυφωνα!!!! Η καθετη "σχισμη" που εχει απο κατω ειναι για την υποδοχη της καρτας, οχι POS
Ναι ,δεν τον αφηνωΤον σφυγγεις δυνατα να μη σου φυγει
Μεχρι να σε πνιξει με το χυσιμο τουΝαι ,δεν τον αφηνω
....."το πνιγει το κουνελι" αφουΜεχρι να σε πνιξει με το χυσιμο του
Φούστα θα φορέσεις η παντελόνι ; ΚαλημεραΚυριακάτικες καλημέρες. Ετοιμη και σήμερα γ να πάω στα ραντεβού μου,και όπως είπαμε γ την επιβεβαίωση,θα μου το πείτε τουλαχιστον 1-1μισι ωρα πριν,δεν μπορώ να ρισκάρω να χάσω ποση ώρα στο δρόμο και μες στη ζέστη μεσημεριάτικα. Και αν ξαναγινοταν παρόμοια αναποδιά,και αν ο χθεσινος με τον οποίο έγινε η στραβή ελεγε πάλι γ ραντεβου,θα του αφαιρούσα κιολας 20 ευρώ ως αποζημίωση και γ τη χασούρα του δωματιου,αντί για 80,στα 60. Να ξέρετε λυπάμαι πολύ οταν γίνονται λάθος συνεννοησεις,δεν θέλω κανένας να μένει δυσαρεστημένος
Εγω δε θελω να μου αφαιρεσεις τα 20ευρω αλλα να καταπιεις τα υγρα μουΚυριακάτικες καλημέρες. Ετοιμη και σήμερα γ να πάω στα ραντεβού μου,και όπως είπαμε γ την επιβεβαίωση,θα μου το πείτε τουλαχιστον 1-1μισι ωρα πριν,δεν μπορώ να ρισκάρω να χάσω ποση ώρα στο δρόμο και μες στη ζέστη μεσημεριάτικα. Και αν ξαναγινοταν παρόμοια αναποδιά,και αν ο χθεσινος με τον οποίο έγινε η στραβή ελεγε πάλι γ ραντεβου,θα του αφαιρούσα κιολας 20 ευρώ ως αποζημίωση και γ τη χασούρα του δωματιου,αντί για 80,στα 60. Να ξέρετε λυπάμαι πολύ οταν γίνονται λάθος συνεννοησεις,δεν θέλω κανένας να μένει δυσαρεστημένος
κελεμπια!Φούστα θα φορέσεις η παντελόνι ; Καλημερα
Κωλομαγουλα εξω θα φορεσεικελεμπια!
Φούστα ή φορεμα,παντελόνι δεν φοράω ποτέ μες στη ζεστηΦούστα θα φορέσεις η παντελόνι ; Καλημερα
Ε πώς,θα εκανα έκπτωση αν τυχαινε στραβή απο λάθος συνεννοηση ή συνεβαινε τιποτα άλλο εκτακτοΕγω δε θελω να μου αφαιρεσεις τα 20ευρω αλλα να καταπιεις τα υγρα μου