athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
δημοκρατικο ακροατηριο οπως εγω πχδεν νομίζω ότι την έχει πει κανένας ναζί ούτε καν ακροδεξιά δεν είναι
το ακροατήριο της όμως είναι άλλο θέμα....
δημοκρατικο ακροατηριο οπως εγω πχδεν νομίζω ότι την έχει πει κανένας ναζί ούτε καν ακροδεξιά δεν είναι
το ακροατήριο της όμως είναι άλλο θέμα....
Φιλοβασιλικοχουντικος αλλα βαθυτατα δημοκρατης,να τα λεμε ολαδημοκρατικο ακροατηριο οπως εγω πχ
Φιλοβασιλικοχουντικος αλλα βαθυτατα δημοκρατης,να τα λεμε ολα
Τα κορίτσια δεν χεζουν, νομος...ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΕΧΕΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΣ ΤΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ
Eιμαι βεβαιας,για πες τωρα σε ποιο χρωμα εισαι στο ρευμα?ΤΙΤΛΟΙ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
πρασινο...ετσι οπως παει θα παω στο μπλε ..Eιμαι βεβαιας,για πες τωρα σε ποιο χρωμα εισαι στο ρευμα?
Σε ευχαριστώ!Άξιος!
Οχι οι λαθρο?Γιατι ειχαμε και στις βουλευτικες ακριβεια,ρευμα,καυσιμα κλππρασινο...ετσι οπως παει θα παω στο μπλε ..
ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συμφωνώ κι εγώ που προτιμώ τις ξανθιές...Όμορφη η Αφροδίτη πάντως
Για να δούμε τι θα κάνει στο ρόλο της
εισαι λαθρο ρε μουνοπανο;Οχι οι λαθρο?Γιατι ειχαμε και στις βουλευτικες ακριβεια,ρευμα,καυσιμα κλπ
...και του καψα ( τόνος στην λήγουσα) εις την φανταρικην διάλεκτον.Μπάρμαν καλείται αυτός που ασχολείται με το σκληρό (αλκοόλ).
Μπαριστα, αυτός που φτιάχνει καφέδες και είναι το πολιτικά ορθό του καφετζη.
Συναδουν αυτα με τον βαθυτατα δημοκρατικο σου χαρακτηρα?Τι λαθρο ρε τσομπανε?Απλα στερουμαι των πολιτικων μου δικαιωματωνεισαι λαθρο ρε μουνοπανο;
να ξερω αν θα σε συμπεριλαβω στα πογκρομ και στις διωξεις
δημοκρατικα θα γινουν ολαΣυναδουν αυτα με τον βαθυτατα δημοκρατικο σου χαρακτηρα?Τι λαθρο ρε τσομπανε?Απλα στερουμαι των πολιτικων μου δικαιωματων
Νομίζω ότι είμαστε σαν τους μασωνους όπου οι συναγωνιστές θα υπερασπιστούν ο ενας τον άλλον.εισαι λαθρο ρε μουνοπανο;
να ξερω αν θα σε συμπεριλαβω στα πογκρομ και στις διωξεις
δεν την ψήφισες μόνο εσύ όμωςδημοκρατικο ακροατηριο οπως εγω πχ
θα εισαι ο Στουρμπανφυρερ μου γιατι το μουνοπανο ο Καραμανης λακισεΝομίζω ότι είμαστε σαν τους μασωνους όπου οι συναγωνιστές θα υπερασπιστούν ο ενας τον άλλον.
Javol her commandat!θα εισαι ο Στουρμπανφυρερ μου γιατι το μουνοπανο ο Καραμανης λακισε
Zει ο Καραμανης ρε;θα εισαι ο Στουρμπανφυρερ μου γιατι το μουνοπανο ο Καραμανης λακισε
δεν ξερω καθολου μας εκλασε οριστικα θαρρωJavol her commandat!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Zει ο Καραμανης ρε;