Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Τυπε μην βαζει φυτιλιες
Μενουμε σπιτι για το καλο μας!!! :'(
Τυπε, εχεις δικιο.
Μεινε μακρυα απο τις κακοτοπιες.
:S
Τυπε μην βαζει φυτιλιες
Μενουμε σπιτι για το καλο μας!!! :'(
Ένα παγωτό-γλυκό που νομίζω ότι δεν είναι γνωστό στους πολλούς...
Αρμενοβίλ το όνομά του... Είναι παγωτό και προφιτερόλ μαζί...
Το δοκίμασα στο Αιάκειο στην Αίγινα για πρώτη φορά...
Στην Αθήνα δεν ξέρω ποια ζαχαροπλαστεία το έχουν...
Το λατρεύω αυτό το γλυκό. Θα μπορούσα να το φάω σε μία μέρα. Και με κανονική κανέλα πάντα, Κεϋλάνης όχι κάσσια.
Τι ειναι αυτο ρε; Πας καλα;
Θες να γινουμε 100 κιλα;
Χαχαχα... Γειά σου ρε Χρήστο με τις ουίσκια σου, τα τάλερ σου και τα ξηροκάρπια...
Αξίζει να το δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη, όταν περάσουν αυτές οι "αποφράδες μέρες" και τελειώσει η καραντίνα από τη χολέρα...
Εγώ στην Μεταμόρφωση ξέρω ότι είναι ο Στεργίου. Προφανώς έχει κάνει κι άλλο κατάστημα.Κηφισιά. Στην Κηφισίας επάνω, δίπλα σε ΑΒ. Στο δεξί χέρι αν έρχεσαι από Αθήνα.
Ναι έχει και στη Μεταμόρφωση. Της Κηφισιάς είναι το δεύτερο. Απλά βολεύει εμένα.Εγώ στην Μεταμόρφωση ξέρω ότι είναι ο Στεργίου. Προφανώς έχει κάνει κι άλλο κατάστημα.
Ένα παγωτό-γλυκό που νομίζω ότι δεν είναι γνωστό στους πολλούς...
Αρμενοβίλ το όνομά του... Είναι παγωτό και προφιτερόλ μαζί...
Το δοκίμασα στο Αιάκειο στην Αίγινα για πρώτη φορά...
Στην Αθήνα δεν ξέρω ποια ζαχαροπλαστεία το έχουν...
Η Αθήνα δεν έχει ούτε φαγητό ούτε γλυκά δυστυχώς διότι δυτικοποιηθηκε με ξενόφερτες γευσεις
[instagram]https://www.instagram.com/p/B9kS9e5p1rN/[/instagram]Αυτο το κλασικο με τα πτιμπερ ως βαση με κρεμα απο πανω και ξανα πτιμπερ και ξανα κρεμα και μετα τριμμενη μαυρη σοκολατα και σπασμενα αμυγδαλα-φουντουκια, να φανταστω οτι το φτιαχνετε ευκολα;
τα νησια εχουνΕχεις αδικο φιλε, καμια σχεση.
Εχουμε απο τα καλυτερα μαγαζια για φαγητο.
Είναι πολύ ωραίο φίλε, δοκίμασε και θα με θυμηθείς...Φιλε πρεπει να ειναι τελειο γλυκο, θα θες να τρως ενα κιλο για να στρωσεις κατασταση. :S
Επικινδυνο, πολυ επικινδυνο. Δειχνει να ειναι τρομερα εθιστικο.
τα νησια εχουν
η κρητη εχει
η πολιτες εχουν
η αθηνα φιλε μου δεν εχει φαγητο καλο σε σχεση με την υπολοιπη ελλαδα
και γενικα στερεα ελλαδα ειδικα ειχαμ μονο τσεβερμεδες και τιποτα αλλο σε σχεση με τους πολιτες που ειχαν πλουσια κουζινα με ολα τα υλικα
δεν αντιλεγω απλα μιλω για την κουζινα της στερεας ελλαδας που δεν εχει τιποτα ουσιαστικο εκτος απο τσσεβερμε σα βλαχοιπου ηταν και ειχαν προβατο λογικο ηταν να εχουν μονο τσεβερμεΕχει παρα πολλα μαγαζια στην Αθηνα που εχουν ποιοτικο και νοστιμο φαγητο φιλε.
Αν θες, μπορω σε πμ να σου προτεινω μερικα να δοκιμασεις.