Καλημερα σε ολους τους παρεβρισκομενους και μη στις 25-1-2008 ποσταρα το συγκκριμενο θεμα.Ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες που συμετειχαν η οποια κριτικη και αποψη ειναι καλοδεχουμενη διαπιστωσα οτι το site μας σφιζει απο αποψεις μονο να ρε παιδια μερικοι στο τελος αρχιζαν και πλακωνοντουσαν με χρεωματα χωρις να υπαρχει λογος ειπαμε να ποσταρουμε για να λεμε τις αποψεις μας και οχι για να τσακωνομαστε.Πριν αρχισω για αυτους που δεν ξερουνε να ριξουνε μια ματια στο προηγουμενο thread.Σαβατο 26-1 μαγκες ριχνω ενα παρολι στοιχηματος απογευματινο και κανω μια πολυ μεγαλη νικη και κλεινω την εν λογο κυρια στο olympic 9 με 11 9 και 5 χτυπαει η πορτα ανοιγω και με το που με βλεπει με αγγαλιαζει πολυ σφιχτα για αρκετα λεπτα παραγγειλα τα ποτα μας μπηκε στο μπανιο βγηκε και ηρθε στο κρεαβατι.Σε σκεφτομαι συνεχεια μου ειπε,και οταν σε ειδα εκεινη την μερα τρελαθηκα.Της απαντησα οτι δεν χρειαζετε να μου μιλαει σαν τους πελατες της για να συνεχισω να την παιρνω καθως δεν την βλεπω ως ενα κοματι κρεας και οτι με χαροποιει οτι μπορω νσ την δω εστω και ετσι.Αφου η συζητηση συνεχιστηκε αρκετα μου ειπε οτι 2 χρονια που ειναι στη ελλαδα κανεις ποτε δεν εκανε κατι τετοιο για αυτην και της εκανε εντυπωση που το κανω εγω με τις περιορισμενες οικονομικες δυνατοτητες.Της εξηγησα τελιωνωντας λοιπον ο χρονος μας,ηρθε η μεγαλη εκπληξη δεν με χρεωσε και με ρωτησε αν θελω να την δω,φυσικα ειπα.Εχτες βγηκαμε ειχε ρεπο μαζι στα εξοδα ειχαμε μια ωραια βραδια κοιμηθηκαμε μαζι επειδη επρεπε να σηκωθω το πολυ πρωι την εριξα απο το κρεβατι γιατι ειχε γαντζωθει επανω μου και δεν ξεκολαγε με τιποτα περιμενω τις αποψεις σας οποιες και να ειναι αυτες.