prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
δηλαδη συγνωμη κιολας στα τελετεξ ολα τραβελια ειναι???? :S
οχι κουκλε μου ..υπαρχουν ειδικες σελιδες για ολα τα γουστα ...παραδειγμα τωρα εσυ εδω ηρθες σε σελλιδα με "τραβελια" καθως επελεξες να ανοιξεις αυτη τη σελιδα, να την διαβασεις και να αφησεις και καπιο σχολιο...κατι αντιστοιχο ειναι και εκει..επιλεγεις αυτο ποθ θες και εμφανιζεται το προιον τις επιλογης σου ..απλο και αυκολο και εξαιρετικα εξειδικευμενο...ΜΟΝΟ αυτο που εσυ απο πριν επελεξες ..οποτε δεν υπαρχει προβλημα μπερδεματος κουκλε μου..καλη επιτυχια παντωςδηλαδη συγνωμη κιολας στα τελετεξ ολα τραβελια ειναι???? :S
εχεις βαλει και εσυ σελιδα εκει αννουλα????οχι κουκλε μου ..υπαρχουν ειδικες σελιδες για ολα τα γουστα ...παραδειγμα τωρα εσυ εδω ηρθες σε σελλιδα με "τραβελια" καθως επελεξες να ανοιξεις αυτη τη σελιδα, να την διαβασεις και να αφησεις και καπιο σχολιο...κατι αντιστοιχο ειναι και εκει..επιλεγεις αυτο ποθ θες και εμφανιζεται το προιον τις επιλογης σου ..απλο και αυκολο και εξαιρετικα εξειδικευμενο...ΜΟΝΟ αυτο που εσυ απο πριν επελεξες ..οποτε δεν υπαρχει προβλημα μπερδεματος κουκλε μου..καλη επιτυχια παντως
φυσικα ειμαι παντα η Αννα ,.... προσοχη στις απομιμησεις .εχεις βαλει και εσυ σελιδα εκει αννουλα????
εχεις βαλει και φωτογραφιουλες εκει αννουλα?φυσικα ειμαι παντα η Αννα ,.... προσοχη στις απομιμησεις .
εκει δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα μαστερ μουεχεις βαλει και φωτογραφιουλες εκει αννουλα?
προς το παρον ειμαι δοσμενη στα αγορια εδω ...λεω να μην αυτομηθω ακομα ... εκτος και αν δε με θελετε, οποτε θα αποσυρθω... προς το παρον ομως περναμε καλα και λεω να μεινω ..Αννούλα μήπως εχεις κάποιο site να σε καμαρώσω?
Σε θέλουμε σε θέλουμε αλλα βρε παιδί μου να σε γνωρίσουμε λίγο περισσότερο. Δωσε μια φωτογραφία με πχ τις βυζάρες σου η την κωλάρα σου να μας φτιάξεις να κάνουμε και μείς ένα βήμα!προς το παρον ειμαι δοσμενη στα αγορια εδω ...λεω να μην αυτομηθω ακομα ... εκτος και αν δε με θελετε, οποτε θα αποσυρθω... προς το παρον ομως περναμε καλα και λεω να μεινω ..
Mια και μοναδικη ειναι η Αννα οπως λεμε Αννα και ξερο ψωμιφυσικα ειμαι παντα η Αννα ,.... προσοχη στις απομιμησεις .
Ναι αλλά δεν την βλέπουμε καλά στο avatar της!!!Mια και μοναδικη ειναι η Αννα οπως λεμε Αννα και ξερο ψωμι
Καλησπερα
Την ειπα να βαλη φωτο και εβαλε μια δεν συνεχισε με περισσοτερες Ανναααααααααααααα βαλε και αλλεςΝαι αλλά δεν την βλέπουμε καλά στο avastar της!!!
καλησπερα καρντασικαλησπέρα παληκάρια.. καλησπέρα ΑΝΝΑ...
καλησπερα καρντασι
Καλώς τον teras1956 !
Λές να μας δουλευει?Την ειπα να βαλη φωτο και εβαλε μια δεν συνεχισε με περισσοτερες Ανναααααααααααααα βαλε και αλλες
Λές να μας δουλευει?
Μπαα δεν το πιστευω μάλον θα είναι σεμνή και ντροπαλή!