You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφροδίτη (Αλ Σάλεχ Άφρα του Ιμπραήμ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 608
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Συνημμένα
Την γνωρίσαμε σαν μοντέλο (το 2001, στα περιοδικά PENTHOUSE κ ΜΑΧ)...
Σήμερα όμως, στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ δημοσιοποιούνται τα νέα της καθήκοντα ως... ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΗΣ (αποδεχόμενη σχετική πρόταση του Υφυπουργού κ. Βούγια), με στόχο να εφαρμοστούν κοινωνικές πολιτικές ώστε να αντιμετωπιστεί ολιστικά, ουσιαστικά και ανθρώπινα, το ζήτημα των μη νόμιμα εισερχόμενων μεταναστών !!!
Ως εκ τούτου, το θέμα μεταφέρεται από τις "Συλλογές" στην "Πολιτική & Θρηκευτικά" για συζήτηση...
Σήμερα όμως, στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ δημοσιοποιούνται τα νέα της καθήκοντα ως... ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΗΣ (αποδεχόμενη σχετική πρόταση του Υφυπουργού κ. Βούγια), με στόχο να εφαρμοστούν κοινωνικές πολιτικές ώστε να αντιμετωπιστεί ολιστικά, ουσιαστικά και ανθρώπινα, το ζήτημα των μη νόμιμα εισερχόμενων μεταναστών !!!
Ως εκ τούτου, το θέμα μεταφέρεται από τις "Συλλογές" στην "Πολιτική & Θρηκευτικά" για συζήτηση...
Συνημμένα
Γεννήθηκε (από Ελληνίδα μητέρα και Σύρο πατέρα) το 1972 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1990, όπου σπούδασε ηθοποιός, και εργάστηκε στις αθηναϊκές σκηνές από το 1993.
Το Βιογραφικό, από το Blog της...
"Έχω σπουδές στη Ψυχολογία (ΑΠΘ), στο Θέατρο (ΒΕΑΚΗ), στις Πολιτικές Επιστήμες (ΝΟΠΕ) και έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο στη Μεταναστευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Sussex (2009) και στην Forced Migration στο RSC της Oxfrord. Τώρα φοιτώ στο ΜΑ Πολιτικών Επιστημών Κοινωνιολογίας.
Δύο βιβλία μου έχουν εκδοθεί: Το μάτι της λίμνης (ΕΣΤΙΑ), Ο Βεσάρος (ΩΚΕΑΝΙΔΑ).
Συνεργάζομαι με την ΜΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ( ) και με το Κέντρο Ημέρας ΒΑΒΕΛ για την ψυχική υγεία των μεταναστών (θεατρικό παιχνίδι), καθώς και με κοινότητες οργανώσεις μεταναστών και προσφύγων. Γραφω τακτικά στην ATHENS VOICE.
Τα τελευταία χρόνια δεν δουλεύω ως ηθοποιός (κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι) δίχως η ευθύνη να είναι αποκλειστικά δική μου. Βέβαια δεν παραπονιέμαι απαραιτήτως καθώς μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω όσα ποτέ δεν υποπτευόμουν πως υπάρχουν. Όπως ο μικρός Σαλιού που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μου έκανε την τιμή να φωτογραφηθεί μαζί μου. Στο μικρό Σαλιού υπόσχομαι πως όταν θα γίνει 18 χρ. θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα εάν και εφόσον εξακολουθεί να μας θέλει"!
Οι σελίδες της...
Το Βιογραφικό, από το Blog της...
"Έχω σπουδές στη Ψυχολογία (ΑΠΘ), στο Θέατρο (ΒΕΑΚΗ), στις Πολιτικές Επιστήμες (ΝΟΠΕ) και έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο στη Μεταναστευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Sussex (2009) και στην Forced Migration στο RSC της Oxfrord. Τώρα φοιτώ στο ΜΑ Πολιτικών Επιστημών Κοινωνιολογίας.
Δύο βιβλία μου έχουν εκδοθεί: Το μάτι της λίμνης (ΕΣΤΙΑ), Ο Βεσάρος (ΩΚΕΑΝΙΔΑ).
Συνεργάζομαι με την ΜΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ( ) και με το Κέντρο Ημέρας ΒΑΒΕΛ για την ψυχική υγεία των μεταναστών (θεατρικό παιχνίδι), καθώς και με κοινότητες οργανώσεις μεταναστών και προσφύγων. Γραφω τακτικά στην ATHENS VOICE.
Τα τελευταία χρόνια δεν δουλεύω ως ηθοποιός (κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι) δίχως η ευθύνη να είναι αποκλειστικά δική μου. Βέβαια δεν παραπονιέμαι απαραιτήτως καθώς μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω όσα ποτέ δεν υποπτευόμουν πως υπάρχουν. Όπως ο μικρός Σαλιού που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μου έκανε την τιμή να φωτογραφηθεί μαζί μου. Στο μικρό Σαλιού υπόσχομαι πως όταν θα γίνει 18 χρ. θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα εάν και εφόσον εξακολουθεί να μας θέλει"!
Οι σελίδες της...
Σαν φορολογούμενος πολίτης, έχω μια απορία: η Αφροδίτη προσελήφθει (εκτός ΑΣΕΠ, αξιοκρατικά... μέσω της γνωστής διαδικασίας στο opengov.gr) αφού έστειλε το Βιογραφικό ή τις φωτογραφίες της ???
Μη δούμε άνθρωπο (Βούγια) να πάει μπροστά..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πολυ ωραια γκομενα κ αρκετα καλη ηθοποιος...
Μη δούμε άνθρωπο (Βούγια) να πάει μπροστά..
Είδες κάτι ζηλιάρηδες που είναι στο... Πρώτο Θέμα?!!!
Εδώ και 2-3 χρόνια συριζοφέρνει..... και ασχολείται με τους μετανάστες μέσω κάποιων ΜΚΟ κλπ...
Ήταν φοβερό παιδί πάντως.
Την είχα δει στο θέατρο πριν κάτι χρόνια, σε μια πολύ αποκαλυπτική παράσταση....
Έτσι είναι. Άμα συριζοφέρνει μπαίνει.. και από το ΠΑΣΟΚ
αρκετα καλη ηθοποιος...
Μερικές συνεντεύξεις & παρουσιάσεις της...
Είναι κ συγγραφέας...
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
και ωραια γκομενα, και επιτυχημενη ηθοποιος, και μορφωμενη, και ειδικη συμβουλος σε υπουργειο και πουτανοφατσα !
Εδώ και 2-3 χρόνια συριζοφέρνει..... και ασχολείται με τους μετανάστες μέσω κάποιων ΜΚΟ κλπ...
Σχετικά...
και ωραια γκομενα, και επιτυχημενη ηθοποιος, και μορφωμενη, και ειδικη συμβουλος σε υπουργειο και πουτανοφατσα !
Ξέχασες ότι είναι ΚΑΙ cosmogirl!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ξέχασες ότι είναι ΚΑΙ cosmogirl!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία