Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.089
- Πόντοι
- 2.606
και λίγο τσιμέντο θα βοηθήσειδημοκρατικα θα γινουν ολα
και λίγο τσιμέντο θα βοηθήσειδημοκρατικα θα γινουν ολα
Βρήκε καλύτερα;No fucking way!!!δεν ξερω καθολου μας εκλασε οριστικα θαρρω
δεν ξερω καθολουΒρήκε καλύτερα;No fucking way!!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΓΚΡΟΜ,ΔΙΩΞΕΙΣ,ΝΟΜΟΙ 4000,ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ,ΣΑΛΙΑΜΑΓΚΟΥΡΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΛΑΘΡΟΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
Ξεκουμπίστηκαν με το καλό.H τελευταία σειρά ολο το ρεζουμε.Προχθές η Αντωνοπουλου στο ΟΠΕΝ μιλουσε με τον ανταποκριτη στη Γερμανία και με στενοχωρημενο υφος ελεγε "νεοι ψηφιζουν ακροδεξία και αυτό ειναι το ανησυχητικό".(για την άκρα αριστερα πχ ΚΚΕ τιποτα ποτε,τους κανακευουνε ολοι)
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αριστερά, σε όλες της τις εκδοχές, είναι απούσα. Το παιχνίδι θα κριθεί ανάμεσα στην Κεντροδεξιά και την καθαρόαιμη Δεξιά. Εντέλει αυτές οι ευρωεκλογές ξαναμοιράζουν την τράπουλα στην πράσινη τσόχα της Ευρώπης. Εις τα καθ’ ημάς, η Αριστερά ακολουθεί την ευρωπαϊκή της μοίρα. Κοινώς, η επιρροή της υποχωρεί από τη μια εκλογική αναμέτρηση στην άλλη. Δεν πρόκειται να ανακάμψει όσο δαιμονοποιεί τη λεγόμενη Ακροδεξιά, η οποία στο κάτω κάτω δεν είναι εγκάθετη, αλλά επιλογή των ψηφοφόρων.
Κι όμως, αλλάζει η Ευρώπη
Η συντριπτική αποχή δεν αφορά μόνον την κυβερνητική πλειοψηφία. Αφορά και τους μνηστήρες της, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εισπράξουν την όποια δυσαρέσκεια. Οι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη τους στην πολιτική σκηνή. Εδειξαν ότι το δράμα που αναπαρίσταται σ’ ένα μεγάλο μέρος δεν τους ενδιαφέρει...www.kathimerini.gr
Για τσιμέντα απευθύνσου στον ειδικό, Ευάγγελος λέγεται....και λίγο τσιμέντο θα βοηθήσει
Αρχηγέστα πογκρομ και στις διωξεις
ΑρχηγέΣτρατάρχηΡόμελκρίμα που δεν είναι ξανθιά η Αφροδίτη αλλιώς θα μπορούσε να θεωρηθεί η Εύα Μπράουν ν2
Φοτοσοπιασμενο μου κάνει
Δεν πρεπει να εισαι ακροδεξιος και αλλες τετοιες ταμπελες,Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί έχω φτωχό μυαλό,πως γίνεται να συμβαδίζουν το "εγώ δεν είμαι ακροδεξιά'' με το ''πατρίς, θρησκεία, οικογένεια''. Μόνο αυτή θα ξέρει μου φαίνεται.
Δεν πρεπει να εισαι ακροδεξιος και αλλες τετοιες ταμπελες,
για να αγαπας την πατριδα σου ,τη θρησκεια σου και την οικογενεια σου.
Απλα να εισαι λογικος,οπως λεγεται και το κομμα.
Σοβαρος αριστερος το ειπε.
Φρενοκομείο η Ενωμένη Ευρώπη. Όλοι προσπαθούν να αρπάξουν τις χαμένες ψήφους της ΝΔ, αλλά κι εσύ βλέπω ότι μια σύγχυση στο μυαλό σου την έχεις γενικά. Και ο αριστερός το είπε, αλλά φαίνεται ότι ανήκει στην αριστερά της ακροδεξιάς, γιατί έχουν ακουστεί και τέτοια πράγματα στερούμενα λογικής για το Γερμανικό κόμμα ADF. Τα έχουνε χάσει πια τελείως πολιτικοί και δημοσιογράφοι.