You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφροδίτη απο θεσσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trotro
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Aπο που ειναι?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ποια Αφροδιτη αυτη που ειναι στην Κωλέτη; πως είναι ποσο περνει και τι ωρα την πετυχες;επαθα πλακα συνδελφοι μου . και νομιζο σε λιγο συμπασχοντες. τι παιδι δουλευει στο τανταλου 14? ΑΦΡΟΔΙΤΗ . χυνεις μολις την βλεπεις
+1πρωτο μηνυμα του παιδιου....ποσταρει αυτο που ποστατρει και γινεται καπνος....για να σοβαρευτουμε λιγο λεω γω....
ποια Αφροδιτη αυτη που ειναι στην Κωλέτη; πως είναι ποσο περνει και τι ωρα την πετυχες;
Απο κωλεττη ειναι η αλλη Αφρο σε υψοσ μετρια,περιπου 1.70.Τανταλου-αλουμινατο δουλευειαλλη Αφροδιτη,πολυ ψηλη,αδιαφορη τελειωσ με τον πελατη(αποψη μου).Η Αφρο απο κωλεττη μουναρα και φοβερη σε ολα!ποια Αφροδιτη αυτη που ειναι στην Κωλέτη; πως είναι ποσο περνει και τι ωρα την πετυχες;
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
όλοι οι νταβάδες έχουν πάρει πτυχείο ecdl ρε και ποσταρούν στο site για να σπρώξουν τις πουτάνες τους ......
[move] βρείτε καμιά δουλεία λέω εγώ ρε [/move]
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
πειτε κι αλλα..νταβαδες του κωλου
ειστε και γιδια .. με ΕΝΑ ποστ ποιος θα σας πιστεψει?
όλοι οι νταβάδες έχουν πάρει πτυχείο ecdl ρε και ποσταρούν στο site για να σπρώξουν τις πουτάνες τους ......
+1000000000
Μην σου πω και οι τσατσαδες θα σκανε μυτη με τα laptop στα μπουρδελα. Του αγιου μαρκετινγκ το αναγνωσμα προσχωμεν
Δεν νομιζω που σκεφτικεσ κατι τετοιο! Απλωσ παντα λεω την αληθεια! Δοκιμασα και το ξερω!πειτε κι αλλα..νταβαδες του κωλου
Επισκέπτης
Τρεχω να συνελθω γαμησα την ομορφοτερη πουτανα της σαλονικης . Καπου κοντα στο μυλο . Ρωσιδα αφροδιτη ονομα. Αξιζει γιατι η ομορφια σπανιζει.
Ρε φίλε μπορεις να μην ανοιγεις τόπικ για να κάνεις πλάκα, αντε να το γράψεις στις κριτικες
κρατα γερα...
Μαλλον να τρελαθω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις