Νομίζω οτι πιο λίγοι είναι αυτοι που δεν είναι επιλογή τους και είναι αυτοί με αρρυθμιστο θυροειδή , οι περισσότεροι μπορούν να κάνουν κάτι αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να φάς λιγότερο η να περπατάς 10 χιλιόμετρα την μέρα.Θα τρελαθούμε εντελώς, ποιές σωστές θέσεις έχει στα κοινωνικά ζητήματα, που ο δημόσιος λόγος της εξαντλείται στο body shaming και στις τρίχες?? Και για να είμαστε ειλικρινείς μπορεί το υπερβολικό πάχος να μην είναι υγιές αλλά δεν σημαίνει ότι αυτά τα άτομα δεν έχουν δικαίωμα να αισθάνονται καλά, και να βιώνουν την ευτυχία όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Ιδίως όταν ένα τέτοιο προβλημα ξέρουμε όλοι ότι κατα το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι επιλογή τους.
Προσωπικά είμαι υπερβολικά αδύνατος και όμως τρώω σαν πούστης και κιλό δεν μπορώ να πάρω και τα τελευταία χρόνια η εργασία μου είναι καθιστική. Φαντάζομαι ανάλογα ότι χιλιάδες παχύσαρκα άτομα θα προσπαθούν να χάσουν κιλά και η προσπάθεια τους να πέφτει συνεχώς στο κενό. Και από πάνω έχουν την τελευταία μπουζουκόβια μαυριδερού χρώματος να τους δείχνει με το δάκτυλο
Αυτό πάλι που λές που δεν πέρνεις κιλά με τίποτα όσο και να φάς περίεργο μου φαίνεται μήπως έχεις κομμένα όλα τα ψωμιά - γλυκα - παγωτά - πατατάκια κτλ ; Επίσης υπάρχει περίπτωση με ανάποδα αρρυθμιστο θυροειδή να αδυνατίζεις .Υπερθυροειδισμός - Υποθυροειδισμός πως λέγονται.