Νέα

Αγγελίες teletext από star

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SeXoMaNiAc_24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Αν εχει καποιος εμπειριες απο το startext ας γραψει,εχει καλα κομματια,αλλα εχει και καποιες.....

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
τι παιζει εκει??για δωσε λιγο φως.... :rockon:

OP
OP
S

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
εχει τηλ και παιρνεις αλλα δεν μπορεις να δεις βασιζεσαι στην περιγραφη,και η βανα ειχε αγγελια εκει,εκει την γνωρισα εγω,

OP
OP
S

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
εχω παει με 4 απο εκει,οι 2 ηταν παρα πολυ καλες
η μια τρωει Χ χωρις σκεψη,για μενα τουλαχιστον, κι η αλλη πολυ καλη αλλα οχι για τα γουστα μου

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εφόσον έχεις την εμπειρία, μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; Ποιες ήταν οι καλές και ποιες προς αποφυγήν;

εχω παει με 4 απο εκει,οι 2 ηταν παρα πολυ καλες
η μια τρωει Χ χωρις σκεψη,για μενα τουλαχιστον, κι η αλλη πολυ καλη αλλα οχι για τα γουστα μου

OP
OP
S

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
φενια,βανα εξαιρετικες,οι αλλεσ που δεν ινε καλες δεν γρεφουν ονομα,εχουν μονο τηλ

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
εγω ειχα βγει με μια χριστινα το 2005 οχι επαγγελματια γαμηθηκαμε μια φορα στο ξενοδοχειο απεναντι απο το σεφ και ουτε τη ξαναειδα .το μονο που ειχα πληρωσει ηταν τα ποτα και το ξενοδοχειο.αλλα απο τοτε δεν ξαναψαχτηκα

OP
OP
S

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια κανεις δεν εχει να πει εμπειριες απο τελετεχτ,να ανταλαξουμε γνωμες?

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Πηρα πριν απο λιγο και μιλησα με μια Αφροδιτη που ειναι λεει τραβεστι πασαρελας με αλλες απο Ιταλια και δεν ειναι επαγγελματιας.Ξερει τιποτα κανεις?Αχαρνων μενει λεει..

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Τι να σου πω, εγώ προτιμώ να τις βλέπω στην πιάτσα και να ξέρω τι διαλέγω...
Το θέμα είναι αν πας και δεν σου αρέσει το "μοντέλο πασαρέλας" μπορείς να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια?

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Φυσιολογικα θα μπορω..Πηρα και μια Αννιτα που μενει κυψελη.Φωνη πολυ ωραια και λεει οτι ειναι ομορφη..50 ζηταει.Αν την εχει ακουστα κανεις να μας πει..

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μακρια .εχει πολλες πατατες.Σου το λεω γιατι ειμαι παθων

OP
OP
S

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
οντως εχει πολλες πατατες,αλλα και στο ts-dating που βρηκα καποια και ειχε φωτο χαλια ηταν.αυτη απο κυψελη θελω και εγω να την παρω.παντως  η φενια ειναι αστερι,και εχει και καλο εργαλειο για οποιον ενδιφερετε,βεβαια παιρνει 70,η βανα ειναι αυτη που εχουν ανοιξει και αλλο θεμα πιο κατω.για αφτη απο ιταλια δεν ξερω τπτ

OP
OP
S

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Τι να σου πω, εγώ προτιμώ να τις βλέπω στην πιάτσα και να ξέρω τι διαλέγω...
Το θέμα είναι αν πας και δεν σου αρέσει το "μοντέλο πασαρέλας" μπορείς να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια?

ενοοιτε γιατι να μην φυγεις?

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ! Παίρνω τηλ κάποια Ελίνα, απο πλατεία Αττικής (πέρυσι αν θυμάμαι καλά)αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μικρό εργαλείο, βιαστική ( σε 10 με 15' τελειώσαμε), μύριζε και άσχημα ανάμεσα στα πόδια όταν πήγα να την γλύψω. Χάλι μαύρο. 40 ευρώ έδωσα. Δεν ξανά πάω.

Κάποια άλλη Ντέπη απο Βικτώρια. Μια απο τα ίδια. Μου λέει: Βιάσου μωρό μου περιμέναι καί άλλος κάτω. Φρίκαρααααα!!!

Αυτά. Τώρα προσέχω για να έχω!

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Eγώ! Παίρνω τηλ κάποια Ελίνα, απο πλατεία Αττικής (πέρυσι αν θυμάμαι καλά)αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μικρό εργαλείο, βιαστική ( σε 10 με 15' τελειώσαμε), μύριζε και άσχημα ανάμεσα στα πόδια όταν πήγα να την γλύψω. Χάλι μαύρο. 40 ευρώ έδωσα. Δεν ξανά πάω.

Κάποια άλλη Ντέπη απο Βικτώρια. Μια απο τα ίδια. Μου λέει: Βιάσου μωρό μου περιμέναι καί άλλος κάτω. Φρίκαρααααα!!!

Αυτά. Τώρα προσέχω για να έχω!
διαβασα την εμπειρια σου και ειχα την εξης σκεψη..εφοσον οπως λες δεν ηταν και πολυ της καθαριοτητας επρεπε να εφευγες .. ετσι και η ιδια θα επερνε το μαθημα της .. και δεν θα μας επερνε ολες η "μπαλα" ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
διαβασα την εμπειρια σου και ειχα την εξης σκεψη..εφοσον οπως λες δεν ηταν και πολυ της καθαριοτητας επρεπε να εφευγες .. ετσι και η ιδια θα επερνε το μαθημα της .. και δεν θα μας επερνε ολες η "μπαλα" ...
Φιλε εχει απολυτο δικιο η Αννα επρεπε αμεσως να φυγης αλλα σου αρεσε να της το γλυψης και μετα καταλαβες τι συμβαινη,το παθημα γινεται μαθημα για αλλη φορα θα το ξερης θα εισαι διαβασμενος  :think: :think:

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Φιλε εχει απολυτο δικιο η Αννα επρεπε αμεσως να φυγης αλλα σου αρεσε να της το γλυψης και μετα καταλαβες τι συμβαινη,το παθημα γινεται μαθημα για αλλη φορα θα το ξερης θα εισαι διαβασμενος  :think: :think:
Αγορινα μου εισαι παντα σωστος ..το θεμα με τις αγγελιες εκει ειναι πραγματι δυσκολο γιατι βαζει αγγελια μεχρι και η κουτση μαρια...εσεις τα αγορια πρεπει να ενθαρυνεται τις σωστες και να αποκλυεται τα μπαζα... φιλια θεσσαλονικιε γατε

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Αγορινα μου εισαι παντα σωστος ..το θεμα με τις αγγελιες εκει ειναι πραγματι δυσκολο γιατι βαζει αγγελια μεχρι και η κουτση μαρια...εσεις τα αγορια πρεπει να ενθαρυνεται τις σωστες και να αποκλυεται τα μπαζα... φιλια θεσσαλονικιε γατε
ποσα ξερεις εσυ. . . . . . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom