Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.736
Πόντοι
2.606
Αμάραντος είναι ένα μεγάλο Χ από εμένα γιατί είναι απατεώνας. Τον χειμώνα οι πάστες μένουν εκεί μέχρι να βγάλουν ποδια συναντήσουν τον @ΑΝΤΖΕΛΟ στο Παλαιο Φαληρο
μιλαμε για καλοκαιρινη περιοδο που υπαρχει καταναλωση και καποιος θα περασει απο σαρωνιδα χειμωνα δεν υπαρχουν ουτε σκυλοι αδεσποτοι εκει οχι πελατες για να τα πουλησει εχω δοκιμασει και γλυκα αλλα εγω ειπα για παγωτο

Verdeladose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
21
Like
646
Πόντοι
990
Το παγωτό είναι η νέα ρόκα παρμεζάνα
Όσοι αγοράζετε χύμα παγωτό ακόμα και από τον Χ "που γαμαει" δοκιμάστε να του ζητήσετε την επόμενη φορά τα συστατικά.
Ασφαλώς όλα τα τρώμε δε το συζητώ αλλά να χρεώνεις 25 ευρώ το κιλό ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ε μην περνάς για αλακες
Λοιπόν παγωταρα να ξέρετε και σε πολύ λογικές τιμές που φημιζεται(κάπου στα 14-15 το κιλό) με φρέσκο γάλα είναι το Orange στην άνω Γλυφάδα και στο Βύρωνα και από τα γλυκά του το έκλερ απαικτο...

Ωραία γλυκά επίσης τίμια και σε τιμές είναι ο Κισκος καλλιθεα και κρατάνε στάνταρ ....

Και από γαλακτομπούρεκο το καλύτερο μακράν που έχω δοκιμάσει είναι το Κοσμικόν...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.087
Πόντοι
3.846
Εμεις στου Ζωγράφου αν και εχουμε τα Φλειβορ, προτιμω μακραν το Σερανο στην Ξενιας. Παραδοσιακο ζαχαροπλαστειο με ολοφρεσκα γλυκα. Δυνατο και το τσουρεκι του, αφρος και το προφιτερολ του.
Yπάρχει και ο Ρουμελιώτης

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.287
Πόντοι
736
1736943723220.jpeg
.....ερως:coffee:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.736
Πόντοι
2.606
νιπλης βλαχος αρβανιτης να μας πει χωρις γκουγκλαρισμα διασημος και καλα παστρι σεφ που ηρθε απο χαιπ εστιατοριο στην κηφισια ανοιξε στο κολωνακι πιστωλιασε τους παντες και το εκλεισε μετα απο λιγους μηνες :tooth:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.087
Πόντοι
3.846
Νίπλης ανεβάζει το επίπεδο, κρουασάν μόνο από l'enfant terrible στα Ιλίσια για να μη μου ρίξει αναφορά.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.225
Πόντοι
1.206
Λοιπόν παγωταρα να ξέρετε και σε πολύ λογικές τιμές που φημιζεται(κάπου στα 14-15 το κιλό) με φρέσκο γάλα είναι το Orange στην άνω Γλυφάδα και στο Βύρωνα και από τα γλυκά του το έκλερ απαικτο...

Ωραία γλυκά επίσης τίμια και σε τιμές είναι ο Κισκος καλλιθεα και κρατάνε στάνταρ ....

Και από γαλακτομπούρεκο το καλύτερο μακράν που έχω δοκιμάσει είναι το Κοσμικόν...
Επιβεβαιώνω για Orange με πρόσθετες πληροφορίες
Εκλερ 3€ μάκραν το καλύτερο της Αττικής και οι πάστες παρόμοιες τιμές νομοζω η ακριβότερη 3.40
Μακραν διπλασια μεγέθη από τα άλλα
Παγωτο έχει και φρέσκο γάλα όχι πολύ αλλά έχει
Είναι ζαχαροπλαστειο 200χρονια οπότε όταν πηγαίναμε Αμερικανική Βάση και Mama's of Hollywood μόνο εμείς το ξεραμε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.225
Πόντοι
1.206
νιπλης βλαχος αρβανιτης να μας πει χωρις γκουγκλαρισμα διασημος και καλα παστρι σεφ που ηρθε απο χαιπ εστιατοριο στην κηφισια ανοιξε στο κολωνακι πιστωλιασε τους παντες και το εκλεισε μετα απο λιγους μηνες :tooth:
Πιστοληπτική έριξε ομοίως κάποιος τετπιος καξ στον Γκουνταρα

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.000
Πόντοι
7.815
Εμεις στου Ζωγράφου αν και εχουμε τα Φλειβορ, προτιμω μακραν το Σερανο στην Ξενιας. Παραδοσιακο ζαχαροπλαστειο με ολοφρεσκα γλυκα. Δυνατο και το τσουρεκι του, αφρος και το προφιτερολ του.

Ποιο είναι φημισμένο για τις βασιλόπιτες του, οέο ?
Το Σερανο ?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.000
Πόντοι
7.815
Επίσης κορυφαίο παγωτό στο ESPERIA στην Κράτητος στην Ν.Σμύρνη
(αν κ έχω 3-4 χρόνια να περάσω... αλλά για 2 δεκαετίες ήταν αφρός )

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.000
Πόντοι
7.815
Σαν να έπεσε η ποιότητα του, ή μου φαίνεται ?

(σημείωση: επισκέπτομαι το κατάστημα στην Χαλανδρίου, στην Αγία Παρασκευή)

Verdeladose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
21
Like
646
Πόντοι
990
Σαν να έπεσε η ποιότητα του, ή μου φαίνεται ?

(σημείωση: επισκέπτομαι το κατάστημα στην Χαλανδρίου, στην Αγία Παρασκευή)
Πήγα πρόσφατα στης Γλυφάδας .. σε παστές ναι έπεσε αρκετά... Στο γαλακτομπούρεκο ΑΚΟΜΑ κορυφή

Verdeladose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
21
Like
646
Πόντοι
990
Επιβεβαιώνω για Orange με πρόσθετες πληροφορίες
Εκλερ 3€ μάκραν το καλύτερο της Αττικής και οι πάστες παρόμοιες τιμές νομοζω η ακριβότερη 3.40
Μακραν διπλασια μεγέθη από τα άλλα
Παγωτο έχει και φρέσκο γάλα όχι πολύ αλλά έχει
Είναι ζαχαροπλαστειο 200χρονια οπότε όταν πηγαίναμε Αμερικανική Βάση και Mama's of Hollywood μόνο εμείς το ξεραμε
3 ευρώ όλες οι παστες ( εχτές πήγα ) .. παγωτό όλα με φρέσκο γάλα εκτός από αυτά που είναι γρανίτες

Καλή συνέχεια !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom