petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.781
- Πόντοι
- 41.813
κακοπερνας κι εσυ βλεπω
κακοπερνας κι εσυ βλεπω
Ναι τώρα που ήρθα από το πατρικό μου τα πήραμε να φύγει το παστίτσιοκακοπερνας κι εσυ βλεπω
Βλέπω αγαπητέ ότι είσαι φαν του γλυκού. Δοκίμασε το Λουξ στο Χαϊδάρι. Πολύ καλή ποιότητα.
Καριόλη πάλι θα πάω για γλυκάμαζευτειτε να σας γλυκανω κωλοπαιδα
επειδη μου ειχε προταθ ει το Λουξ στο Χαιδαρι,ειπα σημερα να το τιμησω.
πραγματικα δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις. σημερα πηρα κατι απλα για δοκιμη.
μιση γλωσσα της πεθερας εφαγα,μισο εκλερ και μια δαγκωνια ταρτα φραουλα.
τα υπολοιπα τα τσακισαν οι υπολοιποι.
την επομενη φορα θα δοκιμασω και το παγωτο του.
ειμαι γλυκατζης,τι να κανουμε.Καριόλη πάλι θα πάω για γλυκά
Ωραίος ο peter. O μπαμπάς του τα σπάει, γεμάτος, ζουμερός και πάντα φρέσκος, όποτε περάσω από εκεί πάντα θα τον τιμήσω. Επίσης κατά καιρούς εμφανίζονται και guest γλυκά (δεν υπάρχουν πάντα) όπως φέτα τσουρέκι σιροπιαστό με σαντιγύ και ένα γλυκό σε μπολάκι με αγριοκέρασο νομίζω και σοκολάτα, εάν τα βρείς πάρτα.μαζευτειτε να σας γλυκανω κωλοπαιδα
επειδη μου ειχε προταθει το Λουξ στο Χαιδαρι,ειπα σημερα να το τιμησω.
το ποντικάκι για τον φιλο @athinaios44 που ειναι η αγαπημένη τουμαζευτειτε να σας γλυκανω κωλοπαιδα
επειδη μου ειχε προταθει το Λουξ στο Χαιδαρι,ειπα σημερα να το τιμησω.
τι σπεσιαλιτε εχει το νησι σου ρε;το ποντικάκι για τον φιλο @athinaios44 που ειναι η αγαπημένη του
απο αυτα που πανε μαζι με τον καφε και τρως συχνάτι σπεσιαλιτε εχει το νησι σου ρε;
οταν επιστρεψεις να φερεις κανα τρικιλοαπο αυτα που πανε μαζι με τον καφε και τρως συχνά
Τύπε και της Αναστασίας είναι πολύ καλό στην Ηλιούπολη το μιλφειγ,το ξέρεις;Τα σιροπιαστα, το προφιτερολ και τα τσουρέκια του ΚΙΜΩΝ στα πατήσια
Το γαλακτοπούρεκο του γαλυφιανάκη Πόρτο Ράφτι
Τα πτι φούρ του Σέκα στην Αγιά Σοφιά (κάποιοι το λένε Καμίνια εκεί αλλά χωροταξικά πιστεύω είναι Αγ. Σοφιά)
Το μιλφείγ του Κωνσταντίνου στην Ηλιούπολη
Οι καριόκες του Παλόγλου (Πειραιάς και Π. Φάληρο σύνορα με Ν. Σμύρνη νομίζω)
Το κιουνεφέ του Σαραγλί στο Π. Φάληρο
Το Ντόμινο του Σόβολου στην Γλυφάδα
Το τσουρέκι από τα Πριγκιπονήσια στο Π. Φάληρο
Και άλλα καλά που έχουν αναφέρει συναγωνιστές πιο πίσω με κάποιες ενστάσεις για το Κοσμικόν που έχει πέσει μια σκάλα και για το Ζουκερίνο που είναι έντιμο αλλά δεν έχιε κάτι κου να ξεχωρίζει.
Πιστεύω όποιος έχει δοκιμάσει αυτά δεν ασχολείται με βαρετά γλυκά απο Κωνσταντινίδη και Βάρσο. Ειδικά σε μιλφέιγ κάνω χιλιόμετρα για να πάω Ηλιούπολη και να πάρω από τον Κωνσταντίνου ενώ του Κωνσταντινίδη για μένα που έχω αγάπη στο μιλφέιγ είναι απο τα χειρότερα που έχω φάει.
Φιλαράκι δεν το ξέρω. Το σημείωσα και θα δοκιμάσω άμεσα και θα γράψω εντυπώσεις!Τύπε και της Αναστασίας είναι πολύ καλό στην Ηλιούπολη το μιλφειγ,το ξέρεις;
Πάρε μαν πολύ ωραίο μικρό όχι σαν της Δέσποινας πολύ καλό όμως.ο Κωνσταντίνου που είναι μαν;Φιλαράκι δεν το ξέρω. Το σημείωσα και θα δοκιμάσω άμεσα και θα γράψω εντυπώσεις!
Ηλιουπόλεως 143 υμηττός 172 36Πάρε μαν πολύ ωραίο μικρό όχι σαν της Δέσποινας πολύ καλό όμως.ο Κωνσταντίνου που είναι μαν;
Θα πάω μανΗλιουπόλεως 143 υμηττός 172 36
Από όπου έχω δοκιμάσει μιλφέιγ ο Κωνσταντίνου κάνει κορυφαίο. Απο τα χειρότερα για μένα είναι του Κωνσταντινίδη.
φερε ενα ποντικακι εξαιρετικο,ενα προφιτερολ και ενα κορνε....προφιτερολ απο Ανδρια κορνε απο Κωνσταντινιδη,ποντικακι απο οπου θες εσυ που να ειναι καλο..ευχαριστωΘα πάω μαν