Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μηπως θα επρεπε να δημιουργηθει μια ειδικα πτερυγα στις φυλακες κορυδαλλου,για ολους τους πουτανοκαψουρηδες??????Λεω.....μηπως?????
αυτο ειναι δυστυχως το πιο τραγικο.μονο που δεν ειναι καθολου για γελια φιλε μου..αυτα τα ατομα ψηφιζουν κιολας..
γιατι ρε???για να χαλασουν & τους φυλακισμενους???Μηπως θα επρεπε να δημιουργηθει μια ειδικα πτερυγα στις φυλακες κορυδαλλου,για ολους τους πουτανοκαψουρηδες??????Λεω.....μηπως?????
ετσι ειναι..και μετα υπαρχει κοσμος που απορει γιατι παμε απο το χειροτερο στο τρισχειροτερο..στον ΚΑΙΑΔΑ ρε..αυτο ειναι δυστυχως το πιο τραγικο.
γιατι ρε???για να χαλασουν & τους φυλακισμενους???
προηγουμενως ελεγες να τον περιθαλψουμε με στοργη & προδερμ..η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο
τελος
δεν καταλαβες δεν πηγενε εκειπροηγουμενως ελεγες να τον περιθαλψουμε με στοργη & προδερμ..
τι δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε???οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα σε μια γκομενιτσα που μπορει να καψουρευτει ο οποιοσδηποτε απο εμας & σε μια ταναπου???ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..δεν καταλαβες δεν πηγενε εκει
παει σε οσους τον κοροιδευουν
γιατι το να καψουρευτεις μια γκομενα η οποια δεν περνετε με αλλους αλλα μονο και μονο επειδη εχεις λεφτα σε μαδαει αυτο δεν ειναι μαλακια? θα μου πεις οχι αυτη δεν εχει ταμπελα
η οποιαδηποτε μπορει να σε γαμησει αλλα και το αντιθετο πραμα που δεν μπορεις να το καταλαβεις
πιστεψε με οτι υπαρχουν πολυ μα πολυ πιο επικυνδινα ατομα ομωςΕ ρε Νικο278 για αυτο φωναζουμε και λεμε οτι ειναι επικινδυνα και ψυχικα διεταραγμενα αυτα τα ατομα!!!
αυτο ναι αλλα ειναι πολυ γενικο φιλετι δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε???οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα σε μια γκομενιτσα που μπορει να καψουρευτει ο οποιοσδηποτε απο εμας & σε μια ταναπου???ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..
πουλάκι μου λάο λάο μας τα φαίρνεις πουτανοκαψουράκο μου βέβαια οι πουτάνες που τρώνε 100 πούτσες την ημέρα είναι σαν τις κοινές γκόμενες δώσε λέμεδεν καταλαβες δεν πηγενε εκει
παει σε οσους τον κοροιδευουν
γιατι το να καψουρευτεις μια γκομενα η οποια δεν περνετε με αλλους αλλα μονο και μονο επειδη εχεις λεφτα σε μαδαει αυτο δεν ειναι μαλακια? θα μου πεις οχι αυτη δεν εχει ταμπελα
η οποιαδηποτε μπορει να σε γαμησει αλλα και το αντιθετο πραμα που δεν μπορεις να το καταλαβεις
και αν σε γαμησει η ελενη με τα γαλλικα & το πιανο της στα 33 σου θα εισαι για λιγοτερες κλωτσιες δηλαδη???αυτο ναι αλλα ειναι πολυ γενικο φιλε
αλλο λεω
οτι μπορει η ελενη απο απεναντι με τα γαλλικα της και το πιανο της να σε γαμησει πολυ περισοτερο και αν γινει κατι τεοιο θα πουμε αααα τον κακομηρη
αν ομως το παθει με τανα ολοι θα πεσουν και θα κοροιδευουν . αυτο σου λεω
οτι η ταμπελα που εχει ειναι αυτη που μας κανει ετσι
και πιο πανω που μιλησα για εμπηριες ειπα οτι κανενας μας δεν εχει εμπειριες τετοιες
εχεις γνωρισει ποτε καμοια τανα σαν αθρωπο ?
εγω οχι
αλλα πιστευω οτι μπορει να υπαρχουν ελαχιστες (ειδος προς εξαφανηση) που να ειναι και ΑΝΘΡΩΠΟΙ
σαν εσένα μήπως?πιστεψε με οτι υπαρχουν πολυ μα πολυ πιο επικυνδινα ατομα ομως
τι εννοεις?σαν εσένα μήπως?
αλλο λεω
οτι μπορει η ελενη απο απεναντι με τα γαλλικα της και το πιανο της να σε γαμησει πολυ περισοτερο και αν γινει κατι τεοιο θα πουμε αααα τον κακομηρη