papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.523
- Πόντοι
- 27.261
το "διαβασει" πως το πετυχες με την πρωτη ρε μαστορα?Ισος ι πιο σοστη περηγραφει που εχο διαβασει???????για το ολο θεμα...
το "διαβασει" πως το πετυχες με την πρωτη ρε μαστορα?Ισος ι πιο σοστη περηγραφει που εχο διαβασει???????για το ολο θεμα...
Tην πιο σωστή κουβέντα είπες παίκτη. Ακριβώς έτσι. Δεν είναι θέμα δικαιωμάτων ,είναι θέμα ναρκισισμού και μόνο. Βγαίνουν τώρα και λένε "μας στερείς το δικαίωμα να έχουμε τρίχα στη μασχάλη ή να ξυρίζουμε στήθος οι άντρες". Ποιος σας στέρησε κάτι ρε αργόσχολα; Βγαίνει ο κάθε social justice warrior και το παίζει Τσε Γκεβάρα επειδή κάποιο ψώνιο στη Σουηδία ήθελε να πανρευτεί με ένα άλογο, ή να κάνε γαμήλια τελετή μόνο με τον εαυτό της, ή να φοράει φούστα στο σχολείο και στο παρουσιάζει σαν επανάσταση. Ρε καραγκιόζηδες, δεν υπάρχουν τέτοιες επαναστάσεις στο δυτικό κόσμο του 2021 όπου όλα αυτά απλά τα ανεχομαστε. Και όσοι ζούνε σε χωριά ή συντηρητικές χώρες μεταναστεύουν και λήγει η ιστορία. Όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους αυτοπροβολής.η ουσια των λεγομενων της λατινοκωλαρας ειναι σωστη...απλα επειδη ειναι στοκος, το εξεφρασε λαθος..νταξει ειναι μουνιτσα η γκομενα, μην εχουμε απαιτηση να ειναι και σπιρτο..
αυτο που ηθελε να πει ειναι οτι σε καθε εποχη υπαρχουν καποια στανταρτς...σημερα, ειναι αντιαισθητικο η γυναικα να εχει τριχες στην μασχαλη...αν μια γκομενα θελει να εχει τριχες στην μασχαλη, οκ ειναι επιλογη της, κανενα προβλημα...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!!!!
ζουμε σε μια εποχη που η διαφορετικοτητα παρουσιαζεται σαν προσον....ενω στην πραγματικοτητα η διαφορετικοτητα ειναι απλα να εισαι διαφορετικος, δεν εχει ουτε θετικο ουτε αρνητικο προσημο....βγαινουν ολα τα χαπατα στα σοσιαλ μιντια και πανηγυριζουν επειδη ειναι πουστηδες, επειδη ειναι λεσβιες, επειδη εχουν τριχες στην μασχαλη, επειδη αυτοπροσιοριζονται ως ουδετερα, επειδη ντυνουν τα παιδια τους με φουστες, επειδη, επειδη, επειδη...κανε ο,τι θελεις ρε γυφτο, αλλα τι πανηγυριζεις???????????
ο αλλος λεει "ειμαι πουστης" και περιμενει να τον πουμε συγχαρητηρια λες και ανακαλυψε το φαρμακο κατα του καρκινου!!!!
εισαι πουστης? στα αρχιδια μας!!!!!και εγω ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο στον αιγοκερο αλλα δεν περιμενω να μου πει κανενας μπραβο...
το "διαβασει" πως το πετυχες με την πρωτη ρε μαστορα?
το "διαβασει" πως το πετυχες με την πρωτη ρε
Koita san alodapos kai ego prospatho na min grapso greeklish to paleyo toulaxiston ti na kanoume ala to petyxa omos me ti proti bam???????το "διαβασει" πως το πετυχες με την πρωτη ρε μαστορα?
μην αγχωνεσαι φιλε, πλακα εκαναKoita san alodapos kai ego prospatho na min grapso greeklish to paleyo toulaxiston ti na kanoume ala to petyxa omos me ti proti bam???????
Τελειωμενη απο κουνια...καλα ξηγηθηκε ο πρωην της Μαντονα ο Γκα'ι'Ριτσι και τα μουτζωσε ολα και εφυγε...Koρη Μαντονας,Λουρδη
Καρλος Λεον πρεπει να παιρνει 2-3 Lexo για να κοιμηθει
Οκ, δεν είπαμε να περνάνε από καλλιστεία αλλά όχι κι έτσι.Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Βουλή και ομορφιά δεν πάνε μαζί
ειμαι χρονια στο twitter και ακολουθω δεξια,αριστερα και διαφορα αλλα τρολ. με βεβαιοτητα θα πω οτι η λατινοπουλου παντα τσιγκλαει με αυτα που ανεβαζει γιατι ετσι κερδιζει μπολικη δραστηριοτητα στον λογαριασμο της,δεν εχει σημασια αν ειναι καντηλια απο αριστερους ή μπραβο απο δεξιους,σημασια εχει οτι τη βλεπουν ολοι στο timeline τους ακομα και αν δεν την ακολουθουν. προσωπικα δεν την ακολουθω και παντα υπαρχει φατσα φορα στο tl μου. ετσι για την ιστορια να πω οτι τα σχολια που δεχεται ειναι τα περισσοτερα απο αριστερους και ειναι βρισιδια,απο ειρωνειες και αστειακια μεχρι χριστοπαναγιες και ''ποσο το δινεις μωρη πουτανα''
αυτά γίνονταν πάντα τύπε μουKoρη Μαντονας,Λουρδη
Η εξουσια τις εκανε να πεταξουν τα ταγαρια και να βαλουν ταγιερ...η αυτοκρατειρα Θεοδωρα Τζακρη της καρδιας μου ομως ηταν παντα ετσι.Η συζητηση για τριχες αφορα κατι κοριτσακια κατω των 22 που επειδη ακόμα εχουν την ομορφια αλλά και την ξενοισια της νιοτης δεν ειναι εντελως απαραιτητο να φτιαχνονται ολη μερα . Μετα την σχολή αρχιζει η δουλειά οπότε αλλαζει όλο το mindset
Στην πολιτικη οι Συριζαιες οταν απεκτησαν εξουσια άλλαξαν ειτε γκαρνταρομπα είτε υφος ειτε συνήθειες
πχ Αχτσιογλου
Νοτοπουλου
Επειδη η Νοτοπουλου παντα καλοντυμενη ηταν βαζω φωτό την αδελφη της
και εδω η Γιαμαλη που απο τα καμπινγκ βρεθηκε στην Μύκονο .
τζακρη 2009Η εξουσια τις εκανε να πεταξουν τα ταγαρια και να βαλουν ταγιερ...η αυτοκρατειρα Θεοδωρα Τζακρη της καρδιας μου ομως ηταν παντα ετσι.
ΠΑΣΟΚογεννης Συριζαια.Ψοφαει για λουσα.Κυριλε κατασταση που με φτιαχνει τρελα αρκει να μην πολυμιλαει γιατι τα κανει κουλουβαχατα και δεν καταλαβαινω τι λεει.τζακρη 2009
Θεοδώρα Τζάκρη
Γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1970 στην Πέλλα. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Πατσιά και μητέρα μιας κόρης. Επάγγελμα: Δικηγό... | Απογευματινή Αδέσμευτη Εφημερίδαwww.enet.gr
τζακρη πιο πρόσφατα
200€ κανει το κάτω κουρεμα .
ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ