mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.694
- Πόντοι
- 506
Ασ της ευχηθούμε λοιπον μια μερα να μοιάσει με αυτεςθεά η Μπάρκα,θεά η Μουτίδου(3:47)
Σκατά στα μούτρα της Καινούργιου
Ασ της ευχηθούμε λοιπον μια μερα να μοιάσει με αυτεςθεά η Μπάρκα,θεά η Μουτίδου(3:47)
η καινουριου το παιζει woke και φεμινιστρια και δως του μπραβο χοντρες και δως του μπραβο ενωμενα φρυδια και τι ωραιες που ειστε οι ασχημες,την ιδια ωρα η τυπισσα ειναι παστωμενη με ολα τα προιοντα ομορφιας και εχει σωμα αδυνατο και γυμνασμενο. σκατα στα μουτρα της υποκριτριας μαλακισμενης και να της βαλει καποιος την πολιτικη ορθοτητα στον κωλο μεχρι να βγει απ'το στομα. πιο αντιπαθητικη και απο συνατσακη πλεον.θεά η Μπάρκα,θεά η Μουτίδου(3:47)
Ελα "εταίρος" δεν σε καταλαβαίνω τι λες, πάρε τ αρχιδια μ. Αν καν λάθη, γράφω από κινητό ενίοτε,... Δεν κατανοώ τι λες, είμαι περήφανη για την ορθογραφία μου και τον άριστο λόγο.Ωραία, όπου "πουτάνα" βάλε "εταίρα". Εντάξει τώρα; Επιπλέον, μάθε να μιλάς Ελληνικά και τα ξαναλέμε, γιατί πόνεσαν τα μάτια μας με τις αναρτήσεις σου. Επίσης, νομίζω πως κι εσύ αξίζεις μια θέση στην Εθνική Δημιουργία των Τζήμερου - Κρανιδιώτη - Μπογδάνου και -προσεχώς- Λατινοπούλου...
η καινουριου το παιζει woke και φεμινιστρια και δως του μπραβο χοντρες και δως του μπραβο ενωμενα φρυδια και τι ωραιες που ειστε οι ασχημες,την ιδια ωρα η τυπισσα ειναι παστωμενη με ολα τα προιοντα ομορφιας και εχει σωμα αδυνατο και γυμνασμενο. σκατα στα μουτρα της υποκριτριας μαλακισμενης και να της βαλει καποιος την πολιτικη ορθοτητα στον κωλο μεχρι να βγει απ'το στομα. πιο αντιπαθητικη και απο συνατσακη πλεον.
Χωρίς σχόλια... Απλά.. Με δικαιώνεις... Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ θα καταλάβουν...Ελα "εταίρος" δεν σε καταλαβαίνω τι λες, πάρε τ αρχιδια μ. Αν καν λάθη, γράφω από κινητό ενίοτε,... Δεν κατανοώ τι λες, είμαι περήφανη για την ορθογραφία μου και τον άριστο λόγο.
Για την μπαρκα λες τυπε την αταλαντη που την εβαλε η μανα της σε παραστασεις και στο mega?κλασσική ελλεινιδα από τζάκι που τους βλέπει όλες/όλους υπανθρώπους.στο ράφι αυτή και όλο το συναφι της..
Όχι τύπε ούτε ξέρω ποια είναι ούτε με διαφέρει η μπαρκα.για την άλλη λέω που όποιος δεν είναι του (πλούσιου) κύκλου της τον βλέπει σαν σκουπίδι.Για την μπαρκα λες τυπε την αταλαντη που την εβαλε η μανα της σε παραστασεις και στο mega?
χοντρες εννοω παντα τις παχυσαρκες,τυπου δαναη μπαρκα. οι ''ζουμερες'' ειναι το φετιχ μου,τυπου romi rain. τις χοντρες υποστηριζουν οι καριολες σαν την υποκριτρια καινουριου,γιατι ετσι μειωνεται ο ανταγωνισμος,φετες και ομορφη η καινουριου,χοντρη σαν κουραδι η μπαρκα,ποια εχει μελλον λες?Περα απο το θεμα αισθητικής, που οκ ο καθένας εχει την δικια του... αμα γουστάρει η άλλη να εχει τριχες, ας εχει.
Το θέμα "χοντρή" ομως ειναι αλλο, εαν χοντρή λεμε κάποια που δεν ειναι μοντέλο στα κιλα της, τότε ναι μπράβο της που ειναι "χοντρή". Δεν ειναι ανάγκη να είναι ολες στα τέλεια κιλα.
Εαν με το χοντρή λεμέ την παχύσαρκη, ε τότε οχι! Πρέπει να χάσει κιλα, και πρώτα πρώτα για την ιδια γιατί ειναι επικίνδυνο για την υγειά της!
Το "μπράβο στις χοντρές" που λένε τέτοιες υποκριτικές είναι μεγάλη παγίδα!
έλα μωρέ παπατζή μαλάκα, τί γράφεις εδώ συνέχεια, παπάντζα, σταμάτα.Χωρίς σχόλια... Απλά.. Με δικαιώνεις... Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ θα καταλάβουν...
Ο πολιτικός κόσμος είναι τόσο δειλός που φοβάται τα οργανωμένα τρολ των μκδ και αγεται και φέρεται από τα πολύ ισχυρά κινήματα των πουστηδων.Ζούμε τις τελευταίες στιγμές της Πομπηίας σύντροφοι ! Ο πλανήτης φλέγεται με πολέμους, πείνα και αρρώστιες, η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη και κυλάει στον αυταρχισμό και τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές τις ηλιθιότητες ενώ ο πολιτικός κόσμος έδωσε σχεδόν σύσσωμος το παρόν χθες στο gay pride και τώρα ετοιμάζεται να φέρει γάμους ομοφυλοφίλων ! Όποιος δεν τα βλέπει αυτά, δεν καταλαβαίνει τίποτα...
Πολιτικές ικανότητες και γνώσεις δεν έχει η Λατινοπούλου. Απλά για εμένα έχει σωστές θέσεις στα κοινωνικά θέματα.Ωπ σορρυ...
Για τις πολιτικές της ικανότητες μιλάμε εδώ?
Ο πολιτικός κόσμος είναι τόσο δειλός που φοβάται τα οργανωμένα τρολ των μκδ και αγεται και φέρεται από τα πολύ ισχυρά κινήματα των πουστηδων.
Που τους έχουν συνέχεια στις απειλές.
Κάντε δήλωση για το τάδε η δώστε παρόν στο δείνα γιατί θα σας ξεσκίσουμε.
Δεν πάμε πουθενά έτσι.
Αν όμως λάβεις υπόψιν την ηλικία της Καβλοπούλου μάλλον θα καταλήξει πως δεν πρέπει να ζητάς τέτοιες ικανότητες ή γνώση από τόσο νεαρό άτομο.Πολιτικές ικανότητες και γνώσεις δεν έχει η Λατινοπούλου. Απλά για εμένα έχει σωστές θέσεις στα κοινωνικά θέματα.