Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Από μια φωτογραφία δεν βγάζεις συμπέρασμα. Έλα να με συναντήσεις ...φιλικα το πα
Από μια φωτογραφία δεν βγάζεις συμπέρασμα. Έλα να με συναντήσεις ...φιλικα το πα
Δεν ντρέπεσαι που το έγραψες αυτό ? Καμία δεν θα ήθελε να σε δει όταν μιλάς έτσι.και αμα δεν μας αρεσεις σε στελνουμε πισω χωρις καν να πληρωσουμε ταξι, οκ;
Σιγά μην σου δώσει αποζημίωση για άσκοπη χρήση χρόνου...και αμα δεν μας αρεσεις σε στελνουμε πισω χωρις καν να πληρωσουμε ταξι, οκ;
Παίχτη μου...εσυ να ντραπεις και οχι εγω, σου ζητησαμε παραπανω φωτο να καταλαβουμε αν εισαι του γουστου μας και λες "να σε δουμε απο κοντα" το ξερεις πως οταν καποια ΔΕΝ μας αρεσει απο κοντα εχουμε το δικαιωμα να την στειλουμε πισω; αν οχι μολις το εμαθες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν γκομενα με 2 φωτο λεει να την δουμε απο κοντα για να καταλαβουμε αν μας αρεσει σιγα μην της πληρωσω και το ταξι αμα τελικα ειναι σκιαχτρο
Ότι και να πεις, όσο καλά και να φερθεις εδώ μέσα παντα θα υπάρχουν συναγωνιστές (και πολλοι μάλιστα) που περνανε ΟΛΗ την ώρα τους να σχολιάζουν "έξυπνα" γι'αυτους σχόλια σε κοπέλες. Αυτή είναι η φυση του site. Η πιο μεγάλη "εξυπνάδα" και πρωτοτυπο σχόλιο κερδίζει.....!Καλώς όρισες κοπελαρα κ καλή σ αρχή! Μην τους αφήνεις να σ πάρουν τον αέρα εγώ λέω, κάνε αυτό π ξέρεις καλύτερα κ ασε τους να λένε
Είπα ότι θα ανεβάσω και άλλες φώτο . Χθες έφτιαξα λογαριασμό.εσυ να ντραπεις και οχι εγω, σου ζητησαμε παραπανω φωτο να καταλαβουμε αν εισαι του γουστου μας και λες "να σε δουμε απο κοντα" το ξερεις πως οταν καποια ΔΕΝ μας αρεσει απο κοντα εχουμε το δικαιωμα να την στειλουμε πισω; αν οχι μολις το εμαθες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν γκομενα με 2 φωτο λεει να την δουμε απο κοντα για να καταλαβουμε αν μας αρεσει σιγα μην της πληρωσω και το ταξι αμα τελικα ειναι σκιαχτρο
Κούκλα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες πες μας το πρόγραμμα σού και όλα θα πάρουν το δρόμο τους...Είπα ότι θα ανεβάσω και άλλες φώτο . Χθες έφτιαξα λογαριασμό.
Δεν σε υποχρέωσε κανείς να με συναντήσεις και να μου μιλάς έτσι.
Δεν με νοιάζει να μου πληρώσεις το ταξί. Κανείς δεν με έχει διώξει.
Πιο δρόμο ? Τι νομίζετε ότι είμαστε.Παίχτη μου...
Αν σου στείλει στο βαιμπερ φωτογραφίες και σου έρθει άλλη μαζί σου δρόμο και άντε γεια...
Όσοι μου έστειλαν μήνυμα εδώ. Τους απάντησα και για το πρόγραμμα και το τηλέφωνό μου. Στο viber απαντάω σε όλους.Κούκλα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες πες μας το πρόγραμμα σού και όλα θα πάρουν το δρόμο τους...
Πιο δρόμο ? Τι νομίζετε ότι είμαστε.
Επειδή κάνουμε αυτή την δουλειά θα μας πετάξετε στο δρόμο ? Τι είναι αυτά. Έχω κάνει ήδη ραντεβού με άτομα από εδώ.
Νομίζει Μ αυτόν τον τρόπο ότι κερδίζει...Η Αφροδιταρα εχει αρχισει και μοιραζει σφαλιαρες αδιακρίτως.
Μαλλον δεν εχει ξανακουσει για διωξιμο και της φανηκε too much.Νομίζει Μ αυτόν τον τρόπο ότι κερδίζει...
Πάμε παρακάτω...
Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι θα την διώξουν θα διώξει θα την στήσουν θα στήσει...Μαλλον δεν εχει ξανακουσει για διωξιμο και της φανηκε too much.
Σέβομαι τον εαυτό μου και τον πελάτη. Δεν μπορείς να λες να με πετάξει ο άλλος στο δρόμο επειδή δεν θα του αρέσω.Νομίζει Μ αυτόν τον τρόπο ότι κερδίζει...
Πάμε παρακάτω...
Είσαι ψεύτης και σε κατάλαβα.επειδη πολυ το κουραζεις ζητησαμε κι αλλες φωτο και ειπες να σε δουμε απο κοντα, ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ πως δεν ειμαστε ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ μετα να σε γαμησουμε αν δεν μας αρεσεις και ειπες "ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ"
IQ ραδικιου ε;
νταξει τελικα IQ ραδικιου... ετσι εξηγειτε και οτι ζητας 130 ευρω (μαζι με ελευθερο στοματικο) για να γαμησουμε μια ακωλη 38αρα με κρεμασμενο βυζι
Eχει κακουσ συμβουλατορεσ και μπηκε με φοραΝομίζει Μ αυτόν τον τρόπο ότι κερδίζει...
Πάμε παρακάτω...
Κούκλα τελικά δεν κατάλαβες τίποτα και αντί να ρωτήσεις η να ψαχτεις τί σου είπα συνεχίζεις να λες τα δικά σου...Σέβομαι τον εαυτό μου και τον πελάτη. Δεν μπορείς να λες να με πετάξει ο άλλος στο δρόμο επειδή δεν θα του αρέσω.
Αυτό δεν το κάνεις σε καμία κοπέλα.
Ούτε θα λέει ο καθένας ότι έχω ψεύτικες φωτογραφίες.
Πήγαινε παρακάτω. Είμαι καλή αλλά όλα έχουν όριο
Κατσε μωρε Αφροδιτη και συ,εχεις σηκωσει το σπαθι και παιρνεις κεφαλια. Υπαρχουν πολλες που βαζουν επεξεργασμενες φωτογραφιες,με αποτελεσμα στο ραντεβου να βλεπεις σχεδον αλλο ατομο. Ε εκει δεν μπορει ο αλλος να συνεχισει το ραντεβου.Σέβομαι τον εαυτό μου και τον πελάτη. Δεν μπορείς να λες να με πετάξει ο άλλος στο δρόμο επειδή δεν θα του αρέσω.
Αυτό δεν το κάνεις σε καμία κοπέλα.
Ούτε θα λέει ο καθένας ότι έχω ψεύτικες φωτογραφίες.
Πήγαινε παρακάτω. Είμαι καλή αλλά όλα έχουν όριο
Δεν ξέρω και δεν Μ ενδιαφέρει τι έχει...Eχει κακουσ συμβουλατορεσ και μπηκε με φορα