Νέα

Αγγελίες teletext από star

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SeXoMaNiAc_24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
δηλαδη συγνωμη κιολας στα τελετεξ ολα τραβελια ειναι???? :S

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
δηλαδη συγνωμη κιολας στα τελετεξ ολα τραβελια ειναι???? :S
οχι κουκλε μου ..υπαρχουν ειδικες σελιδες για ολα τα γουστα ...παραδειγμα τωρα εσυ εδω ηρθες σε σελλιδα με "τραβελια"  καθως επελεξες να ανοιξεις αυτη  τη σελιδα, να την διαβασεις  και να αφησεις και καπιο σχολιο...κατι αντιστοιχο ειναι και εκει..επιλεγεις αυτο ποθ θες και εμφανιζεται το προιον τις επιλογης σου ..απλο και αυκολο και εξαιρετικα εξειδικευμενο...ΜΟΝΟ αυτο που εσυ απο πριν επελεξες ..οποτε δεν υπαρχει προβλημα μπερδεματος κουκλε μου..καλη επιτυχια παντως

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
οχι κουκλε μου ..υπαρχουν ειδικες σελιδες για ολα τα γουστα ...παραδειγμα τωρα εσυ εδω ηρθες σε σελλιδα με "τραβελια"  καθως επελεξες να ανοιξεις αυτη  τη σελιδα, να την διαβασεις  και να αφησεις και καπιο σχολιο...κατι αντιστοιχο ειναι και εκει..επιλεγεις αυτο ποθ θες και εμφανιζεται το προιον τις επιλογης σου ..απλο και αυκολο και εξαιρετικα εξειδικευμενο...ΜΟΝΟ αυτο που εσυ απο πριν επελεξες ..οποτε δεν υπαρχει προβλημα μπερδεματος κουκλε μου..καλη επιτυχια παντως
εχεις βαλει και εσυ σελιδα εκει αννουλα????

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αννούλα μήπως εχεις κάποιο site να σε καμαρώσω?

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Αννούλα μήπως εχεις κάποιο site να σε καμαρώσω?
προς το παρον ειμαι δοσμενη στα αγορια εδω ...λεω να μην αυτομηθω ακομα ... εκτος και αν δε με θελετε, οποτε θα αποσυρθω... προς το παρον ομως περναμε καλα και λεω να μεινω ..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
προς το παρον ειμαι δοσμενη στα αγορια εδω ...λεω να μην αυτομηθω ακομα ... εκτος και αν δε με θελετε, οποτε θα αποσυρθω... προς το παρον ομως περναμε καλα και λεω να μεινω ..
Σε θέλουμε σε θέλουμε αλλα βρε παιδί μου να σε γνωρίσουμε λίγο περισσότερο. Δωσε μια φωτογραφία με πχ τις βυζάρες σου η την κωλάρα σου να μας φτιάξεις να κάνουμε και μείς ένα βήμα!

angelosub

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πως θα μπορούσα να σε γνωρισω καλυτερα απο κοντα?   :huh:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλησπέρα παληκάρια.. καλησπέρα ΑΝΝΑ...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλώς τον teras1956 !

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Την ειπα να βαλη φωτο και εβαλε μια δεν συνεχισε με περισσοτερες Ανναααααααααααααα βαλε και αλλες
Λές να μας δουλευει?
Μπαα δεν το πιστευω μάλον θα είναι σεμνή και ντροπαλή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom