iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Αυτό δεν είναι ύποπτο.την θέωρησα ύποπτη διότι μου έστειλε μια μονο φωτογραφία στην οποία δεν φαινόταν το κεφάλι.
Της ειπα για σκαιπ της ειπα να στειλει φωτο αλλα δεν θελει να εκτεθει μου ειπε. Τελοσπαντων και εμενα μου φαινεται υποπτο το σκηνικο αλλα καμια φορα δεν ξερεις. Γι αυτο θελω να ειμαι ετοιμος αν προκυψει κατι καλο και θελω να την πηδηξω μην βρεθω μετα εγω εκτεθειμενος.αφου μιλας τοσο καιρο δεν εβαλες μια καμερα ετσι για να ξερεις τη θα δεις....
Εχω αλλο κινητο για τις βρωμοδουλειες, και δευτερο facebook. Απο αυτα δεν κινδυνευω. Τωρα εχω σκεφτει και για το αυτοκινητο οτι ισως δεν πρεπει να δει πινακιδες αλλα ισως ειμαι υπερβολικος.Φιλε δεs την πρωτα σε κανενα facebook,skype μην ειναι κανενα τρανs η τρελο μπαζο....Και μεγαλη προσοχη στουσ μεγαλυτερουs ρουφιανουs κινητο και facebook.Μην χασειs και τον γαμο σου για εναν πουτσο.....
Ειναι ωραιο να εχεις και τη γυναικα στο σπιτι και να γαμας και οτι γουσταρεις !!!πολύ λισάριδες τώρα τελευταία οι παντρεμένοι για να ξενο ..
τόσο πολύ καταπίεση παίζει ?
80% να ειναι πουστης
Επιτελους μετα απο 28 μηνυματα και καποιος που με καταλαβαινει. Φιλε μου σ ευχαριστω για τις συμβουλες οντως αν πετυχω γνωστο ειναι μια περιπτωση που πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος. Δυστυχως ομως το 90% που λενε παει για 100% πουστης. Ζητησα τηλεφωνο να μιλησουμε και δεν εχω παρει απαντηση.Αγαπητε φιλε εφ' οσον εχεις συννενοηθει με 2ο κινητο και με 2ο fb δεν εχεις φοβο απο εκει.
Φυσικα αποφυγε να δωσεις προσωπικα σου στοιχεια.
Μην κλεισεις rdv σε σημειο που συχναζεις αλλα ουτε και σε σημειο που θα σου προτεινει εκεινη. Προτιμησε σε καποιο καφε και μαλιστα σε σημειο που να βρισκονται αρκετα καφε. Αν σου εχει φανει οτιδηποτε υποπτο αλλαξε το σημειο στο διπλα καφε την τελευταια στιγμη. Μην παρκαρεις πρωτη μουρη. (ολα αυτα θα σε βοηθησουν να καταλαβεις τυχον υποπτες κινησεις η προθεση εκβιασμου)
Συννενοησου με καποιο φιλο να ξερει που εισαι και να σε παρει τηλ λιγο μετα τη συναντηση (θα βεβαιωθει οτι εισαι ασφαλης και θα σου δωσει την ευκαιρια να την κανεις αν δεν σ αρεσει η παρεα). Ο ιδιος φιλος θα μπορουσε να ειναι το "αλλοθι" σου.
Προετοιμασε καποια δικαιολογια αν πεσεις σε καποιο γνωστο/η Παρουσιασε την ως συνεργατη/λογιστρια/ασφαλιστη/πρωην συναδελφο
Καλη περιπτωση ειναι και το ενδεχομενο συναντησης σε bar ενος hotel κανονικο και οχι ημιπαραμονης .
Αν δεν σ αρεσει εχεις και εσυ το δικαιωμα να την κανεις ... και μην ξεχνας... περιμενουμε ενημερωση!!