Εγω προσωπικα...ποτε δε θα τις δω σαν ανθρωπους!!!Και μην τρωτε το παραμυθι οτι ειναι καημενες και εμπλεξαν χωρις να το θελουν!!!Αν δεν ηθελαν αυτη τη δουλεια ας πηγαιναν να καθαρισουν σκαλες!!!Οποτε μην ακουω μαλακιες......!!!Κανουν αυτη τη δουλεια επειδη ετσι επελεξαν και εχει και καλα λεφτα!!!Ειλικρινα ποτε δεν προκειται να λυπηθω καμια τους....και το μονο που με νοιαζει ειναι το να κανει σωστα τη δουλεια της οταν της σκαω τα φραγκα!!!
Θα το επαναλαβω ανθρωπος και πουτανα ειναι διαφορετικες εννοιες!!!
Διαβάζοντας όλα τα ποστ (όσα εν πάση περιπτώσει δεν εχουν διαγραφεί από τον παν-αφέντη) έχω να κάνω μια γενική και μια ειδική διαπίστωση.
Γενική
Στο νομικό μας σύστημα ο κλεπταποδόχος έχει παρόμοιες συνέπειες με τον κλέφτη. Επίσης, στην πλειονότητα των εγκλημάτων, ο δέκτης και ο λήπτης έχουν κοινή αντιμετώπιση.
Κάντε τις αναγωγές σας για τις πουτάνες και για αυτούς που τις χρησιμοποιούν. Αρα, εάν άνθρωπος και πουτάνα είναι διαφορετικές έννοιες, τότε το αυτό ισχύει και για τους χρήστες. Εγώ προσωπικά που δεν ασπάζομαι αυτή την άποψη θεωρώ τις πουτάνες πολύ περισσότερο ανθρώπους από αυτούς που τις δημιουργούν.
Ειδική
Ειλικρινα ποτε δεν προκειται να λυπηθω καμια τους....
Στην καλύτερη περίπτωση πληρώνεις 20 ευρώ το τέταρτο, άρα περί τα 80 ευρώ την ώρα. Στο οκταωράκι έχει μαζέψει (το ημερομίσθιο είναι 6.25 περίπου με διάλλειμμα για φαί κλπ) 500 ευρώπουλα. το μήνα δλδ (ο μήνας έχει 25 εργάσιμες με 2 αργίες) έχει μαζέψει 12500 ευρώπουλα καθαρά).
Ο μέσος έλληνας δεν ξεπερνά το μηνιαίο μισθό των ακαθάριστων 2300 ευρώ. ΜΕ αντιστροφή της αναγωγής το καθαρό ωρομίσθιό του είναι περίπου 11 ευρώ την ώρα.
Με άλλα λόγια μαζί με τις βενζίνες ο μέσος έλληνας στην καλύτερη !!!! των περιπτώσεων πρέπει να εργαστεί 2 ολόκληρες ώρες για να πάρει αυτό που η πουτάνα στη χειρότερη !!!!! θα πάρει στο τέταρτο.
Ποιος λυπάται ποιόν αναρωτιέμαι............