η ουσια των λεγομενων της λατινοκωλαρας ειναι σωστη...απλα επειδη ειναι στοκος, το εξεφρασε λαθος..νταξει ειναι μουνιτσα η γκομενα, μην εχουμε απαιτηση να ειναι και σπιρτο..
αυτο που ηθελε να πει ειναι οτι σε καθε εποχη υπαρχουν καποια στανταρτς...σημερα, ειναι αντιαισθητικο η γυναικα να εχει τριχες στην μασχαλη...αν μια γκομενα θελει να εχει τριχες στην μασχαλη, οκ ειναι επιλογη της, κανενα προβλημα...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!!!!
ζουμε σε μια εποχη που η διαφορετικοτητα παρουσιαζεται σαν προσον....ενω στην πραγματικοτητα η διαφορετικοτητα ειναι απλα να εισαι διαφορετικος, δεν εχει ουτε θετικο ουτε αρνητικο προσημο....βγαινουν ολα τα χαπατα στα σοσιαλ μιντια και πανηγυριζουν επειδη ειναι πουστηδες, επειδη ειναι λεσβιες, επειδη εχουν τριχες στην μασχαλη, επειδη αυτοπροσιοριζονται ως ουδετερα, επειδη ντυνουν τα παιδια τους με φουστες, επειδη, επειδη, επειδη...κανε ο,τι θελεις ρε γυφτο, αλλα τι πανηγυριζεις???????????
ο αλλος λεει "ειμαι πουστης" και περιμενει να τον πουμε συγχαρητηρια λες και ανακαλυψε το φαρμακο κατα του καρκινου!!!!
εισαι πουστης? στα αρχιδια μας!!!!!και εγω ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο στον αιγοκερο αλλα δεν περιμενω να μου πει κανενας μπραβο...