priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Στα ξενα!
Για στρουντελ σε κόβω..
Στα ξενα!
Αγιοτατε η συμπλήρωση σας ήταν απαραίτητη και καίρια για την ολοκλήρωση του εν λόγω πονήματος!!
Ναι,το βρηκες!Στην Ντοιτσλαντ;Εκεί πάνε οι Βόρειοι συνήθως.
Πέσστε μέσα ολοι...Για στρουντελ σε κόβω..
Δεν πειράζει κάτι μου λέει ότι δεν χρειάζεσαι πρόσληψη έξτρα ζάχαρης εσύ, θα έχεις εκ φύσεως γλυκιά...προδιάθεσηΕδώ που είμαι οχι!
ο μιλανεζος την τελυταια φορα που πηγα Σερρες ειχε μεταφερθει στο πεζοδρομο απο κατω στην Β. Βασιλειου οδο απο πισω μερια κοντα με το Βλαχο. Το 2002 που θυμαμαι ηταν επανω που ηταν ολες οι καφτεριες των Σερρων τοτε οδο δεν θυμαμαι ομως γιατι περασαν τα χρονια
Καλή ερωτηση...Ήταν πολύ στα πάνω του μια εποχή που πήγαινα συχνα!απο καφετεριες το Sofa υπαρχει ακομη;
να μην παω πιο παλια την εποχη του cosi
Ο Βλάχος έχει κρατήσει γερά.Εκει πάω σχεδόν πάντα.
απο καφετεριες το Sofa υπαρχει ακομη;
Danke für das Kompliment!Δεν πειράζει κάτι μου λέει ότι δεν χρειάζεσαι πρόσληψη έξτρα ζάχαρης εσύ, θα έχεις εκ φύσεως γλυκιά...προδιάθεση
εγω θυμαμαι το παλιο του μαγαζι πριν κανει ανακαινιση και ανοξει και δευτερο μετα στο Λευκωνα Σερρων.
απο ζαχαροπλαστεια το παρφε στην πλατεια ελευθεριας υπαρχει ακομη;
εκανε και τα καλυτερα προφιτερολ
Για στρουντελ σε κόβω..
Ναι αλλά το στρουντελ έχει πατρίδα την Αυστρία και όχι την Γερμανία από όσο ξέρωΠέσστε μέσα ολοι...
Μωρε μπραβο...συνδιαζεις δουλειά με προπονηση!Φίλε με το τρέξιμο που έχω καφέ μόνο στο χέρι.Δεν έχω κάτσει ποτέ.Μονο βράδυ βγαίνω όπου πάω.Και στα στάδια της κάθε πόλης(στις Σέρρες δεν μπαίνεις)!Οπότε εκτός από φαι και γλυκά μπορώ να σας κατατόπια άριστα που θα τρεξετε και που έχει καλά στάδια και διαδρομές.Επειδη πάω βράδυ συνήθως επιλέγω στάδιο με φωτα.
Ναι αλλά το στρουντελ έχει πατρίδα την Αυστρία και όχι την Γερμανία από όσο ξέρω
[/quote
Όλοι οι Γερμανοί τα τρώνε.Και οι Αυστριακοί Γερμανικό φύλο είναι.Απλα στην Βιέννη θα φας τα καλύτερα.
Ε πάνω κάτω ,ίδιοι είναι όλοι αυτοι...Οι Αυστριακοι ακόμη πιο ξενερωτοι...Ναι αλλά το στρουντελ έχει πατρίδα την Αυστρία και όχι την Γερμανία από όσο ξέρω
Μωρε μπραβο...συνδιαζεις δουλειά με προπονηση!
Χμμμ αυτό δεν το ξέρω.Πολυ καλό μιλφειγ παίρνω από ένα μαγαζι 500 μέτρα πριν βγεις από Σέρρες προς Δράμα στο δεξί χέρι.
Χμμμ αυτό δεν το ξέρω.Πολυ καλό μιλφειγ παίρνω από ένα μαγαζι 500 μέτρα πριν βγεις από Σέρρες προς Δράμα στο δεξί χέρι.