Νέα

Αγγελια για σεξ με αμοιβη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kopritoskylo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Πρόσεχε μην τύγχεις σε κανα πρεζάκι. Αγγελία είχα βάλει κι εγω, μετά απο καιρό ενδιαφέρθηκε μια αλλα την θέωρησα ύποπτη διότι μου έστειλε μια μονο φωτογραφία στην οποία δεν φαινόταν το κεφάλι.

Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
4
Πόντοι
0
την θέωρησα ύποπτη διότι μου έστειλε μια μονο φωτογραφία στην οποία δεν φαινόταν το κεφάλι.
Αυτό δεν είναι ύποπτο.
Αντίθετα θα έλεγα, είναι ένδειξη πως η φωτογραφία είναι αληθινή (και όχι από www), και το κρύβει γιατί δε θέλει να γίνει βούκινο.

Πάντα βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να το κρύβει γιατί το κεφάλι είναι έτσι:

polls_hog_head_1_4527_588983_poll.jpeg

OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αφου μιλας τοσο καιρο δεν εβαλες μια καμερα ετσι για να ξερεις τη θα δεις....
Της ειπα για σκαιπ της ειπα να στειλει φωτο αλλα δεν θελει να εκτεθει μου ειπε. Τελοσπαντων και εμενα μου φαινεται υποπτο το σκηνικο αλλα καμια φορα δεν ξερεις. Γι αυτο θελω να ειμαι ετοιμος αν προκυψει κατι καλο και θελω να την πηδηξω μην βρεθω μετα εγω εκτεθειμενος.

OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε δεs την πρωτα σε κανενα facebook,skype μην ειναι κανενα τρανs η τρελο μπαζο....Και μεγαλη προσοχη στουσ μεγαλυτερουs ρουφιανουs κινητο και facebook.Μην χασειs και τον γαμο σου για εναν πουτσο..... :fuck1:
Εχω αλλο κινητο για τις βρωμοδουλειες, και δευτερο facebook. Απο αυτα δεν κινδυνευω. Τωρα εχω σκεφτει και για το αυτοκινητο οτι ισως δεν πρεπει να δει πινακιδες αλλα ισως ειμαι υπερβολικος.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Αν θες τη γνωμη μου το πιο πιθανο ειναι να σου εμφανιστει καμια πουσταρα στη συναντηση. Ποιος περιμενεις να διαβαζει αγγελιες και μαλιστα με φωτο που εχεις πεταξει εξω τη μαλαπερδα.

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Αυτό το σενάριο παίζει πολύ  :2funny:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
πολύ λισάριδες τώρα τελευταία οι παντρεμένοι για να ξενο :zfuck:..
τόσο πολύ καταπίεση παίζει ? :tooth:
Ειναι ωραιο να εχεις και τη γυναικα στο σπιτι και να γαμας και οτι γουσταρεις !!!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Αγαπητε φιλε εφ' οσον εχεις συννενοηθει με 2ο κινητο και με 2ο fb δεν εχεις φοβο απο εκει.
Φυσικα αποφυγε να δωσεις προσωπικα σου στοιχεια.
Μην κλεισεις rdv σε σημειο που συχναζεις αλλα ουτε και σε σημειο που θα σου προτεινει εκεινη. Προτιμησε σε καποιο καφε και μαλιστα σε σημειο που να βρισκονται αρκετα καφε. Αν σου εχει φανει οτιδηποτε υποπτο αλλαξε το σημειο στο διπλα καφε την τελευταια στιγμη. Μην παρκαρεις πρωτη μουρη. (ολα αυτα θα σε βοηθησουν να καταλαβεις τυχον υποπτες κινησεις η προθεση εκβιασμου)
Συννενοησου με καποιο φιλο να ξερει που εισαι και να σε παρει τηλ λιγο μετα τη συναντηση (θα βεβαιωθει οτι εισαι ασφαλης και θα σου δωσει την ευκαιρια να την κανεις αν δεν σ αρεσει η παρεα). Ο ιδιος φιλος θα μπορουσε να ειναι το "αλλοθι" σου.
Προετοιμασε καποια δικαιολογια αν πεσεις σε καποιο γνωστο/η Παρουσιασε την ως συνεργατη/λογιστρια/ασφαλιστη/πρωην συναδελφο
Καλη περιπτωση ειναι και το ενδεχομενο συναντησης σε bar ενος hotel κανονικο και οχι ημιπαραμονης .
Αν δεν σ αρεσει εχεις και εσυ το δικαιωμα να την κανεις ... και μην ξεχνας... περιμενουμε ενημερωση!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
80% να ειναι πουστης

OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε φιλε εφ' οσον εχεις συννενοηθει με 2ο κινητο και με 2ο fb δεν εχεις φοβο απο εκει.
Φυσικα αποφυγε να δωσεις προσωπικα σου στοιχεια.
Μην κλεισεις rdv σε σημειο που συχναζεις αλλα ουτε και σε σημειο που θα σου προτεινει εκεινη. Προτιμησε σε καποιο καφε και μαλιστα σε σημειο που να βρισκονται αρκετα καφε. Αν σου εχει φανει οτιδηποτε υποπτο αλλαξε το σημειο στο διπλα καφε την τελευταια στιγμη. Μην παρκαρεις πρωτη μουρη. (ολα αυτα θα σε βοηθησουν να καταλαβεις τυχον υποπτες κινησεις η προθεση εκβιασμου)
Συννενοησου με καποιο φιλο να ξερει που εισαι και να σε παρει τηλ λιγο μετα τη συναντηση (θα βεβαιωθει οτι εισαι ασφαλης και θα σου δωσει την ευκαιρια να την κανεις αν δεν σ αρεσει η παρεα). Ο ιδιος φιλος θα μπορουσε να ειναι το "αλλοθι" σου.
Προετοιμασε καποια δικαιολογια αν πεσεις σε καποιο γνωστο/η Παρουσιασε την ως συνεργατη/λογιστρια/ασφαλιστη/πρωην συναδελφο
Καλη περιπτωση ειναι και το ενδεχομενο συναντησης σε bar ενος hotel κανονικο και οχι ημιπαραμονης .
Αν δεν σ αρεσει εχεις και εσυ το δικαιωμα να την κανεις ... και μην ξεχνας... περιμενουμε ενημερωση!!
Επιτελους μετα απο 28 μηνυματα και καποιος που με καταλαβαινει. Φιλε μου σ ευχαριστω για τις συμβουλες οντως αν πετυχω γνωστο ειναι μια περιπτωση που πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος. Δυστυχως ομως το 90% που λενε παει για 100% πουστης. Ζητησα τηλεφωνο να μιλησουμε και δεν εχω παρει απαντηση.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
για μουφα ακουγεται...μακαρι να μην ειναι μουφα...

OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο αρκετες μερες σιγης ασυρματου εσκασε παλι μηνυμα και τωρα λεει ειναι ετοιμη να βρεθουμε. Περιμενω να μου στειλει το τηλεφωνο της να μιλησουμε. Βαρεθηκα να περιμενω ομως ρε συ πολυ αναμονη και αν σκασει και καμια πουσταρα στο τελος που για κατι τετοιο το κοβω...απογοητευση.

Επισκέπτης
μη μασας.δωσε ραντεβου σε μερος με αρκετο κοσμο.
το τηλεφωνο που θα σου δωσει googlaρισε το καλου κακου

invisible80

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μην ξεχνας και τα βασικα της συναντησης, δωσε ραντεβου σε συγκεκριμενο σημειο(εξω απο το ταδε μαγαζι πχ),πηγαινε απο λιγο νωριτερα πιασε καλυψη και φυλα καραουλι. Αν δε δεις κανεναν/καμια εκει στην ωρα σας, ριξε ενα τηλ απο σημειο με πανοραμικη θεα και δες ποιος θα το σηκωσει.

υ.γ. 1: metal gear solid εχουμε γινει για να γαμισουμε.

υ.γ. 2: το "πουστης και πρεζακιας" τι αποδοση δινει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom