SeXoMaNiAc_24
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αν εχει καποιος εμπειριες απο το startext ας γραψει,εχει καλα κομματια,αλλα εχει και καποιες.....
εχω παει με 4 απο εκει,οι 2 ηταν παρα πολυ καλες
η μια τρωει Χ χωρις σκεψη,για μενα τουλαχιστον, κι η αλλη πολυ καλη αλλα οχι για τα γουστα μου
Τι να σου πω, εγώ προτιμώ να τις βλέπω στην πιάτσα και να ξέρω τι διαλέγω...
Το θέμα είναι αν πας και δεν σου αρέσει το "μοντέλο πασαρέλας" μπορείς να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια?
διαβασα την εμπειρια σου και ειχα την εξης σκεψη..εφοσον οπως λες δεν ηταν και πολυ της καθαριοτητας επρεπε να εφευγες .. ετσι και η ιδια θα επερνε το μαθημα της .. και δεν θα μας επερνε ολες η "μπαλα" ...Eγώ! Παίρνω τηλ κάποια Ελίνα, απο πλατεία Αττικής (πέρυσι αν θυμάμαι καλά)αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μικρό εργαλείο, βιαστική ( σε 10 με 15' τελειώσαμε), μύριζε και άσχημα ανάμεσα στα πόδια όταν πήγα να την γλύψω. Χάλι μαύρο. 40 ευρώ έδωσα. Δεν ξανά πάω.
Κάποια άλλη Ντέπη απο Βικτώρια. Μια απο τα ίδια. Μου λέει: Βιάσου μωρό μου περιμέναι καί άλλος κάτω. Φρίκαρααααα!!!
Αυτά. Τώρα προσέχω για να έχω!
Φιλε εχει απολυτο δικιο η Αννα επρεπε αμεσως να φυγης αλλα σου αρεσε να της το γλυψης και μετα καταλαβες τι συμβαινη,το παθημα γινεται μαθημα για αλλη φορα θα το ξερης θα εισαι διαβασμενοςδιαβασα την εμπειρια σου και ειχα την εξης σκεψη..εφοσον οπως λες δεν ηταν και πολυ της καθαριοτητας επρεπε να εφευγες .. ετσι και η ιδια θα επερνε το μαθημα της .. και δεν θα μας επερνε ολες η "μπαλα" ...
Αγορινα μου εισαι παντα σωστος ..το θεμα με τις αγγελιες εκει ειναι πραγματι δυσκολο γιατι βαζει αγγελια μεχρι και η κουτση μαρια...εσεις τα αγορια πρεπει να ενθαρυνεται τις σωστες και να αποκλυεται τα μπαζα... φιλια θεσσαλονικιε γατεΦιλε εχει απολυτο δικιο η Αννα επρεπε αμεσως να φυγης αλλα σου αρεσε να της το γλυψης και μετα καταλαβες τι συμβαινη,το παθημα γινεται μαθημα για αλλη φορα θα το ξερης θα εισαι διαβασμενος
ποσα ξερεις εσυ. . . . . . . .Αγορινα μου εισαι παντα σωστος ..το θεμα με τις αγγελιες εκει ειναι πραγματι δυσκολο γιατι βαζει αγγελια μεχρι και η κουτση μαρια...εσεις τα αγορια πρεπει να ενθαρυνεται τις σωστες και να αποκλυεται τα μπαζα... φιλια θεσσαλονικιε γατε