funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.193
- Πόντοι
- 456
Δοκάρι η μπάλα...Μην το σκέφτεσαι αλλιώς θα με γαμήσει άλλος καύλα μου !!
Δοκάρι η μπάλα...Μην το σκέφτεσαι αλλιώς θα με γαμήσει άλλος καύλα μου !!
Εγώ θέλω στο γάμμα όχι δοκάρι.Δοκάρι η μπάλα...
Θα τα πούμε σύντομα..Εγώ θέλω στο γάμμα όχι δοκάρι.
Χαίρεται !Καλησπερα Αφροδιτη, ειμαι ο Αλεξανδρος
ΚαλησπερααααΚαλησπέρα Αφροδίτη!
Είμαι ο Λεωνίδας!
38 χρονων με δυο φωτογραφιες και ζηταει 100 λεει. Αραξε κοπελια και ανεβασε περισσοτερες φωτογραφιες μη επεξεργασμενες. Τα λεφτα δεν ειναι στραγαλια,μαθατε ολες...
δεν μοιάζει στην Ζέτα από Dreamgirls????το πισω συστημα οκ ...
βαλε και μια απο μπροστα να εχουμε εικονα μην σε ζαλιζουμε ασκοπα ...
Πώς να το πω. Το δωράκι μου είναι 100€ ?
όχι, εκτός και αν απαντάς μόνο σε βροντοψώληδες και όχι σε μικροτσούτσουνουςΝομίζω έχω απαντήσει σε όλους !
κοπελια front page.. Κ πληροφοριακα δεν ξερουμε πως ειναι το βυζι σου απο μπροστα.. αυτη η φωτο παντως δεν το κολακευειΚαλημέρα μωράκια μου!!!
Αν δεν το κολακεύει υπάρχουν επιλογές να βρεις.κοπελια front page.. Κ πληροφοριακα δεν ξερουμε πως ειναι το βυζι σου απο μπροστα.. αυτη η φωτο παντως δεν το κολακευει
φιλικα το παΑν δεν το κολακεύει υπάρχουν επιλογές να βρεις.
Σωστη σε βρισκω φιλεναδα.Βγαζει γαλα ;?;?;Ειμαι στην αναπτυξη και ο γιατρος μου ειπε να πινω πολυ γαλα .Αν δεν το κολακεύει υπάρχουν επιλογές να βρεις.
Εννοείτε αλλά όχι μόνο γάλα. 100€ θα δώσεις. Θα κάνουμε και άλλα κόλπα.Σωστη σε βρισκω φιλεναδα.Βγαζει γαλα ;?;?;Ειμαι στην αναπτυξη και ο γιατρος μου ειπε να πινω πολυ γαλα .
Καλα κατσε να δεις αν δεν βγαλει γαλα τι θα σου δωσωΕννοείτε αλλά όχι μόνο γάλα. 100€ θα δώσεις. Θα κάνουμε και άλλα κόλπα.